2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@i̇lanbekleyenbiri gelir idaresi başkanlığı
-
@hoyuelo basvuru formu hocam..elimizde olsun diye hocam
-
Yarın açıklanır belki.
-
arkadaslr konuyla alakasız ama burada ortam kaliteli o yüzden sormak istiyorum.
gy gk 70net
hukuk 30
iktisat 32
maliye 29 33 arası
muhasebe 26 30 arasıdurumum bu. 90'a yanaşma ihtimalim var mı sizce özellikle deneyimli arkadaşlar.sormazdım ama sormak zorunda hissediyorum çünkü herkes hukuk iktisat çok iyi diyor.
-
@james-buchanan inşaallah biran once açıklansım bitsin bu belirsizlik
-
Acısıyla tatlısıyla bir kpss serüvenin sonuna daha geldik inşallah guy da güzel sonuçlar alırız herkesin Allah yardımcısı olsun ...
-
@morand 85 ustu kesin gelir 90 olur mu bilememde 87 88 89 olabilir
-
@bg2603 eyw hocam.
-
@morand hocam 90 95 arası gelir p48.
Geçen seneye göre bazı net ve puanları söylüyorum:
gk gy 83 alan 85 net ile puan 83.62
Gk gy 80 alan 100 net ile puan 90
Yine gk gy 80li bişi alan 105 91
3 gk gy yaklaşık 1 alan sorusu yapıyor. Alan netleriniz çok iyi baya yüksek gelir. -
@morand masallah bunlar nasil netlergecen seneki puanima gore dusununce 89 90 gelir gibj hocam ama tahmin yani
-
@ahkâm 57 gk gy 85 nete 80,7 küsürle kıyaslayınca 26 gk gy neti sadece 3 puan etkilemiş
-
saolsun arkadaşlar. inşallah emek veren herkes su guy'a girer de sonra mufettiş olmak için ankara gidip geliriz. mülakatlarda bir kuruma kabul edilmiş olmak + puan sağlar bence.
-
bu alana hazırlananın halinden alana hazırlanan anlar. cıkan sorular kolaydı guy soruları ne kadar kolay felan demeyin. bize kolay biz gerçekten çabalıyoruz.
-
Arkadaslar guy geçen yılki soruların bölüm dağılımını gösteren bir tablo var mı? Hukukta idare 5 icra 3 soru gibi
-
Elinde 2016 yılı guy sınav soruları olan bir arkadaşımız burada paylaşabilir mi rica etsem ?
-
Bugün açıklanır mı?
-
Her sene 4 güne açıklanmış bugün bekliyorum
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Uluslararası ekonomik ilişkiler ile kuruluşlar , işletme iktisadı ,şirketler muhasebesi ve ticari hesaba nereden çalışıyorsunuz . Ben daha önce sınava girmedim bilmiyorum o yüzden .
-
@morand dostum gk ü fulleyip gy den sapmanın altın da kalmadınsa ve bunlar netse 90 ı çok çok aşar
-
@fernando-reges benim netler de bu sene buna yakın gelecek. Rica etsem detayını yazabilir misin? Standart sapma ve ders netlerine bakmak istiyorum 80 i geçme umudum var mı diye.
Forumda paylaşılanlara göre kendi hespaladığım netler,
Gy 22 net
Gk 33 net
Hukuk 19 net
İktisat 25 net
Maliye 28 net
Muhasebe 18 netSizce 80 i geçip çok küçükte olsa vmy şansı var mı?
Geçen sene alan a başlarken Vmy isteyerek başlamıştım.