2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@mrtyksl hocam sen neden üzülen millete bir tokat da ben atayim edasında yazıyosun anlamadim yani işi sen mi veriyosun mekânın sahibiyim gibi tavrın var ! Ben listeye girdim eyvallah ama girmeyen arkadaslar icin uzuldum birleşip twit atarken, kaynak pdf cikmis sorulari burda paylaşırken hepimiz kardeştik nolduu simdi ?
-
@mrtyksl sus ya senin ahkamlarını mı dinlicez canımız burnumuzda
-
@mrtyksl, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Dguy 3000 kisi cagirdigi sinavda 78 le kapatti. Ve an 1.500 ü atanmis kisiler. Sen bunu gordukten sonra gidip en yuksek nufuslu ve en baba dershanelerin oldugu istanbulu yazarsan kendi hatan aga k.bakmayinda kimse aglamasin. Sistem ilk kuruldugundan beri böyle sartlari bu bilerek basvurunu yaptin simdi sisteme sıgınıyorsunuz. Degissin degismesine ama her yil ayni mubabbeti yapmayin degisecek sistem zaten degisirdi ilk degil
Arkadaş müneccim tokadı yemiş. Madem biliyordun deseydin istanbul 77 ile kapatacak diye kimse yazmazdı. Bu oyun teorisinde kurbanlar elenenler. Saldıracağın şey bu olmamalı.
-
Niye istanbul yazdin kardesin ?? Ben ankaraliyim ankara yazamiyorum 84 le torpilim yok diye. 300 kisilik alimda en yuksek torpilsiz kazanma ihtimalim istanbul o yuzden yazdim. Niye gidip 20 kisilik 50 kisilik ilde torpil savasinin icinde ben yarisayi. Ne nufusu koydunuz ne torpili hesapladiniz istanbulda kac tane uni oldugunu bilmeden gidip istanbul yazdiniz ben niye üzüleyim size ??
-
80 ustu niye istanbul yazarmis bal gibide yazar torpili yoksa. Siz bi mulakat gorun sinav kapilarin basbakanin soforu dayim cumhur baskanin korumasi abim laflarini isitin ve elenin sonra burda sistemden bahsedin.
-
@mrtyksl sen nasıl bi ruh hastasısın yaa sanane sa na ne ??? Daha önce ne çektiysen çektşn kimse senin saçma sapan triplerine katlanmak zorunda değil defol git !
-
@mrtyksl hocam biraz sakin olmanızı öneriyorum. Burada sınava girmeye hak kazanamayan insanları bir öfkeye sevk edecek davranıştan uzak durmalısınız. Lütfen bu tepkilerinize bir son verin.
-
İstanbul düşük kapatmaz dediğim için bana spekülatör diyen arkadaşın kendisi neymiş merak ettim. İstanbulu ben böyle bekliyordum izmir eskişehir mersin bu kadarı olmaz, 70 ne ya.
-
Tartısmanızı lütfen gidin başka mecrada yapın arkadaşlar umarım bu sene atanır 2018 puanı gerek kalmadan atanırız inş
-
Gecen yıl 81 puanla antalya yi yazıp liste dışı kaldım. Bu sene Antalya yok ancak neredeyse utanmasa 69 lara dayanan illeri görünce söyleyecek birsey kalmıyor. Emek veren herkes umarım birgün karşılığını hakkı ile alır.
-
@mrtyksl üzül diyen yok ki sana kendi kendine çalıp oynuyosun. Guy muy onlar şimdi olmaz sonra olur insan ol o daha büyük mesele. Gecemi gündümüze kattım ilan a destek vermek için ben o zaman daha benim şansımın olcağını bile kestiremiyordum. İyi puanı olup bekleyen arkdaşlarım için sesimi çıkardım en çok. Ama sen ve senin gibiler için değil. Yüreği güzel bir sürü insan var eminim sıralamaya giremeyenler için üzülen. Onlar için en hayırlısını en güzelini dilerim.
