İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
@1903bjk tatlı yemedim ki lokumcuk yedim hep
-
@genclerbirlikli bu arada bilmeyenler için lokumcuk; https://goo.gl/images/vdR0yD
-
Çok tesekkurler senin de tüm TY ailesinin de bayrami kutlu olsun @shady1 dostum, inşallah 4 Temmuz'da girecegin mulakattan sonra 657'ye tâbii olursun
-
@steward Amin teşekkürler dostum. sen 3 ünde giriyosun benden önce memur olursun insallah
-
@1903bjk hocam konu nasi bu kadar uzadi anlamadim hep accor un işi
Tüm forumdan verdigimiz rahatsizliktan dolayi özür dilerim -
@1903bjk ben yemedim beşiktaşcım ne de olsa genç ile shady e güven olmaz. Kim bilir ne koydular içine :):)Genç belki de hadi accosator un tatlısina tükür shady demiştir:):):):):)
-
@shady1 ben neden azmettiren oldum acaba, kabul etmiyorum, müşterek faillik var! !!!!!!!!shady, genç ile accosator arasında! !!!!!!!!
-
@genclerbirlikli bana bak cahil adam accosator latince bi kelime. Accos da kısaltılmışı, accor ise shady'nin uydurması :):):):)
-
Kamyoncuklarım benim :):):):):)
-
@accosator Gençcim kızım sen duy gelinim sen anla hesabı, küser müser şimdi. Yeni küs kalma rekorunu kırar :):):)
-
@accosator, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
@genclerbirlikli bana bak cahil adam accosator latince bi kelime. Accos da kısaltılmışı, accor ise shady'nin uydurması :):):):)
-
@accosator, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
@1903bjk ben yemedim beşiktaşcım ne de olsa genç ile shady e güven olmaz. Kim bilir ne koydular içine :):)Genç belki de hadi accosator un tatlısina tükür shady demiştir:):):):):)
@genclerbirlikli ne diyo bu
-
@shady1 ne yani yine mi sansürleteceksin, yahu ne işgüzârsın :):):)
-
@shady1 rüyamda kütüphane tarzı bir yerde mülakata giriyordum, 3 kişilik heyet önce adaylarla ön görüşme gibi bir şey yapıyordu, sonra kütüphaneciyi çağırıp 3 kitap ismi söylüyorlardı, o kitapları okuduktan sonra tekrar girecekmişiz vs vs vs
-
@accosator sana axor diyen ben miyim ya
-
@genclerbirlikli yazdım ya kızım sen duy gelinim sen anla diye :):)
-
@genclerbirlikli 5 ileti yukarısı
-
@accosator onu o yüzden mi dedin ben de dedim ne diyor bu sabah sabah yediği bi şey dokundu galiba
-
@shady1 Eyvallah üstat senin de bayramın mübarek olsun. Rabbim yolunu bahtını her daim açık eylesin
-
Tüm TY ailesinin Ramazan Bayramını kutluyorum, Rabbim tekrarına kavuştursun Allah herkese hayırlı bol rızıklar ve mutlu olacağı bir iş nasip eylesin.