2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@i̇lanbekleyenbiri Alican Dovletov marjinal olayim derken kasinti yapmis. 70-75 yapabiliyorum anca.
-
@kaimoğlan aynen asla guyda sorulmayacak sorular var
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@kaimoğlan aynen asla guyda sorulmayacak sorular var
sen kaç yapıyorsun hocam bende 70 75 arası falan anca
-
@i̇lanbekleyenbiri katiliyorum hocam alican hocanin kitabi da ayni sekilde ama gordum ki kpss ye de etkisi olmadi malesef,mesele zor soru degilmis demek ki.. 4t denemeleri icin moral bozmayin
-
4t nin deneme kitabında çok baskı hatası var. açıklamada b deki şıkkı anlatmış doğru diye altında cevap e yazıyo. bunun gibi bazılarında şıklar eksik basılmış
-
@manu1905 70-80 arası
-
@meminerd belli olmaz hocam soruların zorluk derecesine bağlı.Cok özgün soracakları tutar 75le kapatir,eski sorulardan sorarlar 85 le kapatır.
-
Evet 4t denemenin itibarini iade ettigimize gore gelelim tavsiyelere.. Bu iş için en iyi yol cikmis soru ve konu eksigi birakmamak gibi geliyor.
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@lamıcimiyok böyle bi şart yok hocam her sene 4 güne açıklanmış
4 mü geçen sene 16 gün kala açıkladılar ve ben o sürede hazırlandım min 10 olmak zorunda zira o hafta sonu Bayram’a dek geliyor trafik vb baya sıkıntı olur Perşembe’ye kadar açıklanır zannımca
-
Peki guy için ceteris paribus mu çözmek işimize yarar yüksel bilgili çıkmış soru mu
-
@i̇lanbekleyenbiri çıkmış soru daha iyi olur.
-
@de_lorean başvurular bittikten 4 gün sonra demek istemiş arkadaş yani bugün yarın açıklanması lazım diyor öncekiler gibi olursa
-
gazisem'den mesaj alan olmadı mı? ''sayın aday 12/08/2018 pazar saat: 10:00'da yapılacak olan sınavınızın giriş belgesini........'' yazıyor
-
@mutadis-mutandis geldi de ptt ile ilgili o. Guy sınavıyla ilgili değil.
-
Cıkmış sorular pelikan aldım güncel olsun diye hiç memnun kalmadım.Pelikan alıp memnun olan var mı?
-
@kaimoğlan Kpss den daha zor onlar bence Muhasebe dışındakileri yapmak lazım
-
@onuktekin ok bi an heyecanlandım:)
-
@i̇lanbekleyenbiri 74 75 76 oluyor
-
Arkadaşlar sonuçlar mesai saatleri içinde açıklanacak diye bir şey var mı yoksa mesai dışında da açıklanıyor mu
-
@demirmifatih mesai saatleri dışında da açıklanıyor gib in bu şekilde gece yarısı açıkladığı çok sınav oldu