2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@byteks1 hocam kpss sonuçları/ netleri için açılmış bir başlık var zaten, guyda paylaşıp yorum istemenize gerek yok. Özelden ya da o başlıkta yazabilirsiniz
-
@genclerbirlikli millet paylaşınva bende yazayım dedim. O zaman mesajları silin de başkaları da at görüp atmasın.
-
@byteks1 zaten başkaları da görüp yazmasın diye o iletiyi yazdım hocam. sadece size yönelik değil.
-
Ben yarın açıklanmasını bekliyorum dguy gibi tabi belli olmaz bugün de olabilir
-
6000 sıralamaya aydın haritasına bakıp sigara yakmak...
-
@bybredd tabi hiçbir şey belli olmaz da bu sistem olduğu sürece, senin o sıralamaya sigara yakmalık bir durumun yok hocam bence
-
@gannicus bizde ki bagımlılık be hocam istemsiz yanıyor eyvallah tabi belli olmaz hayırlısı diyelim . Açıklanırsa yarına veya aksama doğru açıklanır gibi
-
@grundig, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Uluslararası ekonomik ilişkiler ile kuruluşlar , işletme iktisadı ,şirketler muhasebesi ve ticari hesaba nereden çalışıyorsunuz . Ben daha önce sınava girmedim bilmiyorum o yüzden .
Arkadaşlar cevap verecek olan yok mu ?
-
@grundig hocam onlar için ayrı bir çalışma yapılması gerektiğine inanıyorum. Çıkmış soruların çözümlerine çalısıyorsan iyi, o çözümler yetecektir yüksek ihtimal
-
@bybredd salı öğleden sonra dan itibaren beklemeye başlanır
-
@bybredd keyif sigarasidir o
-
Gib arayan var mi acaba bugun aciklanir mi
-
@heacker bilselerde soylemezler
-
@gossenintorunu arasak Bilgi vermezler mi hocam
-
Vmy belli olmuş 80 puan üstü başvuran 1890 kişi olmuş
-
@walrass06 hocam gecmis alimlarda bir bilgimiz yok diyip 5 dakka sonra aciklandigi olmustu. O yuzden sanmiyorum bilgilendireceklerini. Tabi bakan degisimi etki edermi bilmiyorum malum naci bey katiydi biraz bu konuda
-
Bugün açıklanır inşaallah şu muallaktan kurtulur ona göre bilet alırız
-
Son 10 gün kala açıklanır
-
@lamıcimiyok böyle bi şart yok hocam her sene 4 güne açıklanmış
-
@lamıcimiyok en az 10 gün kala açıklamak zorundalar. Ama bu 10 gün kala açıklayacaklari anlamına gelmez. Yani belli degil