2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@altaybozkırlı, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
İlanı yoğun çabalar sonucu aldik. Sınav tarihide belli . Ancak bu sayı bize yetmez 1500-2000 e çikarmaliyiz . Artık takvim sıkışık sınavı ne zaman yaparız bahaneside olmaz. Seçim ikinci tura kalabilir. Herşey bizim lehimize. Lütfen yapilacak olan etkinliklere duyarsiz kalmayalım.
Hiç şüphe yokki 1000 kişilik ilandan kimse memnun değil. En kısa sürede yani önümüzdeki hafta içi memnuniyetsizliğimizi dile getirmeliyiz. Ben sayının en 1500-2000 arasinda güncelleme yapilacağina inaniyorum.
-
Bizi bu duruma düşürenlerin yatacak yeri yok. Aslında çok basit olup bir yazı ile bu durumu değiştirip adaletli olacakken 81 puan alan da korkuyor 79 puan alan da.
-
İstanbul kaç ile kapatacak onu merak ediyorum
-
İcra-iflas değişiklikleri ile ilgili notu olan var mı acaba ?
-
Henüz ilan dahi gelmeden yazacağım il belli olduğu için kendimi şanslı hissettim Herkes haklı olarak çok kararsız, inşallah herkes kendi adına en hayırlı olan seçimi yapabilir. Esas odaklanmamız gereken şey ders çalışmak Lütfen il seçimi konusu çalışmalarınızı etkilemesin. Süreç gerçekten zor Allah yardımcımız olsun.
-
Bu sene istanbulun taliplisi cok mu ne
-
@esrarengiz kime sorsam istanbul diyor ya
-
Arkadaşlar sürekli isyanda anketler yanlış sonuç veriyor diye açıkçası gecen sene gayet yakın sonuç verdi. Oranlama yapmıyor arkadaşlar herkes istanbul yaziyor 10 kişiden en az 3 u istanbul diyor. E zaten 1000 kişinin de 300 u zaten istanbul zaten oran doğru. O yüzden 3 5 soysuzdan başka manipüle edilmiyor kaldı ki 3 5 kişi ile de sonuç değişmiyor.
-
@guyan-gelmiş oyle mi dersiniz,peki su an anketler hazir mi bilgisi olan var mi,yoksa ek kontejan talebini zorladiktan sonra mi anket hazirlanacak?
-
@taylor 79 puanla korkuyorum istanbuldan
-
Aslinda bu anketlerde oy kullananlar keske fotograf ile filan kpss puanini ispatlayabilse,facebook kullanmiyorum ama bir topluluk bu sekilde yapmis,o zaman herkesin suphesi de kalkar tabi biraz imkansiz gibi
-
Aslinda bu anketlerde oy kullananlar keske fotograf ile filan kpss puanini ispatlayabilse,facebook kullanmiyorum ama bir topluluk bu sekilde yapmis,o zaman herkesin suphesi de kalkar tabi biraz imkansiz gibi
-
@duyguuu37 öncülük eden arkadaşlar oluyor açıkçası guy sürecini de keyifli hale getiren argumanlardan bir tanesi. Geçen seneki heyecanın zerresi yok ne forumda ne facebookta.
-
@esrarengiz bende ayni sekildeyim neticede burada herkes kotu niyetli degil istanbulda bir yigilma olabilir
-
@esrarengiz, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@taylor 79 puanla korkuyorum istanbuldan
Çok rahat gelir bence boşuna endişe ediyorsunuz
-
@guyan-gelmiş bence bu topluluklardan dolayi yanilanlar kizgin olabilir ya da henuz basvuru baslamadi ondandir bilemiyorum ki biz mi acele ediyoruz
-
@22121121 insallah dediginiz gibi olur
-
@esrarengiz 10 bindeki ne yapsın ya puana mı sıralamaya mı bakayım şaşırdım kaldım niye 3 binler 4 binler korkuyor istanbul yazıyor anlamadım şov mu ya da
-
@gaziibfli sizi de anliyorum ama inanin benimki sov filan ben ilk kez alana hazirlandim 2017 de ve nasip olursa ilk alan sinavina girecem tedirginligim ondan Allah herkese kolaylik versin
-
Bu alım en çok 2015 Mayıs alımına benziyor. O sene 2kere alım olmuştu ve sayıda 1320 idi. Puanları karşılaştırabilirsiniz