2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
77,2 ile Trabzon gelmez diyerek İstanbul gelir diyenlerdenim. Trabzon 72 ile kapattı. İstanbul 77,4. Bu nasıl bi sistemdir.
-
@luthor çok iyi biliyorlar çok iyi Allah bildiği gibi yapsın
-
@suaybg istanbulu isteyerek mi yazdınız
-
@bcbc3434 öyle hocam.bu sistem değişmedikçe yapacak birşey yok...
tek üzüldüğüm,Allah bilir bi daha ki guy ne zaman gelir... -
Sistem cok adaletsiz maalesef yine birçok insanın hakkına girdiler. Eskişehir konya ve izmirin 70 civarı kapatması beni çok şaşırttı bu kadarını beklemiyordum.
-
Kimse bu kadar düşük olacağını beklemiyordu nasip bende istanbul yazanlardanım şükür sınava girmeye hak kazandık anadolu çok düşük kapattı beni en çok ankara ve izmir şaşırttı.
-
@bcbc3434 Hayır hocam en kötü ihtimali düşünüp İstanbulu daha garanti gördüm. Yazık oldu. Nasip değilmiş.
-
@lucasinemmisi Kardeşim üzülen arkadaşlarımız var aramızda o nedenle çok konuşmak istemiyorum ben söylemiştim aralıkları 78den 76ya çekmiştim 70 gören il çıkacak demiştim ortası oldu her şey eyvallah da istanbul çok can yaktı çok üzgünüm yemin ediyorum.
-
Yüksek puanlı arkadaslar acıkca istanbula yuklenmis belli. Ama şu da bir gercekki istanbulun kurum sınavı ortalaması diger illere benzemeyecektir. Bayagı yuksek kapatacaktır. Diger illere nazaran yuksek kapatacağını düşünüyorum
-
Bu kadar mağdurun olduğu bı zaman yoktur heralde ortak bı tepki koyulup bu sistemin değiştirilmesi lazım tam zamanı bence
-
Düşük kapatacağı belliydi geçen sene 75 alan 19000 bu sene 70 alan 17500 idi. 80lerde olmayacağı belliydi ama İzmir ve Eskişehir büyük süpriz. Oyun teorisinin dünyada bu kadar tipik bir örneği var mıdır? Eskişehir diye diye gittim korktum İstanbul yazdım. Sonuç yine hüsran
-
Hayırlı olsun dostlar.
-
@jkeynes
Kardes sen uzulme. anasiyla beraber fala giden dangalak anketciler ve onlara inanan beyni 12 gram yoldaslari uzulsun... Sen edebiyle bilgisini paylasan bir adamsin... uzulecek biri varsa o da sevgilisini dahi fal baktirarak ogrenen ortaokul seviyesi aptal anketcilerdir!! Daha da burada anket yapan olursa yerleseyim yerlesmeyim rezil edecegim. Kendi antik cag kalintisi dusuncelerini bir kalastan farki olmaksizin gibili, benceli anlatan anketciler sizi gireceginiz kurumlardan umarim "11" ay sonra sutlarlar. -
eskişehir ve izmirin 70 le kapatmasına mı yanalım izmir başvuru sayısını bile tamamlayamamış. Düşük puanı olup da buraları yazan arkadaşları tebrik ediyorum
-
@rintintin İstanbul şampiyonlar ligi gibi olucak
-
Hepinizden özür dileyerek yazıyorum ama yuh ya!! Çüş ya!! Abi Konya Kayseri 71 ile kapatıyor İzmir Eskişehir 70 ile. Artık nasibim mi diyim ah kafam mı diyim bilmiyorum! Herkes gelmez dedi dershane hocalarımda dahil. Bende aman dedim öylesine Ankara’yı yazdım hay salak kafam! Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Puan 72.
-
83.5 puanla İstanbul u yazdım. Yargilamadan evvel olayi iki yonlu degerlendirmek lazim.
Birincisi olay sinava girmek mi: Hayır.
Çunku istedigim yere girebilirdim.
Ikincisi olay sinavi gecmek mi : Evet.
Mevzuyu boyle dusununce Istanbul yazdigim icin pişmanlik duymuyorum. Cunku cok kararsiz kaldigim Adana yi yazsaydim kuvvetle muhtemel o 125 kisi icinden 80 ustu puanli daha cok rakiple karsilasacaktim. O yuzden kim nereyi neden yazmiş diye sorgulamak yerine meselenin iç yüzune odaklanalım.
Örnegin Adana nin 73 le kapatması orada 50 kişiden fazla iyi rakip olmadiginin garantisi midir diye dusunmek gerek.
Son not: 77 ile giremeyip 70 le sinava sokan sisteme de lanet olsun!! -
2017 kpss tek yıl olması her seyi değistirdi.Bu saatten sonra benim fikrim açik ve net bu puanlar 1 yıl gecerli olsun.2016 kpss 2 yıl gecerli olsaydi bu kadar düsmezdi.
-
@JKeynes kardeş ne istiyosun bişi yaptıralım sana bi hediye vereyim napalım bu nasıl bi krallık
-
Ey gidi ankara bu hallere düşecek kentmiydin keşke değiştirseydim ankara yazsaydım cadı kazanında mücadele edip mülakata kalmak yada kalmamak var şimdi :/herkese hayırlı olsun revaçta illerden herkes kaçınca büyük iller küçük kapatmış olaya bak şaşırtıcı cidden