2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@mrtyksl o kadar zekan vardı da İzmirin 70 puanla kapatacağını söyleseydinde bu kadar insana üzülmezdi. Milleti yerden yere vurmayı bırak.
-
Ben kimseyi yerden yere vurmuyorum sahsi olarak hic birinizede karsilik vermiyorum. 80 ustu insan niye istanbul yazar nie istanbul bu kadar yuksek kapatti istanbullu olmayan niye istanbul gibi paylasimlara istinaden yazdim. Simdi suclu benmiyim Ankaraliyim 84 le istanbul yazdim diye. Yoksa senmisin 76 alip istanbulu niye yazdin derken bana
-
@jkeynes, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
yazmayım dedim ama tutamadım kendimi şimdiye kadar ( 1500 2000 1320 )alımların hepsinde başvuran en yüksek 5800. adayın puanını görmüş max olarak. bu yıl başvuran 5000.nin puanı kaçsa en fazla o puanı görür ki bu dguy’a göre en az 8500. Puanı da sanırım 76 muhtemelen ankara bu puanla kapatır gerisi 76 ve altı ayrıca makas 6 olacağı için 70le kapatan il de olacak görünen bu kimse kusura bakmasın istatistik neyse onu söylüyorum.
Max 76
Min 70 Dguy nedeniyle ikişer puan düştüm çıkma ihtimali %80.ayrıca kanlı ay çok güzel gelsenize
alıntılanmasını değerli bulduğum tek kişi 70i gören il olur diyen tek kişi keynezz reyiz -
@mrtyksl hadi bak işine milletin asabını daha da bozma.
-
@guylassakartık bence abartıyorsunuz.geçen sene izmir 79 la kapattı kurum sınavı 81.şu var sınav kolay olur tabiki yüksek kapatır.ama o zamanda sadece ist değil çoğu yer yüksek kapatır.
-
@mrtyksl ben de başlık açtım oraya gönderiniz yazabilirsiniz
-
@mrtyksl Ben sıralamaya girdim sen sıkıntı etme ama burada insanların 77 puanlarla sıralamaya girmesine üzülüyorum
-
@mrtyksl aferin ne mutlu sanaaa sus artik
-
Her sene aynı muhabbetler sonuç hep aynı. Dilimizde tüy bitti söyleye söyleye. Şu süreçte sosyal medyaya bağlı kalmayan, oturup dersine bakan, en çok yaşamak istediği ili korkmadan yazan her zaman kazanıyor işte..
-
@shady1 şaşkınım valla ne diyim. Hele izmir ve eskişehire.
-
@paretowilfredo @aliveli @genclerbirlikli @Antimülakat foruma yeni kayıt olanlara en az 10 gün günlük 5 ileti sınırı getirilsin lütfen. Çoluk çocuk gelip kum havuzuna çeviriyor burayı. Durduk yere huzuru kaçırıyorlar.
-
@mrtyksl hocam tamam diyeceklerinizi dediniz galiba uzatmanın alemi yok
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@guylassakartık Genelde öyle oluyor bir önceki yıla göre tespit yapıldığından ters sonuçlar çıkıyor.Hani çok çok düşük bir puanım olsa geçen yılın tersine göre tercih yapardım.
Burada kastettiğim il Mersin'di.Önceki yıl 80 idi sanırım şimdi 72...Keza Bursa 82'den 73'e..Gerçi neresi olsa yine gelirmiş.72-73 puanla bu strateji (İstanbul hariç) işe yarıyor önceki yılın tersi sonuç çıkıyor..Adaylar hep bir önceki yıla göre tercih yapıyor.Bursa 82 ile kapattı diye yazmaya korkuyor mesela...Aklınızda bulunsun
-
@guylassakartık Senin için de üzüldüm doğru yorum yapmana rağmen tercihi tutturamadın sanırım.Bu tercih işi böyle berbat birşey
-
@2iki eyvallah pampa da boşver artık giremeyen dostlarımız var. umarım hakeden kazanır. bu sefer elenmeyim elenme manyağına dönmeyim artık, azcık dua et bu sefer olsun
-
Bende 75 puanla salak gibi istambul yazdim biktim valla bu sınavlardan da bu sistemden de . O kadar iibf ki var bi birlik olup bu sınav sistemini değiştiremedik Duy gibi olsaydi belki daha farklı olurdu.
-
Yüksek puanla giremeyen arkadaşlara Allah sabır versin içlerine ferahlık versin çok zor bi durum yaşamayan bilemez ama Allah’ında vardır sizin hakkınızda hayırlı bi planı rızkınız sizi bi yerde illaki bekliyor sabır sadece geçmiş olsun
-
İstanbul ve Malatya dışında her yer geliyordu ama maalesef gittim İstanbul yazdım açıkta kaldım 76 ile. Allah girenlere yardım etsin insaşlah hersey gönlünüzce olur ama kesme deseler ki dolmayan kontenjanlar için basvurusu reddedilenlere sans veriyorz nasıl sevnrm...
-
Gece gunduz ders calis 120 ye yakin net gelsin ama ben gidip 21 il varken malatyayi yazayim saka gibi alti ustu bi malatya butun kıyı illerinden yuksek kapatti
Nasil bu adaletsizlige goz yumuluyor tek il sectirip hayatimiz ustunden kumar oynatiyorlar -
@i̇ibf dolmayan kontenjan da mı var hocam nasıl yani