Gelir Uzman Yardımcılığı mı Ziraat Bankasında Uzman Yardımcılığı mı ?
-
Eski bir gişe görevlisi hali hazırda mali hizmetler uzmanı olan biriyim. Şu anki mesleğinden de memnun değilim ama Bankada çalışmak en son tercih olmalıdır. Seni sömürürler sen bankada çalışan eski kaşarları görmemişsin kardeşim adamı yerler. Eski kaşardan kastım yılların bankacıların tüm pis işleri yıkarlar adamın üzerine. Birde bul bağlantıyı geç İstanbula halihazırda Guysun zaten kadronu İstanbula aldır.
-
@paca08 mali hizmetler sınav açarsa girmeyi düşünüyordum. neden memnun değilsiniz ?
-
@müstatil Hocam statü ek gösterge vs gibi birçok sebep var. Diğer merkez uzmanlarla aynı şartlarla uzman olup aynı özlük haklarında değiliz. Adaletsizliğin olduğu yerde huzur olmaz. Bende de her şey para değil ama aynı şartlarla uzman oluyorsam hatta daha zor şartlarla uzman oluyorsam aynı özlük haklarına sahip olmuyorsam huzursuz olurum. Mali hizmetlerde istanbulda belediyeye vs girebilirsen rahat edersin ama haberin olsun. Senin derdini anladım ben.
-
@paca08 yapılan işten keyif almak en büyük önceliğim. istanbul'da hangi kurumu önerirsiniz. birde kadro aldırmak nasıl oluyor ?
-
@müstatil Yapılan işten keyif alman çok zor hocam. Birkere memursun saçma sapan işler hep verilir. Ayrıca bu dediğim bankada da geçerli. Yani keşke herkes keyif aldığı işleri yapabilse ama maalesef şartlar her zaman elverişli olmuyor. Bu arada ya halihazırda Gelir Uzman yardımcısı değilsin ya da işini hiç sevmiyorsun ve hiçbir şey öğrenememişsin. Şimdi niye kızıyorsun diyeceksin ama Gelir Uzman yardımcısı olupta İstanbula nasıl geçebileceğini veya geçemeyeceğini bilmiyorsun. Bunun üzerine bir yığın başlık var. Ancak ben sana yinede bir yol söyleyeyim geçici görevle o ile gidebilirsin ama buda 6 aylığına olur. Sürekli uzatmak zorunda kalırsın. Birde @genclerbirlikli söylemiş bende tekrar edeyim senin yerinde olsam oturur ders çalışırım yds vs aradan çıkarıp Kpss de yüksek yapıp İstanbuldaki memuriyetleri kovalarım. Müfettişliklerde mesela İstanbulu tercih edersen yaptığın işten zevk alma olasılığın artar. Bir sürü seçenek var ama biz burada söylesek hepsini sen okursun hepsini bir çırpıda aklında kalmaz. En sağlıklısı kendin bizzat araştır oku ve oturup karar ver. Burada herkes kendi açısından değerlendirir. Önemli olan sen ne istiyorsun. Buna karar vermen gerekiyor.
-
@paca08 kadro aldırmak tabirini ilk defa duydum o yüzden sordum. geçiş şartlarının hemen hepsini biliyorum. becayişe daha 1 yıl var. diğer durumlar da yönetmelikte geçiyor.
yeni başlık açtım buradan da sorayım ; merkez uzmanlığından taşra uzmanlığına geçiş yapılabilir mi ?
-
@paca08 dguy mhuydan daha mi iyi acaba?Özlük daha fazla inceleme yetkisi var
-
-
@zenginmemur Dguy tabiki daha iyi hocam tartışılmaz.
-
@jakuppp Hocam 5018 değişecek Mhuyda ilginç bir şekilde kurumlardan talep toplamasına rağmen alım yapılmadı. Ben bunu Maliye Bakanlığına bağlıyorum çünkü talepler her ne kadar kurumlardan toplansa da alımı Maliye Bakanlığı yapıyor. Maliyenin bu konuda tavrı ortada. Artık seçim sonrasına kaldı. Seçimden sonra her şey belli olur.
-
@paca08 3 senenin birikmiş talebi var şöyle 500 -600 arasi gelse fena olmaz hocam
-
@paca08 hocam dguy 3000den kac sıralama oynar ki?
-
@zenginmemur Bizim tecrübeli arkadaşlar ilk 5000 civarına gelir diyor. Bana göre de ilk 5000 e gelecektir. Bir sürü atanan oldu bazıları Dguyu istemeyebilir. Bu gibi sebeplerden dolayı ilk 5000 girecektir diye düşünüyorum. Sıralaman kaç olursa olsun başvur ve çalış gitsin. Bir şey kaybetmiş olmazsın.