2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 yok sizi baz alarak söylemedim genel böyle bi algı var 84 puanım x ili yazıcam ama korkuyorum ist yazabilirim. O puana bi ilin gelmeme ihtimali mi var ki zor karar kesinlikle ama yığılmalar dengeyi daha çok bozuyor puanı riskli olanlar için özellikle. Hayırlısı hepimiz için
-
@gaziibfli bende o civarlardayim istanbul bize riskli gibi duruyor
-
@gaziibfli ne şovu arkadasim siralamam 5500 de gecen sene 11 bindeyken tercihten kaybettim bu sene de hakli olarak korkuyorum ayrica tekrar hazirlanacak durumum da yok babami kaybettim bir yerden işe baslamam lazim sirtimi dayiyacak bir babam da kalmadi en azindan calisip anneme sahip cikmam lazim ne yapiyim hayallere kapılıp 20 kisilik illeri mi yaziyim
-
@esrarengiz neden üstüne alındın ben x ili istiyorum puanım yetiyor ama ist yazabilirim diyerek suları bulandıranlardan bahsediyorum isteyen,hayali olan, orada yaşayan veya mecbur olana ne diyebilirim ki hakkım da yok. Aynı anda bir cümlede üç şehirden bahseden var grupta gördüysen. İyi niyetli de olsa alt üst oluyor fikirker. Yazıp yazmamak zaten senin tercihin senin hakkın. Başın sağolsun ve gönlüne göre olsun benim de bir daha hazırlanma şansım olmayacak muhtemelen.
-
Arkadaşlar anketi sadece keyif amaçlı kullanın ama yüzde 1 bile itimat etmeyin Adayların birçoğu son güne kadar 80 ilde dolaşıp son gün hiç aklında olmayan 81. ili yazabiliyor.Geçmiş yıllar,istatistikler hatta oyun teorisi bile hikaye burda Tek verilebilecek tavsiye ders çalışmak bu süreçte.
-
@gaziibfli, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@esrarengiz 10 bindeki ne yapsın ya puana mı sıralamaya mı bakayım şaşırdım kaldım niye 3 binler 4 binler korkuyor istanbul yazıyor anlamadım şov mu ya da
Benim iletime direk cevap yazdin farkindaysan.. Sonra da niye uzerine alindin ki diyorsun
-
Şu il tercihine kafayı takarak çalışma modunuzu niye düşürüyorsunuz arkadaşlar ztn ilan gelmeseydi de kpss ye çalışmak durumundaydınız özellikle puanı kritik olanlar daha rahat çalışması gerekir gelirse gelir gelmezse gelmez öncelik kpss sonra elinizden oda gider ve guya yönelik çalışmayın tecrübeyle sabit kpss ye calışır gibi ayrıntılı çalışmak gerek guy a da imeceymiş şuymuş buymuş hikaye ztn konuya hakimsen her türlü soruyu yaparsın imece hikaye
-
@esrarengiz ben senin sıralamanı puanını bilmiyorum bile yazdıysan da görmedim. 79 la korkuyorum diyen arkadaş a ya ben ne yapayım 10 binle diyerek tedirginliğimi ifade ettim. Haklısın ona cevap verdiğimi sanıyordum.
-
Ha birde arkadaşlar şu 10 binlerde olan arkadaşlar tedirginliği bıraksın 79 77 lere tedirgin oluyor diye kızmasın asıl o adamın tedirgin olmaya hakkı var çünkü normal şartlarda nereyi tercih etse puanı sınava girmeye hak ederken tercih saçmalığı yüzünden sınava giremiyor çoğu kişi ztn bu bin kişilik alımda tahmini 7 binden sonrası baya riskli puanlar daha rahat olması gerekir bu kişilerin sahsen sıralamam 8 binlerde ve çok rahatım tavsiye ederim
-
3619 siralama ile ankarayi yazmayi dusunuyorum. onumdeki 1619 kisinin tercih etmeyeceğini varsayarsak geriye kaliyor 2000 kişi. izmir, istanbul,bursa,manisa,muğla,sakarya gibi en cok tercih edilecek toplamda 500 kişilik kontenjan için 2000 kisinin 1250 si buraları tercih etse diğer illeri bile hiç katmadan cok rahat siralama gelir. o yuzden 81,82 puana ankarayi,istanbulu yazicam korkuyorum falan demeyin. bu insanlari huzursuz etmekten baska bir ise yaramiyor.
-
@beveridge-eğrisi adamsın.
-
Arkadaşlar para toplamaya başladık.
Destekte bulunmak isteyenler hesap numaralarına parayı gönderebilirler. En kısa zamanda toplamak ümidiyle. -
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmez. -
Gelir idaresi başkanı vefat etmiş
-
@oligopol tamam hocam inşallah paramız hemen toplanır her yerde duyuralım inşallah
-
@beveridge-eğrisi ben de tam olarak bunu söylemek istemiştim doğru ifade edemedim yanlış anlaşıldım. Sayende düzeltmiş olayım teşekkürler.
-
Herkes biseyler gönderse bugün tamamlariz. 1000 TL toplasak yetiyor.
Destek olanlara şimdiden teşekkürler -
@genclerbirlikli nerden duydun hocam
-
Cnn alt yazı geçiyor.Allah rahmet eylesin.
-
Ne dünya be! Allah taksiratını affetsin ne diyelim. Geride kalanlara sabır versin.