2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Listenin linkini atın lütfen
-
Aklimda dahi yoktu kazanacagim bekle beni izmir iyiki malatyayı sildim.
-
@duyguuu37 cok merak ediyorum 70 puanla izmire sinavina girecek arkadasi
-
İzmir aydın Manisa Muğla Denizli arasında biri düşük kapatacak demiştim ama İzmir’in olması süprizin dibi
Bizde şans yok nabarsın -
Dguy la aynı kapatmış istanbul. Kurum sınavı 85 90 la kapatmazsa bende neyim
-
Guy şampiyonlar ligi temsili: https://m.youtube.com/watch?v=9FXqiSJXvPA
-
@gretchen hocam adınıza çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@kaimoğlan aga 3 mülakattan elenen ben 72.5 la izmir Muğla arasında kalmıştım mevzu puan değil sınav becerisi
-
76 ile istanbul gelmedi
-
@baumol kontra söylenini kabul biçimi 2 ye ayrılır
1 alaycı kabul ediş
2 seviyesine düşmeme
ve ben kendi seviyemden eminim sen de bilinçaltına yerleşmiş olan kendini üstün görme arzunu körelt güzel kardeşim fazlaca itici durur bu naçizane önerim -
76.42 puanım vardı. İstanbul'da yaşıyorum. Daha önce 2 defa guy sınavına girip bu heyecanı yaşadım. İlk defa bu sınav da il tercihi riski ile yüzleştim, geçmiş dönemler puan sıkıntısı yoktu benim için.
En baştan belirlediğim ili yani manisayı yazdım. Hiç de değiştirmedim süreç boyunca. Çünkü bu kadar zaman boyunca öğrendiğim şey; konuşan arkadaşların %99unun isabetsiz sözlerle kafa karıştırıyor olmasıydı. Ben de korkup İstanbul yazsa idim dışardaydım şimdi. Kimsenin sözüne itibar edilmemesi gereken bir süreç gerçekten. Çünkü öngörebilmek mümkün değil. Benceler içime doğrularla amel edilecek bir süreç kesinlikle değil. Geçmiş olsun giremeyen arkadaşlara. -
Herkesin kafasında tek soru guy sınavı nasıl kazanılır (İstanbul için)
-
@onuktekin en güzeli il göç işte hocam sözlüyü kazandıktan sonra 10 il tercih ettiriyor yerleşemedin mi kura ile müneccimlik yapıyoruz
-
75 küsürle İstanbul yazdık olmadı... umarım alım surecı cabuk işler yeni ilan için 1 sene beklemeyiz..
-
@onuktekin kardeş ben elendim 75 le ama senın gıbı düşünmüyorum bence adaletli olan en fazla 2 katı çağıracaksın sınavı kazanan direk mülakatsız atanacak adalet olacaksa böyle olmalı..
-
@kurumsinavi Maliye bakanlığının bürokratları sırf kibirlerinden dolayı bu soruna çözüm getirmiyor. Şurada yüksek puanla İstanbul yazan adamın günahı yok. Sırf bu iş bilmez yol yordam bilmez adamlar yüzünden su derdi çekiyoruz. Mecbur olmasam maliye bakanlığının önünden bile geçmem. 10 katı çağrılmasın lütfen diyen arkadaşlara da sitemim olsun. Şu listeye bakıp 10 katı çağrılmasına karşı çıkabiliyorlarsa hâlâ Allah akıl ve vicdan versin. Memlekette işini doğru düzgün yapan adam bulmak çok zor. Sınav olan güne sınavları sıralayan mı ararsın, aynı kurumda aynı kişiyi 2 kadro içinde mülakattan gecireni mi sımava cağıracağı adamları en salak sistemle çağıranı mı... Maşallah kafalar pırıl pırıl. Allah devlete zeval vermesin. Bu kadroyla iyi ayakta duruyor!
-
75 Malatya olmadı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Vatanına milletine hainlik yapmadan hizmet edecek insanların kazanması umuduyla.
-
@cnrkp O da olur. Yeterki bir çözüm getirilsin. Bu il seçimi adaletsizlik yaratıyor. Yeterki çözülsün bu.
-
İzmir yaktın bizi 375 kişi mülakata çağrılacaktı başvuran sayısı bile 337 de kalmış yazık yaa:-(
-
Giremeyen arkadaşlar için hepimiz üzgünüz. Ama kader elbette Rabbimin bir bildiği var. Kesinlikle bırakmasınlar. Kurum sınavlarına gelince 70lerle girenler orada zaten elenecektir, yine yarışan belli kesim olacaktır.