2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Kaybeden arkadaşlar için üzüldüm. Keşke daha adil bir sistem olsaydı...
-
Bu sisteme ben daha ne diyeyim bilmiyorum 2015 de 75,6 ile istanbulu tercihiyle kaybettim geçen sene 78,9 ile ezurumun sınavından elendim şimdi de de her il gelebiliyorken gelmeyen iki ilden birini yazdım anket yalan falan değil malatya istanbul çok tercih ediliyordu öyle de oldu..
-
Millet 70 puanla izmir için sınava girerken ben 76 ile İstanbul yazarak boşta kaldım. Mantık devredisi resmen akıl erdiremiyorum bu kuruma.
-
İzmir aydın Muğla aydın Denizli den attığımız kumar tutmadı
-
Denizliliyim Denizli bile dana gibi kapamış
-
çıkmış sorular olarak imece mi, adem kılıç mı, yoksa başka bi kaynak mı arkadaşlar?
son değişiklikleri hangisi içeriyor bilgim yok o yüzden sormak istedim -
Arkadaşlar kaç katı mülakata çağrılıyor
-
Seneye sendeyim beni bekle Canım İzmir
-
Ya ah izmir ya sen nasıl 70 i gördün
-
Bir gün kala malatyayı silip maraş yazmıştım yinede yüksek kapatan illerden birisini yakaladık. Bir ara sakarya veya kayseri düşündüm sonra vazgeçtim. Herkes aynı mantıkla hareket etmiş. Diyarbakır 75 izmir eskişehir 70 puan bu nasıl sistem ya
-
@kaimoğlan katılmıyorum o illerin kurumuda istanbuldan düşük kapatacıktır. kpss puanıyla her zaman paralel kapatıyor genelde.
Ha bu sene puanlar biraaz a normal tutupda adana 74-75 le kurum kapatır demiyorum ama illerin sıralamasındaki puanlar kurumdada benzer şekilde sıralanacaktır bence. -
@manu1905 Bekleyelim gorelim hocam
-
@manu1905 Mantiksal olarak zaten Istanbul dan dusuk kapatmasi gerekiyor o ayri bir konu. Mesele burda İstanbul sampiyonlar ligi 85 ten asagi kapatmaz sacmaligi.
-
@duyguuu37 Vallaha hocam ben cimer yada bimere daha önce yazdım şu tek il seçimini kaldırın 80 puanlarla insanlar sıralamaya giremiyor diye ve şu sözlü mülakatı kaldırın haklarımız yeniliyor dedim sözlü mülakatlarda.Yazılı sınavla KPSS nin ortalamasını alarak yerleştirme yapılsın dedim. Gib ten cevap geldi talebiniz not edilmiştir dendi ama ilan geldi yine tek il yine sözlü mülakat burada forumda defalarca dedim gelin şu sistemi değiştirmek için elimizden geleni yapalım değişir değişmez ama biz elimizden geleni yapalım dedik bir kaç arkadaş dışında kimse oralı olmadı.
-
Hala ilk İzmir yazıp en son adana yazdım diye sayıp söven insanlar var. Neymiş izmir 70 le kapatmış kimse demiyorki birde bunun kurum sınavı var daha sağlam rakipler var. Adana için boşa uğraşma diyorlar olmaz. Sisteminiz herkesi yaktı sıralamaya giren de giremeyen de
-
Madrid deil altı üstü Malatya diyen arkadaş bir adım öne çıkabilir mi
-
@ekonomist demistik gecen yılın bursasi bu yılın malatyasi olcak diye dinlemediler..
-
Başvuru esnasında tercih saçmalığı bitmediği sürece her yıl böyle mağduriyetler olacak maalesef. Muhtemelen gelecek yıl, bu sonuçların etkisiyle insanlar İzmir'e, Eskişehir'e, Bursa'ya yüklenecek, bu iller mağduriyet yaratacak.
-
@ekonomist Malatya en çok korktuğum ildi doğu ve güneydoğu da doğru düzgün il yok diye
-
neye guvenip istanbul yazdiniz 850 kisilik alimla 78 kapatan istanbul 300 kisilik alimla ne bekliodunuz ?? 150 kisilik alimla 79 kapatan ankara 175 alimla 74 kapatti matematiginiz hic mi yok