11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@tobıntax hocam hesap ögretme ve işleyiş bakımından iyi,ama bazı çözümlerde veya sorularda yazım yanlışları var.örnek olarak bir hesabi verilenlerde 6320 tl yazmişlar,cevaplari yazarken 6250 diye geçirmiş.bilançoyu soruda verilene göre çözüyorsun,cevap ile örtüşmüyor insanin canı sıkılıyor
@ihc42 hocam soru gözünü korkutmasın yeter,kullanılan hesaplar genellikle bilindik hesaplar.1-2 soru çözümünden sonra hesaplara alışıyorsun -
arkadaşlar devlet borçlanması yok dimi maliye konuları içinde?
-
@emraaydin kamu maliyesinin konusu borçlanma o yüzden sınava dahil
-
muhafazakar troll
-
@mülakatmağduru cuma gününden gidip kalırsanız daha iyi olur. Sınavlar oturum şeklinde çünkü. Daha rahat edersiniz.
-
@hagi sınavın olduğu belli bir yer var mı ? Yoksa okullara mı dağıtıyorlar hocam ?
-
@hagi yok hocam zaten cuma gününden gideceğim de pazar günü dönüş için sormuştum öğleden sonraki oturum saat kaçta başlayıp biter.saat 19.30 a uygun bilet varda ona yetişebilir miyim. maalum ankarada havaalanı şehrin dışında
-
@thorstein-veblen bende sordum da cevap veren olmadı ankarayı bilmeyen biri için inslah üniversite fln olur yoksa bide onun stresini yasiycaz
-
@ltfye işin aslı sanmıyorum ki dağıtsınlar okullara hocam dediğiniz gibi bir üniversitenin kampüsünde yaparlar.
-
@thorstein-veblen genelde sınav için Başkanlık binasıyla OECD binası kullanılyor.muhtemelen yine öyle olur.
-
@mülakatmağduru öğlen oturumu büyük ihtimal 14.00-14.30 gibi başlar. Max. 2.30 saat sürer. 17.00 gibi sona erer. Esenboğa biraz ters kalıyor ama 2.30 saate yetişilir bence. Yine de bu konuyu sınavyardım kısmından sorun.
-
@thorstein-veblen o konuda bilgim yok hocam.
-
@bcd hocam ı dediğinz yerlerı bilmiyorm inslh kolay bi yer olur
-
@mülakatmağduru hocam siz bilirsiniz ama bence 7.30 bilet almayın buyuk ihtimal yetisemezsiniz problem olur.havaalaniyla sinavlarin yapildigi yerler ters oluyor bir de vmy sinavinin her oturumu 3 saat falan diye duymustum.bir kere ankara donusunde zar zor taksiyle yetismistim.o yuzden biletimi 22.45e aldm
-
@ltfye VDK başkanlık otogara baya yakındır ve rahat bulunur OECD eğitim merkezide otogara çok uzak değildir orayada sorarak rahat ulaşabilirsiniz hocam. Genelde birçok yer dolmuş otobüs var nerden ne tarafa gidileceğinide sağda solda kime sorsanız tarif eder tramvayla gidip biraz yürüyebilirsinizde Ama havaalanı uzak sabah burda havaalanında inmeyi düşünenler bir aksilik felan olup geç kalabilirler ona göre Biraz erken gelecek şekilde ayarlayabilirler
-
@bcd anladm hocam tskr edrm hepimz için hayrlsii olsn inslah
-
Bu başvuru formunu sınava girmeden getireceğiz değil mi ya şimdiden kuruma posta ile gonderilmeyecek?
-
@mk5561 sinava götürüyosun hocam
-
Kaç kişi başvurdu acaba şimdiye kadar arkadaşlar
-
akşam 10 itibariyle 678 kişi başvurmuş. Son başvuru ne zaman ki bu sayı çok az değil mi