11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Sadece sövüyorum ....
-
Sınava girecek dostlara başarılar dilerim. Ancak sizlere bir sorum olacak. Kaymakamlık grubu resmen yanıyor ve herkesin dillendirdigi tek şey sınavın iptal olacağı ve 5 yıl şartına takilanlarin bir daha bu sınavi hayal bile edemeyeceğine yönelik bir algı oluştu. Yayınlanan kararnamede müfettişlik te kaymakamlik gibi 2 sayılı cetvelde yer alıyor ve 5 yıl şartı bu meslek için de gelmiş gözüküyor. Acaba iki taraftan biri bunu yanlış mı yorumluyor? Sebebine dair bir fikri olan veya duyumu olan dostumuz varmıdır acaba?
-
Müfettiş kadrosu ile müfettiş yardımcısı kadrosu farklı. Normalde 3 yıl olan yardımcılık süresi minimum 5 yıla çıkarılmış. Kaymakamlıkta da aday kaymakam olarak en az 5 yıl çalıştıktan sonra kaymakamlığa geçiş olabilecek.. kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı, yardımcılık süresinin 5 yıla çıkarılması şeklinde yorumlanmalı hocam @ayran
-
@wow inşallah sizin yorumladiginiz gibi olur hocam.
-
@wow, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Müfettiş kadrosu ile müfettiş yardımcısı kadrosu farklı. Normalde 3 yıl olan yardımcılık süresi minimum 5 yıla çıkarılmış. Kaymakamlıkta da aday kaymakam olarak en az 5 yıl çalıştıktan sonra kaymakamlığa geçiş olabilecek.. kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı, yardımcılık süresinin 5 yıla çıkarılması şeklinde yorumlanmalı hocam @ayran
Bencede bu şekil olur,bide söyle bir gercek var şuanda da yetki,yeterlilik gecikmelerden vs dolayı adamlar 5 yılını doldurdular,o yüzden etkilemez diye düşünüyorum
-
Müfettişlik de istisnai memurluk oldu artık son kararnameyle farkındasınız değil mi? Eğitim-öğretim döneminde anayasa hukuku dersini bile almamış bir ziraat mühendisini özel sektörde 5 yıl çalışmış ise isterlerse müfettiş yapabilecekler.
-
Arkadaşlar biraz önce ÖSYM'yi aradım VMY sınavı ile sayıştay sınavının çakıştığını söyledim, ve sayıştay sınavının başka bir güne alınması gerektiğini belirttim. Ordaki görevlide bugün bunun için arayanlar oldu biz ilettik ama sonuç ne olur bilmiyorum dedi sizde arayın baskıyı iyice arttıralım derim.
Ösym iletişim:
444 67 96 -
@mahlaki bende aradım hocam ileteceklerini söylediler ne kadar cok kişi ararsa o kadar dikkate alınabılır
-
Arkadaşlar başvuruda tecil yapan kuruma ne yazıyoruz yüksek lisans yaptığım için Üniversitesi'nin ismini mi yazmam gerekiyor
-
@rettiger yüksek lisans yaptığın üniversiteyi yazacan kardeşim tecilini üniversite yaptığı için.
-
@casanova teşekkür ederim
-
Ya arkadaşlar su sinava kesin katilacak puani olanlar nasıl hazırlaniyo dunden beri dedim klasik usul calisayim birazda olmuyo insan bildigini bile unutuyo
-
@zenginmemur
hocam bence klasikle testin çok aşırı bir farkı yok. yadırgayacak arkadaşlar olacaktır ancak sonuçta sorular aynı, cevap tarzı değişik sadece.
biraz uzun yazıp, biraz yorum yapıp örnek verince klasik oluyor işte, kafanızı karıştırmayın boş yere -
Arkadaşlar cimer e yazalım tepki göstermek lazım . Biraz umurunuzda olsun !
-
troll gibi her başlığa yazıyorum ama çok önemli bir durum var.
Dostlar Vmy Sayıştay ve Ptt sınavının çakışması büyük haksızlık yaratıyor. Lütfen durumu gerekli yerlere bildirelim.İlanların az geldiği şu dönemde kurumlar kendi elleriyle adaletsizlik yaratıyor.
Lütfen şuralara yazalım:
https://akim.akparti.org.tr/akm/
CİMER
https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu
Ptt genel müdürü twitter: https://twitter.com/BozgeyikKenan
En azından buralara yazarak hakkımızı arayabiliriz. -
Şöyle örnek bir metin gördüm vatsap grubunda.
Buna ekleme çıkarma yapıp şikayetlerde kullanabiliriz:İlgili birime iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi yetkililerine,
Söz konusu başvurum ÖSYM’ce yapılması öngörülen, daha önce ertelenmiş Sayıştay Denetçiliği Eleme Sınavı’nın uygulanmasına yönelik 10.07.2018 tarihli duyuru hakkındadır.
Kamuoyunca da bilinen süreç hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse,bilindiği üzere ÖSYM’ce 26 Mayıs 2018 tarihinde elektronik ortamda uygulanan sınav Ankara Esenboğa Sınav Merkezi’ndeki teknik arıza nedeniyle ertelenmişti. Şahsım da dahil olmak üzere birçok öğrenci sınavdan mağdur olarak ayrıldık. Söz konusu sınavın yeniden uygulanması hakkında yapılan duyuruya göre yeni sınav tarihi 12 Ağustos 2018 Pazar günü , saat 10 olarak belirlenmiştir, fakat aynı tarih ve saatte sınav tarihleri daha önceden belirlenmiş ve açıklanmış PTT Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettişi Yardımcılığı sınavları bulunmaktadır ve bunlar çakışmaktadır. Bu sözkonusu sınavlar için başvurular daha önceden yapılmış ve sınav ücretleri de yatırılmıştır.Eğer duyurudaki tarihte sınav yapıldığı takdirde yeniden mağdur edilmemiz kaçınılmazdır.
6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun’un 3.Maddesine göre “Sınav ölçme, değerlendirme ve yerleştirme işlemlerine yönelik yıllık sınav takvimini belirlemek, kamuoyuna duyurmak ve bu Kanunda belirlenen ilkelere göre yerine getirmek” görevi vardır. Kurum kendi belirlediği misyonuna göre “Uyguladığı sınavlarda geçerli, güvenilir ve adil ölçme, seçme ve yerleştirme yapan bir kurum olmak” amacındadır. Fakat söz konusu uygulama bu ilkelere uygun değildir.Bu nedenlerle sınav tarihinin yeniden kararlaştırılıp daha uygun yeni bir tarihte yapılmasını talep etmekteyim. Gereğini saygılarımla arz ederim.
-
Bu sinava basvurumuzu nasi iptal edecegiz bilen var mi arkadaslar ? Sayistaya girecekler başvurularını iptal ediyolar degil mi ? Bir kisi bir kişidir arkadaslar, engel olmayalım.
-
@gazi3 senin aklına yatiyormu peki böyle bir şeyin olması. yapacak bişey yok 2 sinden birini tercih edeceksin ilk defa olan bir şey değil bu durum üniversite vize sınavı değil bu
-
@keynesinruhu hocam yani teste mi devam edeyim
-
@keynesinruhu bende klasik sınavdan hiç umutlu değilim.Suan kpss odaklı çalışıyorum zaten sıralamamda riskli ama işin ucunda klasik sınav olunca resmen korkuyorum