2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Geçen sene ne zaman açıklandı var mı bilgisi olan ?
-
@serra dguy başlığında biri paylasmisti kardesim bi bak istersen
-
@gannicus herkes kpss yorgunu hocam bu yil zaten basli basina garip bi yil oldu puanlar da sasirtcak eminim
-
@olursaolur o cok kızdıgımız bir anket vardı son 1 saat kala yayınlanan. Ona yakın bir sonuc olur tahminen
-
@gannicus yani 3 aşağı 5 yukarı öyle gelir belki 1 2 il şaşırtır ona da hazirlikliyiz ..
-
@olursaolur tamm teşkkür ederm
-
@olursaolur aynen hocam
-
@olursaolur normalde kpss sınavına hazırlanırken daha az konuşulması gerekmiyor muydu? yani kpss sınavı geçtikten sonra daha az konuşulması daha garip bence. neyse bu sene herşey bir garip zaten bunlar artık normal gelmeye başladı
-
@osman-paşa bütün ümitlerim bu yilda kac yıldır aşamadigim makus talihimi yencem insallah diyorum ben de :)) bu terste bi düzlük var yılı bu yil
-
@paretowilfredo hocam ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi geldimi
-
@gannicus hocam o ankette istanbul kaç göründü?
-
sürpriz istanbul yapabilir cogu ile göre yüksek kapatacak istanbul benim tahminim
-
@marjinalfaydali 73 falandı sanırsam
-
Ankette en yüksek il kaçla kapatmıştı
-
Gib sınav dairesini aradım il tercihleri ne zaman açıklanır diye adamların sınavdan haberi yok açıklanır açıklanır bekleyin dedi
-
@didi61 istese de yapamıyor bu sene sürpriz
-
2 kişiden biri bile yazsa 76
-
@seyhan ben de aradım, ne zaman açıklanır dedim. “Bilmiyorum ama açıklanacak merak etmeyin. Siz ders çalışmaya devam edin dedi.” Ben de sağ olun içime su serptiniz diyecektim de hee peki tşkler deyip kapattım.
-
@osman-paşa açıklanacak öylemi. Allah razı olsun
-
AÇIKLANDIIII