2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Hemen açıklasalar da otobüsbiletlerimizi kalacak yerimizi ayarlasak malum bayram yaklaşıyor otobüsler özelliklede uçaklar dolmaya başlamış
-
Günübirlik gitsek risk olur mu.Ne düşünüyorsunuz arklar bir gün önceden gitmek mi günübirlik mi.
-
@fernando-reges uyuyamazsan kardes otobuste basin çatlar birde riske degmez yani cok beklediniz bna nasip olur mu bir daha bilmiyom 75.15 yazdim malatya ama sen riske atma sagligin o an ki psikojin hersey onemli bu kpssde heyecandan rahat 15 soru gitti bnim millet 120 nette. Bn 100 neti zor görürüm
-
@walrass06 evet hocam böyle bir şart yok hani maksimum aciklayacaklari süreyi söyledim ben
-
@lamıcimiyok aynen hocam inşallah açıklarlar bugün veya 1-2 güne önümüzü görürüz
-
@mehmetsakin44 100 netle cogu basvuruyu kaparsın zaten öyle gelirse sonucun:)
-
Gib in Işık’ları yanıyorcular nerdesinizz
-
Numara var mi arayalim
-
4t guy denemeleri çözen var mı kaç doğru yapıyorsunuz? Özellikle muhasebe çok sıradışı geliyor bana sizde de öyle mi
-
@i̇lanbekleyenbiri 60 net iyidir
-
@pareto_wilfredo hocam DGUY un açıklamasıyla ilgili bilgilendirme yapmıştınız, GUY ile ilgili bi bilginiz var mı acaba ne zaman açıklanır, beklerken ders çalışmak çok zor oluyor
-
@paretowilfredo hocam DGUY un açıklamasıyla ilgili bilgilendirme yapmıştınız, GUY ile ilgili bi bilginiz var mı acaba ne zaman açıklanır, beklerken ders çalışmak çok zor oluyor
-
@walrass06 60 az değil mi
-
@i̇lanbekleyenbiri zor 4t hocam guya göre
-
Arkadaşlar istnabul için sınav hakkı elde edenler arasında kaç taban puanla mülakata kalınır tahminen bişey diyebilirmisiniz ben ilk kez giricem merak ediyorum.
-
@i̇lanbekleyenbiri 2017 denemeleri olan mı? 2018 basımı yok galiba
-
@aleph 2. Basım 12li olan
-
@i̇lanbekleyenbiri Teşekkür ederim. Ben de guy sürecine yeni katıldım o yuzden soruyorum. Tavsiye ediyor musunuz
-
@aleph tavsiye ederim bundan daha iyi deneme de yok zaten. Sadece muhasebe garip biraz
-
@i̇lanbekleyenbiri Teşekkürler ben de alayım