11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@zenginmemur
ben testle devam ediyorum açıkçası, herkesin kendi yapısı gerçi. sonuçta hangisiyle rahat ediyorsanız onunla devam edin -
@kpss-a-bağımlısı
aynen hocam, tek kurum sınavına çalışmak kpss yi ihmal edecek gibi görünüyorsa bence cevap belli.ama diğer vmy ne zaman gelir orası da meçhul , hep yazı tura atıyoruz -
başvuru sayısı kaç oldu arkadaşlar
-
arkadaşlar bir sonraki vmy alımında 2017 kpss puanıyla mı alınır mı yoksa sadece 2018 puanı mı dikkate alınır
-
@johnash 2017 ve 2018
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@johnash 2017 ve 2018
Biz bu basvuruyu nasi iptal edecez genc. Zorla sinava girdirecekler ya. insan bi basvuruyu iptal et butonu koyar yok sadece güncelle var. Vdk yi aradik acan yok .
-
@shady1 sen yine vdkyi ara bi yarın başdenetçim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 sen yine vdkyi ara bi yarın başdenetçim
-
bir arkadaşıma monografi kitabı hediye etmek istiyorum mesaj atması yeterli başarılar dostlar
-
Arkadaşlar sinav basvurusu iptali ile ilgili vdk yi aradim.
Adresine mail atarak basvuruyu iptal edebilirsiniz denildi.
Sayıştaya girecek arkadaslar duyarli olalim lütfen, vmy yi iptal edelim.
-
Arkadaşlar vergi müfettişi olduktan sonra hep aynı ilde çalışabiliyormuşuz. Bilen var mi
-
@maliyaz69 bir kere en başında zorunlu turneler var kardeşim öyle çakılı olma durumun yok. İkincisi bakanlık seni sadece büyükşehirlerde bulunan vergi dairelerinde görevlendirir Konya bölge teştif kuruluna bağlı çalışırsın akşam Karamanı denetlemeye gidersin 1 ay orda kalırsın duruma göre. Teştif kurulunda çakılı kadro yoktur, durum sadece ve sadece meslekte 10 yılını tamamlamış ve başmüfettişlik hakkı elde etmiş kişilerde şu yöndedir, bu kişiler turneler gitmeye zorlanamazlar ancak isterlerse turneye gidebilirler sadece çakılı durma durumu bu şartları taşıyanlar için söz konusudur.
-
@casanova bu turneler kısa süreliğine ise gidir de mesela 7 yıl istanbulda yapıp sonra başka bir il tercihi mi oluyor
-
@maliyaz69 tercih olmuyor işte, son zamanlarda da duyduğumuz moda haline gelen "ihtiyaç halinde" seni başka bir şehrin birimine atıyorlar. Ayrıca çakılı kalmak için bir istisna daha var, sınavda il %5 lik dilime girersen b c ve ç birimlerinde görev alırsın ve ömür boyu ankarada çalışırsın direk bakanlığa bağlı olarak.
-
@maliyaz69 meslekte rotasyon var hocam evet 7 yıl sonra başka şehre gidiyorsun böyle böyle 4-5 şehir geziyorsun tabi hepsi 7 yıl değil bunun bir tablosu vardı. Çakılı kalmak sadece %5'te geçerli sanırım
-
Sagolun arkadaşlar o halde guy daha iyi aynı yerde kalmak isteyenler icin
-
@maliyaz69 eğer bayansanız ve şehir şehir gezmek istemiyorsanız, guy ŞAHSİ düşünceme göre daha tercih edilebilir. özellikle belirteyim de, saptırıyorum falan sanılmasın sonuçta herkes tercihini yapmakta özgür fakat mesleğin çalışma şartlarını benim için önemli diyorsanız, tercih sizin.
-
arkadaşlar neden sayıştay sınavına girmek için vmy sınavına yapmış olduğunuz başvurunuzu iptal ettiriyorsunuz. Tamam vmy ile ayıştay bir tutulamaz ama birçok arkadaşımızın yaptığı gibi ösym dilek ve şikayet hattından bu konu ile ilgili şikayette bulunabilir ve CİMER'den sesimizi duyurabiliriz ÖSYM nin yapmış olduğu bir saçmalık yüzünden neden şansınızdan vazgeçiyorsunuz. Lütfen önce şikayette bulunup daha sonra sınava katılamak istemyorsanız yine iptal edin ama önce hakkınızı kullanın .
-
@casanova puan vmy 83 guy 82 ve evet şehir şehir gezmek istemiyorum ama guy içinde aynı şey geçerli diyolar
-
@maliyaz69 ya benim bildigimde vmyde egitim sonunda herkes istefigi ili yaziyo rotasyon eskiden daha sertmis ama simdi biraz daha farkliymis