2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
77,24 İst olmadı( baştan beri içimden geçti yazdım lanet olsun...
-
artık şöyle düşünür oldum mülakatlardan elendikçe,illeri tutturamayınca...acaba benim devlet kapısında ekmeğim yok da Allah bana bunu bu şekilde mi gösteriyor....
sanırım smmm hazırlığına sıkı bi şekilde başlamak en iyisi olacak. -
Millete İstanbul yazdırmayıp 78 79 80 puanlılar . Şimdi o denizde bogulacaksınız . Hak yiyenler bk yiyecek o sınavda .
3 senedir şu süreçteyim . Bu seneki kadar dolap kuran insan topluluğu gormedım şu guy sürecinde . Yazık oldu çoğu kişiye . Aydın için geliyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar !!! -
@marjinalfaydali bende ysk ya asılacam Allah büyüktür
-
Bu sınav süreci ya bu sınav zamanında değişir ya da bu böyle devam eder bu kadar saçmalık olmaz şoktan çıkıp bi şeyler yapılmalı
-
@2iki bir adet insan gülümsemi kardeşim istediğim sadece.
-
Izmır GUY bir yolculuk daha
-
Çözüm belli ya 10 katı aday çağıracaksın ya da yazılı sınav sonrasi il tercihi yaptırıp mülakata ona göre çağıracaksın. Yıllardır aynı saçmalık. 10 katı çağrılmasına karşı çıkanlar şu tabloya bakıp neden bunu istediğimizi anlayabilirler umarım.
-
Çözüm çok basit 3 il tercihi yaptıracaksın böylece İst olmazsa diğerlerinden gir.Böyle spekülatif hareketlenmeler asla olmaz.Yazık ya loto gibi tercih sistemi
-
Malatya ne yapmış öyle ya ;)) çok çetin bir yazılı sınav olacak
-
İstanbul icin hak kazandık çok şükür ama sevinemedim doğru düzgün.Hem kurum sınavım çok zorlu geçecek ondan dolayı hemde 70/71 alan adamlar hayal edemeyecekleri yerler icin sınava girebilecekken 77 alıpta sınava giremeyecek ve şu an hayalleri yıkılan insanlari düşününce...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ne diyelim.Şu sistem de yerin dibine batsın -
Arkadaşlarım sıralamaya giren herkese hayırlı olsun geçen yıl küsuratla 79 puanla sıralamaya girememiştim ve çok üzülmüştüm o yüzden şuanda helede puanı yüksek olupda giremeyen arkadaşları çok iyi anlıyorum üzülmeyin lütfen inanın kısmet daha kurum sınavı mülakatı var bu işin kimin kazanacağı belli olmaz çok şükür bu yıl aynı hezimeti yaşamadım ama çok şaşkınım ve Samsun u yazmadığım için çok pişmanım
-
Eğer mülakatlara kalırsak tek il sisteminin değişmesi gerektiğini söyleyebilecek babayiğitler aranıyor
-
Istanbulu kusuratla kaybettim ve de bu puanla istanbul haricinde diger illerin tamamı geliyordu. 75 ve 77 bandı arasındaki arkadaslar üzülmesin. Allah kerimdir.
80 üzeri arkadaşlar hakkıdır tabiiki istanbulu yazabilir ama şampiyonlar ligine döneceğini unutmamalılar. Sırf garanti olsun yerim kesin olsun diye ist yazanlardan elenenler olursa kurum sınavından dolayı size o kadar güzel iller gelecek yerler varken keske yazmasaydım derseniz 75 77 bandının ne hissettiğini o zaman anlayacaksınız. Başarılar
-
@atlantiss23 malatya yazcaktım Allah korudu
-
Cok uyardik tecrubelerimize dayanarak istanbula kacmayin uzulursunuz diye yazik oldu.Girecek arkadaslara basarilar.Son sinavdan guzel bir puan almis biri olarak size tavsiyem;
Cikmis sorulara bakin yuzde 60 cikmks soruydu.
Muhasebede ozellikle maliyet muhasebesine iyi bakin. -
İzmir ile Eskişehir ne yapmış öyle ya atandığım yıl yine bu iki şehir vardı ikisi de 80 le kapatmıştı 2015 yılında
-
Sisteme tepki gösteremiyoruz 77 ile istanbul gelmiyor adam 70 le izmirde giriyor 71 ile konua kayseriye lanet olsun valla..
-
Benim puanim riskli degildi yazdigim yerde geldi,ama gordugum taban puanlar icin gercekten uzuldum yine adaletsiz bir dagilim 77 ile istanbula giremeyen ama 70 ile izmire giren insanlar olacak,bu ornekler artabilir gercekten sizlerin adina cok uzgunum arkadaslaryazalim cimer e filan ya da gib icin bir seyler yapalim bu adaletsiz sistem bitsin,cunku asla inanmiyorum 70 alan insan ile 75 76.. vs alan insanin emeginin ayni oldugunu keske boyle olmasaydi..
-
Bir kurumun sadece sınavına girebilmenin maliyeti bu kadar agır olmamalıydı diye düşünüyorum. Şu anda 70 li puanlarla sınava girecekler varken 77 li puanlarla sınava giremeyecek arkadaslarımızın olması gercekten üzücü bi durum.