2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tibeout korkudan dolayı istanbul'u yazanlar saolsun!!!
-
istanbul manipülasyonu belliydi ama nasip işte
-
Bu puanlar nedir ya Eskisehir nasıl 70 olur hani yüksek olcaktı
-
@busus onu yapanları Allaha havale ediyorum
-
Bu kadar insan İstanbul'u isteyerek mi yazdı, yoksa diğer şehirler gelmez diyerek mi?
Eğer ikincisiyse yazık olmuş. -
76.85 le malatya yazdim 21 ile puanim yeterken 2 ilden birini tutturmusum
-
@lindahl tabii ki de korkudan istanbulu seçtiler
-
Herkes garanti olsun diye istanbulu yazdı asıl garanti izmir de eskisehirdeymis haberimiz yok
-
@lindahl Korkudan dostum ama ters tepti şimdi yüksekler yarışacak İst için.Anadolu'da düşük puanlılar yarışacak.Böyle sistem olmaz ya yanlış anlaşılmasın herkesin puanına saygılıyım ama 70 ile girip 76 -77 alanın dışarda kalmasını adaletli bulmak mümkün değilll
-
Inanilmaz bazi sehirlerde basvuru sayisi bile dolmamis. Adam fantezi olsun diye 70 ile Izmir yazmis ve gelmis
-
Eee arkadaslar istanbul diyen herkese manipule ediyor diye linc edenleriniz oldu insanlar dogru soylemis
-
@fernando-reges aynen öyle sınav sistemi baştan aşşağı yanlış
-
73,81 ile bir çok il gelecekken,İstanbul yazmam nedeniyle ben de giremeyecek olanlardanım..
hem diyecek çok şey var hem söyleyecek hiçbir şey yok.... -
Helal olsun puanım düşük demeyip İzmir Bursa Balıkesir Aydın yazan arkadaşlara hayırlı olsun. Manisa'yı Zonguldak'ı anketle patlatanlar mutludur umarım. Yüksek puanla İstanbul yazanlara da hiçbir şey demiyorum...
-
Burada artniyetle şov yapan dangalaklara iyi oldu... sozum onlara: size analitik dusunce yetisi 0'a yakin olan kuşbeyinlerinizle, "gibi"lerinizle, "bence"lerinizle yazmayin dedik iplemediniz. Burada zeka ozurlu vatandaslar anket yaptirmaya yaptirtmaya calisti onlara el verdiniz bir de simarttiniz o agiz ishallerini boyle sacma salak sonuclar cikar iste... her seye ragmen tekrar tesekkurler @JKeynes
-
@marjinalfaydali maalesef bende aynı durumdayım ama yapacak bişey yok önümüze bakıcaz
-
Bu sınav sistemi ya bugün değişir ya da bu devran böyle gider her yeri saçma sapan bı sınav sistemi gerçekten insanları bu zor duruma düşürenlere helal olsun tek suçlu gibtir kimse öğrenciyi suçlamasın insanlar tek il tercihinden korkudan doğal olarak İstanbul yazdı İzmir Eskişehir kontenjan doldurmamış
-
Her sene aynı olay yaşanıyor ve hiçbir şekilde ders çıkarılmıyor garip gerçekten.Burada bazı arkadaşlar anketlere itibar etmeyin dedikçe anketleri öne süren arkadaşları kutluyorum.Bilerek veya bilmeyerek manipülasyona yardımcı oldular.
-
O değil de 80 altında il kapatmaz diyenlere güzel dileklerimi iletiyorum. Burada boş boş propaganda yapanlar inşaAllah girememişlerdir. İyi niyetli insanların sabırlarını taşırıp yasaklanmalarına neden oldunuz. Bu süreç bana hayat dersi verdi. İyiler kazansın, kötüler elensin dostlar
-
75 le Diyarbakır olmadı