2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Sanirim guy tarihinin en carpici sok edici taban puanlari olmus. 70 puanla izmir eskisehir gibi illeri yazipta sinava girecek olanlar sanirim sayisal lotodan buyuk ikramiyeyi tutturmus olsalardi ancak bukadar sevinirlerdi. Ankara bursayi soylemeye gerek yok zaten. Ote yandan 77 76 puanla sinava giremeyecek olan arkadaslar icin ise gercekten cok uzuldum yazik gunah. Son olarak formlardaki sayfalardaki spekulatorlere kesinlikle aldanilmamasi ve algi olerasyonlarina dusulmemesi gerektigi birkez daha ortaya en aci sekli ile cikti. Herkes icin hayirli olsun ne diyelim.
-
@lion İzmir yazan herkesi çağıtmış 375 kişiye dahi tamamlayamamış başvuru sayısını anketlerde 80 le 78 gösterenler yaktınız milleti
-
-
Burada 83 84 puanım var çok korkuyorum.ss diyenlere bas bas söyledik sıralama belli önünden giden sayısı belli çoğu ilin düşük kapatacağı belliydi.Teşekkürler İstanbul a yığıldınız ve 75 le kurum sınavı göremediğimiz için. Ve bu adaletsiz sistem dönüp dolaşıp bir çoğunu mülakatta vuracak parmağında oynatıyor hepimizi çok acı.
-
Arkadaşlar isa Turan adında bir şahıs alimin iptal edilmesi ve danistaya hak ihlali var diye basvuralim diye konuşmuş.
-
Kendi kendinizi korkutup surekli degisiklik yaptiniz 6 bin basvuru sayisini 10 bine cikarttiniz. Adam basvuru kac olmus diye gunde 5 defa geri alip tekrar basvurdu. Verilen imkanlari hep kendiniz yok ettiniz Müstehak size bilincsiz insanlar yiyin birbirinizi.
-
@mrtyksl Ne kadar kolay insanları eleştire biliyorsunuz insanların üzüldüğü yetmiyor birde sizin laflarınız
-
@mrtyksl Bu nasıl bir kin birader, bi sakin ol
-
Gercekten uzucu bir durum arkadaslar simdi gordum taban puanlari cidden cok sasirdim. Demekki basvuru puanini enaz 60 deselerdi 60 puanda kapatacak yerler bile cikardi. Bukadar oynaklik olmaz gercekten. Seneye izmir acilsin eskisehir ankara acilsin 80 den assagi kapatmaz bu sene 70 de kapattilar isin calismaya degilde boyle sansa birakilmis olmasi cidden yazik.
-
Izmirin 70 ile kapatıp malatyanin 77 ile kapatması hakikaten küresel ısınmanın varlığına ispat Malatyaya girecek arkadaşlarima başarılar dilerim
-
@emraaydin izmirin şanslilarından sayilirim nasib diye birsey varmis . Gecen yil mardin yazdım yüksek kapadı bu yıl şansımı izmirden kullandım.
-
Istanbul yazan herkes hak etti soylediklerimi o kadar nufuslu ve en iyi dershanelerin oldugu sehri 300 kisilik alimda hangi akla hizmet yazdin ??? Sen istanbullumusunda millete bahane buluyorsun ??
-
@mrtyksl kanka sakin ol insanlar zaten moralsiz yapma bence böyle yorumlar ben tercih ettiğim ile girdim ama dışarda kalmanın psikolojisini bilirim ,naçizane tavsiyem vesselam
-
@mrtyksl sakin ol arkadasim insanlarda kafa zaten bir milyon olmus nasil cumleler bunlar,herkes kendine gore hesaplar yapti herkesin korkulari dusunceleri hisleri var,bu sacma sisteme bu kadar kin kussan belki bir faydan olur degisirdi,bu arada ben ilimden sinava giriyorum,ama kullandigin uslup buradaki insanlarin yarasina tuz bi dur istersen
-
Arti misal izmir eskisehir ankara bursa kayseri kurum sinavindada max 74 75 de kapatir ama bir malatya belliki sampiyonlar ligi olmus keza istanbulda oyle.
-
@shanks teşekkür ederim
-
Ben yedeklik bekleme psikolojisinede bilirim bu sinav acilmasa 2 ay sonra guydum belki de ama kendi hatalariniz yuzunden duvarda lanet okumayin
-
@lion izmir de 38 eşkişehirde 2 kişilik kontejan boş kalmış
-
@mrtyksl guzel kardesim bir sakin ol ama burda hepimiz bir aileyiz boyle kirici konusmak yakismaz bizlere. Tamam sende sikinti cekmissin belli seninde ALLAH yardimcin olsun ama oh olsun iyi oldu vs yakismiyor kardesim.
-
Dguy 3000 kisi cagirdigi sinavda 78 le kapatti. Ve an 1.500 ü atanmis kisiler. Sen bunu gordukten sonra gidip en yuksek nufuslu ve en baba dershanelerin oldugu istanbulu yazarsan kendi hatan aga k.bakmayinda kimse aglamasin. Sistem ilk kuruldugundan beri böyle sartlari bu bilerek basvurunu yaptin simdi sisteme sıgınıyorsunuz. Degissin degismesine ama her yil ayni mubabbeti yapmayin degisecek sistem zaten degisirdi ilk degil