2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@taylor 76.4 insalhhhhh okumzzzzz
-
yazmayım dedim ama tutamadım kendimi şimdiye kadar ( 1500 2000 1320 )alımların hepsinde başvuran en yüksek 5800. adayın puanını görmüş max olarak. bu yıl başvuran 5000.nin puanı kaçsa en fazla o puanı görür ki bu dguy’a göre en az 8500. Puanı da sanırım 76 muhtemelen ankara bu puanla kapatır gerisi 76 ve altı ayrıca makas 6 olacağı için 70le kapatan il de olacak görünen bu kimse kusura bakmasın istatistik neyse onu söylüyorum.
Max 76
Min 70 Dguy nedeniyle ikişer puan düştüm çıkma ihtimali %80.ayrıca kanlı ay çok güzel gelsenize
-
@duyguuu37 ben giricemde daha çıktı almadım hocam çok sorun yaşarsanız gibin sınav işlerini arayın
-
maliye ve iktisat guydan halliceydi sanırım 2017 yılı puanlarının değeri bitti. çünkü yine 80 alanın 10bin sıralaması olursa şaşırmam
-
@balans-etkisi tesekkur ederim hocam oyle dusunuyorum bende
-
@duyguuu37 rica ederim dguy sınavı baya bi zor olcak sanırım mesleki olarak baya iyi diye duydum :)ben çok bakamadım çalışma fırsatım olmadı hedefim guy olcak bu gidişle
-
@balans-etkisi belli olmaz hocam zor diye de sartlanmamak lazimelimizden gelenin en iyisini yapalim bir yerden baslayalim artik gayem bu
-
@duyguuu37 inşallah hocam gönlünüze göre olur hakkımızda hayırlısı
-
Basvuru formunda skıntı yaşayan arkdasalar..Chrome dan alamamısdim..Explorerdan girince telefonuma indirdim görüntülendi
-
@jkeynes aynı fikirdeyim 2017 de ki 75 puan 2018 de 79-80 siralama ya gelcek 2017 puanlarnn pek anlamı olmayacak
-
@emre1910 bende tarayici degistirdim hocam ama yine eksik oldu,pazartesi bakip olmadi arayacagim tesekkur ederim
-
@duyguuu37 hak kazanalımda gerisi hallolur insallah
-
@didi61 öyle birşey olmaz umarım bu sene de 1 net olayı var
-
@jkeynes sıralamalar önemini mi yitircek yani bu sene girmedim o yüzden merak ettim
-
İnsallah ilanlar cok gelir
-
@emre1910 ne başvurusu guy başvurusu bitmedi mi hocam anlamadım bi şey kaçırdım sanırım kusura bakmayın ?
-
@hipokrat ben normalde maliyede 30 soruyken 16-17 yapardım, 40 soru oldu 23 yaptım ama bu yıl 32-33 rahat var çok çalıştığımdan değil. yani bu sene maliyeden baya bi 30üstü yapan çıkar. sert düşüşe hazırlanın dostlar. senin 80 puan oldu sana 10bininci malesef görünün bu.
-
Umarım 2018 kpss puanına gerek kalmadan atanırız inşallah...
-
@jkeynes hukuk ya da iktisat desen anlarim hocam da maliye gecen sene daha kolaydi.sorular aciklandiginda 35 in alti demiyordu kimse
-
2017 puanı çöp oldu geçmiş olsun