2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@no33 teşekkürler
-
Gib in ışıkları yanıyor mu?? Nöbete başlayabilirmiyiz??
-
@osman-paşa kaç yıl oldu mezun olalı?
-
@david20 gece açıklanırmı ki
-
@onuktekin 2,5 yıl
-
@hakimim_25 Geçmiş yıllarda açıklandığı olmuş
-
@osman-paşa vergi dairesine düşmüş olması lazım. Bilemedim hocam.
-
@onuktekin olmadı bir daireye gideceğim artık.
-
@demirmifatih birak aciklamayi 16 ekim de gecenin 3/4 ü bildigin dünyamızı yıktı.Allahim inşallah tekrardan yaşatmaz
-
Bu yeni atanıp göreve başlayan bekçiler genel kolluk mu arkadaşlar?
-
@no33 Öyle olmalı zaten eskiden de öyleydi karakollarda olurdu bir tane.
-
@onuktekin hocam sayfayida boyle mesgul etmek istemiyorum ama;gorunce sormak istedim benim geri odemem kyk icin ekimde basliyor,ben bu sekilde yapilandirmadan faydalanamam degil mi,su an e devlete bakiyorum sadece erteleme talep butonu geliyor,ben yuksek lisansda aldim da taksitlerim yuksek dedim belki biraz etkisi olur?
-
arkadaşlar konuyla alakasız sorularınızı özelden ya da yeni başlık açıp sorsanız dünya daha güzel bir yer olmaz mı
-
İçimde ki bir his bugün öğleden sonra açıklanacak diyor. Bu arada merak etmeyin bence illerin en az 13-14 tanesi 71 ile 75 arası kapatacak. 71’i gören il olacak gibi geliyor bana. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@friedman17 hocam o iller arasında olabilmek duası ile diyelim o zaman Ben de bi heyecan girip girip bakiyorum bi konsantre olamadim derse bi aciklansaydi rahatlayacaktık hepimiz
-
@friedman17 Hislerini destekler nitelikte bir çok şey söylemek isterdim ama burada linç ediliyorum
-
@kadem hocam mümkünse sen destekleme sana hala kızgınım
-
alican dovletov un kaynaklarına bakan var mı hedef muhasebe ile rasyo ya bakan var mı nasıl
-
@kadem hocam sana söylediklerinden tepki göstermedkmalum paylaşım için tepki oldu. Olan oldu biten btti. Senn anketnn doğru oldugunu düşünüyorum zaten bende gerçekçi sonuçlar var ona lafımız olmadı. Olan oldu artk k. Bakma sende bize de hak ver
-
@kadem bence sen hiç yorum yapma çünkü çok tutarsiz birbiriyle zıt yorumların var