2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kurumsinavi ben rasyosuna bakiodum kvyk a kadar gelip biraktim,psikolojimi bozdu gereksiz zor ve gereksiz ayrinti bilgiydi kpss de sorulari gorunce iyiki bakmamisim dedim
-
@duyguuu37 peki tavsiyelerin neler
-
@duyguuu37 bilmiyorum hocam
-
@kurumsinavi rasyoyu tavsiye etmem yalnızca öğrenciyi düşürmek için sorulmuş sorular gibi geldi bana.İlhan hocadan stok muhasebeyi tavsiye ederim biraz hatalar yok değil ama bence iyi öğretiyor
-
@kurumsinavi Sayıştay sınavında Rasyo'dam soru vardı. Zor görünebilir ama ben faydalı buluyorum. Özellikle tms,vuk,tfrs,msght ayrımlarından ayrıca bahsediyor. Rasyo kitabı çıkmış soruları çözdükten sonra çözülmesi gereken bir kitap.
-
@onuktekin ben sayıstaya basvurmadım hocam su anda guy eğer kısmet olurda cagrılırsam var
-
@onuktekin stok var teftiş muhasebe var bi de cıkısta ferhat mı muhasebat mı?
-
@kurumsinavi Yani hocam çıkmış soruları çözdükten sonra çıkmış sorulardan farklı çıkabilecek soruları görmenizi sağlayacak bir kitap. Çıkmış soruların üstüne çözerseniz çok ekmeğini yersiniz. Kitap temellendirme ve geliştirme olmak üzere 2 bölüm.İçinde orijinal sorular var. Ayrıca guy sınavı da geçen sene seviyesini artırmaya başladı. Eskisi gibi kolay sorular olacağını düşünmüyorum. Şahsen tavsiye ederim.
-
@kurumsinavi Ferhat hocanın çıkmış soruları çok yüzeysel. Yer yer bilgi hataları mevcut.
Bu arda Rasyo'nun ilk iki baskısında çok baskı hatası var. Alırsanız 3. baskı alın. Diğer kitapları bilmiyorum hocam. Ne alırsanız alın fazla kaynakta boğulmayın. -
Kpss çalışıyormuş gibi calısıyorum dogrular yanlıları götürmüyor demi bide her doğru cevap 1 puan mı
-
@seyhan evet hocam yanlışlar doğruları götürmüyor sapma yok her dogru 1 puan
-
Aciklansa da onumuze baksak bugun aciklanir mi ki acaba
-
Muhasebeden feryat hocanin çıkmislariçözmek yeterli arkadaslar ne kadar zorlayabilirler ki
-
Muhasebeden numerus+ferhat yıldız cıkmış soruları çözdüm memnun kaldım 2017 kpssde 25 doğru yapmıştım. Şu an yine onları çözüyorum fazla detaya gerek yok bence
-
Kpss den sonra burası vok sakin oldu bi fikri olan yok mu aryan soran bilgi alan ne zmana açıklanır acaba
-
Ey gibi geçen yıl burası yıkılıyordu bu zamanlar, gib sınav hizmetlerini arayıp rehin alanlar mı dersin, baskı kurmak mı dersin:) bu yıl kimse de ses yok
-
Arkadaşlar işletme iktisadı ile ilgili pdf olan atabilirmi
-
@gannicus fırtına öncesi sessizlik
-
@gossenintorunu yaklaşıyor sanırsam yaklaşmakta olan, herkes kabuğuna çekildi ondan dolayı
-
İnslalah aciklanirda sınava girebiliriz