-
Herkese hayirli olsun arkadaşlar. Şaşırtıcı bir tablo olusmus malesef tek uzulen taraf istanbul yazanlar oldu sanirim. Bunda da bir hayir vardir üzülmeyin.
@genclerbirlikli ne diyosun tabloya en düşük izmir kapatmış saka gibi
-
Buradaki insanlarin psikolojisini cok dusunuyorsaniz keske zamaninda nufustan unuversite kapatesinden dershane sayindan bahseden insalari karalamayip hak verseydiniz. Günde 10 insan istanbul yuksek kapatacak diyor ve sebeblerini yaziyordu. O zaman nerdeydiniz simdi buraya dert yanmaya geldiniz?? Neyse hayirlisi olsun herkes icin 2018 puanlari yuksek gelecegi icin birdaha bu sikintilar yasamazsiniz ve insallah yasadiklarinizdan ders alirsiniz.
-
@mrtyksl sana dert yanan yok kendini yetkili bir abi sanıyorsun ve şizofrenliğe doğru adım adım ilerliyorsun. Sanırım hayattaki teş başarın il tercihini tutturmak oldu. Tebrik ederiz topluca hadi yine iyisin.
-
@mrtyksl kim uzdu seni bu kadar bilmiyorum ama hakli yonlerini boyle dile getirince bin kat haksiz oluyorsun,dogru cumlelerini onaylardim keske bu ofke ve uslupda olmasaydin.
Biraz sakin olun,karsilastigimiz herkes zor bir hayat mucadelesi veriyor zaten basarilar. -
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@kurumsinavi Maliye bakanlığının bürokratları sırf kibirlerinden dolayı bu soruna çözüm getirmiyor. Şurada yüksek puanla İstanbul yazan adamın günahı yok. Sırf bu iş bilmez yol yordam bilmez adamlar yüzünden su derdi çekiyoruz. Mecbur olmasam maliye bakanlığının önünden bile geçmem. 10 katı çağrılmasın lütfen diyen arkadaşlara da sitemim olsun. Şu listeye bakıp 10 katı çağrılmasına karşı çıkabiliyorlarsa hâlâ Allah akıl ve vicdan versin. Memlekette işini doğru düzgün yapan adam bulmak çok zor. Sınav olan güne sınavları sıralayan mı ararsın, aynı kurumda aynı kişiyi 2 kadro içinde mülakattan gecireni mi sımava cağıracağı adamları en salak sistemle çağıranı mı... Maşallah kafalar pırıl pırıl. Allah devlete zeval vermesin. Bu kadroyla iyi ayakta duruyor!
Vallahi haklisin hocam cok haklisin.
@paretowilfredo üstat ne diyosun bu yoruma bana cok tanidik geldi ya sana -
@mrtyksl Kendinizi ifade etmenin yüz tane yolu varken en çirkinini seçmeniz sizin için büyük talihsizlik. Belli ki canınız yanmış bazı durumlardan.Öfkenizi yönlendireceğiniz insanlar buradaki insanlar değil. Kalbinizi bu kadar karartan gözünüzü bu kadar kör eden neyse umarım geçer. Allah gönlünüze göre versin. Selametle.
-
@mrtyksl sana dert yanan yok kendini yetkili bir abi sanıyorsun ve şizofrenliğe doğru adım adım ilerliyorsun. Sanırım hayattaki teş başarın il tercihini tutturmak oldu. Tebrik ederiz topluca hadi yine iyisin.
-
@mrtyksl kalbindeki iyi niyet kadar kazanirsin insAllah ne diyim arkadasim
-
@shady1 Maliye bakanlığında olup üstadların karaktersizliği yüzünden çok sorun yaşayan insan tanıyorum. Hatta bu yeterlilik mülakatlarında o kadar lakayt ve namussuzca sorular sormuşlar ki insan yakıştıramıyor. Bu bürokratlar temizlenmedikçe ve liyakatsiz insanlar sırf siyasi sebeplerle yükseldikçe maliye bakanlığında hep huzursuzluk olacak.Mevzuları bilenler iyi biliyor. Bilmeyenlere de burada anlatmak havada kalır. Neyse...Allah devletimizi korusun.