2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gannicus teşekkür ederim hocam.
-
KONU DIŞI
Arkadaşlar öğrenim kredisi ödeme zamanı gelmiş yapılandırma mi yapmalıyım nasıl oluyo bu işler anlayan var mi
-
@de_lorean hocam 4 gün kala demedim 4 gün sonra dedim
-
Bu hafta icinde aciklanma ihtima li olabilir mi arakadaslar acaba?
-
@kamuguy açıklanır bu hafta bence en geç Çarşamba
-
@i̇lanbekleyenbiri ben yapılandırma yaptım 13 bin tl nin zamanı gelmiş. 10bine falan düştü 18 aya böldürdüm iki ayda bir 600tl ödenecek. İlk taksitte eylül sonuna kadar. İster vergi dairesine gidin istersenizde gib in sitesinden interaktif vergi dairesine tıklayın üye olun. Oradan da yapılandırabiliniyormuş. Benim arkadaş guy o yaptı benimkini. Ordan da yapılıyormuş.
-
@i̇lanbekleyenbiri bu arada yarın son gün
-
@merve90 özele yazdım burayı meşgul etmeyelim:)
-
@olursaolur teşekkürler hocam
-
@shanks Evet muhasebe disindakiler normal
-
@merve90 ne için son gün
-
@merve90 neyi yapılandırmak için son gün? ben geçenlerde gib'i aradım herhangi bir yapılandırma yok kyk borç ödemeleriyle ilgili dediler. nasıl oluyor şimdi bu :S
-
Arkadaşlar guy hukuk için hangi kaynaktan soru çözmeyi tavsiye edersiniz
-
@osman-paşa turkiye gov. tr ye girip gib interaktif vergi dairesi hizmetinden yapılandırma yapabilirsiniz.
-
@engin0516 yapılandırma için
-
@osman-paşa yok var ben kendi borcumu yapılandırdım. 31 temmuz da son gün. Hatta yarın gece 12 ye kadar çalışıyormuş vergi daireleri
-
@onuktekin hocam dediğiniz yere girdim ama burada borç veya borç geri ödemesi vs yazmıyor. Tam olarak nereye girmek gerekiyor.
-
@gozde41 kpss icin ankara kariyer istirak cozdum. Bu sene hukuk kolaydi ama tam guy tadindaydi diyebilirim. Referans alinabilir alan hukuk sorulari guy icin. Bu sene istirak beni hukukta ihya etti kesinlikle oneririm
-
@osman-paşa sol tarafta yapılandırmayla ilgili bir yer olacak. Oradan seçenekler açılacak. Başvur seceneğinden ilerlersiniz. Bilgisayara göre anlatıyorum.
-
@onuktekin hocam bende listelenecek borç yok diyor. Hiçbir şey çıkmadı.