2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Sadece p48 mi isternir yoksa baska puan turleri.istenir mi
-
iki aylık Bi çalışmayla kazanılabilir mi guy 2017 kpss den sonra hiç bakmadım
-
@i̇ibf Hocam onun yerine alımın fazla olması için etkinlik yapılmalı. İlk bindeki kişi yerine on binincinin kazanması adil değil. Sonuçta geçen seneki başarı baz alınıp ilan geldi.
-
@fablo guy için mi hocam zaten ilanda yazdığı gibi tek puan P48 isteniyor.
-
Diyarbakır düşünen yok mu gencler. Ben ya Diyarbakır ya İstanbul yazacağım
-
Arkadaşlar bursa ve İzmir için tecrubeleriniz var mı? Sinava girebilecegimi umuyorum. Tek merak ettiğim kurum sınavı çetin mi geçer?
-
Merhabalar. Arkadaşlar çok üzülerek söylüyorum ki bu süreçte kimseye güvenmeyin. 3 yıldır bu sistem içerisinde omuz omuza mücadele verdiğim insanın ağzından bile "ben anketleri manupule ettim" dediğini duymuş insanım. Bu süreçte güvendiğiniz tek şey hisleriniz olsun. Çünkü başkasının dediklerinden etkilenmeye çok açık psikolojilerimiz. Kendinize güvenin. Ben 2017 guyda, Ankara istememe rağmen tecrübesizliğimden yorumlara bakarak yazmadım. Kendime güvenemedim oysaki kurum sınavından 88 aldım.
Uzun olacak ama bir tavsiyem de şu: bu süreçte önceliğiniz kpss olsun. Sonra 88 puanla mülakattan elenip, guya çalışmak için boşladığınız kpssden de puanınızı düşürürseniz, her şeyi riske atmış olursunuz. Unutmayın şu an kpss önünüzdeki sınavlara kafanız rahat girebilmek için tek anahtar.
Sevgiler
-
Geçen sene çekinip yazmadığım bursayı bu alımda yazacağım 81 puanla. Bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
-
Herkes yine İstanbul yaZıcam diyor .
Ya bu sefer korkudan cidden yazılıcak puanlar uçacak yada yine düşük kapatacak.
Puanı 78 üzeri olan herkes kendi memleketini yada yakın yerleri yazması mantıklı olur diye düşünüyorum.
Önümüzden çekilen onca insan var. -
Arkadaşlar kendimce yorumumu yapıp çekileyim köşeme. Bir kere iki yıl tercihi yok bunu Bi önünüze alın, ikincisi geçmiş yıl puanlarla kıyaslamayın sisteme göre geçmiş geçmişte kaldı. Bu yıl tek puan türü tek sınav var ve bu yüzden puanın önemi yok, sıralamanın önemi var bunuda belirteyim çünkü tek bir puan türünde yarışıyorusunuz başka bir puanlama yok vmy gibi. Geçen senenin 79 puanı öyle 7000 falan etmiyor bildiğin geçen sene 79 puan alan adamın sıralaması 12000 lerdeydi hadi kötümser düşün 10000 olsun. İşte 10000 sıralamaya sahip olan insanlar Merkezi şehirler için sınava girdi o hengameye rağmen.
Tek puan türü tek geçerli sınav var ilanda bakın dikkatimizi çekerim. Geçen sene 82 alıp bursadan antalyadan elenen adamın da sıralaması ilk 5000 falan da değildi 82 ile elendim derse biri gözünüz korkmasın çünkü bunuda söyleyeyim. Yani diyeceğim illa geçmiş yıllarla kıyaslayacaksanız kendi puanınızı +2.5 3 puan gibi bir puan koyun ki puanın emin olun hiçbir önemi yok sadece kıyas yapmana işe yarar da sen bakmak istiyorsan genede bak.
İlk 3500 5000 sıralamaya sahip olanlarda puanı ne olursa olsun hani çokda fazla uçuk tercihlerde bulunmadan gönlünce yazsın bir yeri yazmak zorunda hissetmeden kendini daha altı için bir risk göremiyorum zaten. Stratejik davranıp bir yerleri zorunlu olarak istemese de yazacak olan kesim 8000-13000 aralığı üstünün ki de Allah gönlüne göre versin artık nasibinde varsa. -
Hiç bir etkinlik hiç bir işe yaramaz bu saatten sonra.Bildiğin yırtındık gelen ilana bak.
-
@i̇ibf teşekür ederim güzel temenniniz için umarım sizde istediğiniz ilde sınava girip is guc sahibi olursunuz değerli dostum
-
@veliat34 hocam şuan etkinlik oldugundan haber etmek bazlı yazdım ben.
-
@heredotolga inşallah hocam
-
@falanfilan tabi Çetin geçer . Kendine güvenenlerin yazacağı iller buralar bence. Kendine güveni olmayan kurum sınavında 85 üzeri yapamazsa elenecek zaten .
-
@heredotolga hepimizin gönlünden geçen olsun bende teşekkür ederim duanız için
-
@casanova hocam yorumuzuna katılmakla birlikte küçük bir düzeltme yapmak istedim. Geçen senenin 79 puanı 10200 civarı sıralamaya denk geliyor tabi küsürata göre farklılık gösterir ama genel bakarsak bu şekildeydi. Kıyas yapacak arkadaşlar için açıklamak istedim sadece ️
-
arkadaslar sizce 6900 siralamaya kayseri gekir mi?
-
@bybredd kiyasen peki? Geçen sene 150 izmir bursa 100 bu sene oran değişmemiş izmir 75 bursa 50... Bursa daha mı yüksek kapatır mesela yine. Sizce hocam?
-
Hocam bakana yada danışmanına ulaşılsa 10 katı olarak revize edilme ihtimali varmıdır @Oligopol