11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@83istanbul daha çok var ustam son güne
-
Vergi mufettidligindede 5 yilsarti gelmis.Sinav iptal mi olcak
-
@zenginmemur yardımcılık süreleri uzatılmış diyolar o kadar sınavı etkilemez
-
Arkadaşlar fotoğrafın sakalsız olması şartmı herhangi bir vesikalık koysam olmaz mı ?
-
Bütün Maliye sinavlarindan başvurularimi çekiyorum Gireceklere başarılar dilerim
-
Yeni kararname ile artık 5 yıl özel sektörde çalışmış kişiler de müfettiş olarak atanabilecek. Yazık valla bunca insanın emeğine
-
Arkadaşlar sayıştay sınavı ile vmy sınavı aynı gün sayıştay sınavına girmek isteyenler lütfen sırf yüksek puanım var sınava girmesem de her şeye başvurayım mantığıyla hareket etmesinler zira çok ufak küsüratlarla kaçıran hayalleri umutları yıkılan insanların vebalini alıyorlar Allah rızası için bu konuda hassasiyet gösterelim
-
@rootofallevil hangi kararnamede yer alıyor acaba
-
@gizo11 3 nolu cb kararnamesi
-
Kaymakamlık iptal edilirse bunlar da iptal edilmeli.. ( edilir ) madde düzenlemesi aynı çünki..Ancak burada hiç ses seda yok. Maddeler uygulanırsa İİBF kamu da tarihe karışacak..
-
@safitürk69 o zmn alır hunileri gezeriz sokaklarda başka anlatcak bi kelime bulamıyorum gerçi belirsizlikten iyidir 3 sendr bu defa olur demekten biktm
-
Vmy nin sayistay ile cakismasi kimsenin umrunda degil cok ilginc yani
-
@safitürk69 hiçbiri iptal edilmez yahu yok artık bundan sonra ne olur onu bilemiyoruz
-
@safitürk69 Boş yapmayın ya. VMY iptal falan olmayacak
-
Arkadaşlar A grubunun en kötü yani sınav tarihleri yaklastikca hic bir sey bilmiyomusuz gibi gelmesi ve eksiklerimize bir turlu belli oldugu halde bakamamak bnce.Vmy sınavı icin garanti sinava katilcaklar nasil gidiyo hazirliklar dguy guy test kpss test nasil calusiyosunuz yardimci olurmusunyz?
-
@safitürk69, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Kaymakamlık iptal edilirse bunlar da iptal edilmeli.. ( edilir ) madde düzenlemesi aynı çünki..Ancak burada hiç ses seda yok. Maddeler uygulanırsa İİBF kamu da tarihe karışacak..
Aynı şekilde düşünüyorum , madde aynı cetvel aynı ... ben anlamadım bu işten bir şey , gördüğümüz muameleye bak ...
-
@ikiyüzonaltı, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Vmy nin sayistay ile cakismasi kimsenin umrunda degil cok ilginc yani
Dostum umrumuzda tabiki ama ne gelir elden , yapılacak şey durumu bir şekilde izah etmek , nasıl edilir nasıl ulaşılır , ciddiye alırlar mi bilinmez
-
Arkadaşlar sayıstayla vmynin cakısması icin birşey yapamaz mıyız ? Maliye bakanlıgı degiştirmez mi acaba sınav tarihini
-
@gazi3 ara vergi denetim kurulu başkanlığını anlat durumunu destirsinler hmen
-
@lex-fori ne diyosun hocam 🤨 Ben benimle aynı durumda olan arkadaslar icin birlikte bişeyler yapalım mağduriyet yaşamayalım diye sormustum