2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
En kazandım dediğin anda kendini yerin dibinde buluverirsin. Bunu idrak etmeden yaşıyorum deme. Allah kibirden ve kibirli insanlardan korusun. Meşgul ettik cevap vererek kusura bakmayın.
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini masa üzerine indirip açtığımda fotoğraf sıkıntılı gözüküyor böyle bi sorunla karşılaşan var mı?
-
@olursaolur %25 hocam
-
@kaimoğlan yok hocam genel olarak dediğin doğru ama bu sene istanbula başvuran yüksek puanlıların sayısı fazla hiç belli olmaz istatistik falan filan hikaye basit bir cıkarım bizimkisi
bakarsın samsun 85 le kapatır bakarsın 75 le bakarsın ist 75 le kapatır bakarsın 85 le -
@eomer aynen öyle bende İstanbul’a çok kişinin kaçacağını soyledım belli ettiler Yani . Umarım degısır su sıstem . Allah askına 77 ile elenen adam yerine 70 le adam sınava gülerek giriyor emek vermeden ya . Ne saçma iş
-
@manu1905 Aynen hocam belli olmaz. Bu arada ihmal edilen bir mevzu daha var ki 70 le giren adaya 70 lik adam muamelesi yapmak da yanlış olacaktir. Bu yolun yolcusu olarak biliyorum ki bu yola baş koyan adam bir senede level atlar iyi seviyeye gelir. Kendimden biliyorum gecen sene 76 ile Istanbul a girememistim ancak kurum sinavini kazanan bircok kişiden daha iyi bir kpss sonucum vardı. Velhasil kolay lokma yok rakipler saglam derse devam
-
@kaimoğlan aynen devam. Ama yinede yüksek kapatmasından daha iyidir
-
Arkadaslar su illerin ortalaması olan bi excel dosyası vardi nereye gitti o bulamadim.bi bakacaktim rakipler yakin puanlı mi yoksa uçuk puanlar çok mu diye:)
-
Sevgili dostlarım,
sınava gireceklere başarılar dilerim. giremeyen dostlar burdaki birçok giren arkadaş da geçen yıllarda listedışı kaldığını unutmayın, üzmeyin kendinizi başarızlık daha büyük başarı doğurur her zaman. Çığ gibi büyüyüp geleceksiniz bundan kuşkum yok. Son bir aydır burdayım artık uzun bi zaman girmeyeceğim. Kendinize çok dikkat edin, müzik dinleyin. alayınızı çok sevdimhttps://youtu.be/mQR0bXO_yI8 si yu.
-
Burada birçok insanla konuştuk fikir alışverişi yaptık ama o insanlarla birlikte yazılı sınava sözlü mülakata birlikte gidip gerçek hayatta da tanışıp iyi arkadaşlıklar kurmak isterdim. Listelere girememeleri gerçekten beni üzdü bir tarafımız buruk kaldı. Üzülmeyin ama arkadaşlar herşey nasip ben en son 8. Mülalatıma girdim ve hala bekliyorum. Geçen yıl hatay yazdım yazılıyı geçememe rağmen 81.5 puanla beni sözlü mülakattan elendiler hala canımın sıkıldığı zamanlar oluyor ama ne yapalım nasip. Gelecek yıl belki yine bekliyeceğiz hangi il gelir diye nasip bizim sonumuz bile belli değil. Yüksek puanlarla listeye giremeyen arkadaşlar Allah inşallah size daha iyi kurullar nasip eder.
-
@onuktekin Valla dostum susmak malesef çözüm değil. Her geçen gün kurt gibi tükeniyor bürokrasi. İnşallah tez zamanda bu jenerasyonun düzgün insanları kademe almaya başlar da bu ahvâl değişir.
-
@paretowilfredo inşallah öyle olur. Benim pek umudum yok bu konuda. Düzgün adamlar eziliyor benim gördüğüm. İnşallah iyi olur.
-
@jkeynes bu arada guy için ankaraya gelecek bir dostumu misafir edebilirim, aştiden ya da havaalanından alırım no problema. Yemek su benden sabah okula da birlikte gideriz. özelden şeedersiniz.
bu arada şöyle bi site var https:// www. c ouchsurfing. com
ücretsiz evini paylaşıyor insanlar uluslararası çok kullanılan güvenilir ve kullanılabilir bir site ben daha önce kullandım kullanmak isterseniz. -
@gaziibfli s.a kardesim öncelikle hakkini helal et yeni uye oldum nereden yazagimi bulamadim cevapla bölümünden ilerleyerek hizli bir sekilde birkac konu hakkinda bir seyler yazmak istiyorum.
Bu ilk mesajim belki de son olacak. Bu forumu uzun bir suredir takip ediyordum uye olmak ve ilk mesajimi yazmak bugüne nasip oldu. Burada bazi insanlari tanimasamda verdikleri emekleri tahmin edebiliyorum. Buraya yazma sebebim insanlari yanlış yonlendiren ve hicbir sey olmamis gibi ama ben demistim diyen kişiler. Burada puanlar şöyle olacak böyle olacak, daha önce böyle olmustu zaten vs. diyerek insanlarin kafasını bulandirdiniz. Hele birkaç mesaj gördüm ki sinirden aglayacagim vs. diyen inanin kahroldum. Burada bir kitle var her seyi onlar biliyor her sey hakkinda fikirleri var lakin gel gelelim aslında hicbir sey bilmiyorlar. Bilmedikleri gibi bazen kustahlasiyorlar. İnsanlar yillarini, emeklerini veriyor bu sürece, olayin sicakligi ile biraz agir olacak hala bilgiç bilgic yorum yapanları gorunce islerimi halledip ilk işim üye olup bu yorumu yazmak oldu. Simdi de su nete bu puan gelmez puanlar en az 5 puan dusecek zaten vb. yorumlar görüyorum. Nacizane tavsiyem her seyi bilmeyin yorum yapin ama ben bilirim gururuna kapilip insanlarin kafasini bulandirmayin.
75 puanla istanbul yazdim nasip olmadi, bu sene 100 un ustunde netim var bu benim icin teselli oldu. Bazılarınin mantigindan gidersek gecen seneki puani bile alamayacağım.
Fazla uzatmayacagim son sözüm, sevincleriniz bazilarinin üzüntüleri olabilir bir şeyler yazarken insanlarin bundan etkilenecegini daha kötüsü kirilabilecegini tahayyul edin. Vesselam... Hayırlı geceler. -
merhabalar, tecrübeli arkadaşlar yazılı sınav ile ilgili detay bilgi verebilirler mi, 100 soru, test, bir yerde soruların 4 şıklı olduğunu duymuştum, ve sadece çıkmış sorulara bakmak yeterli olur mu. teşekkürler.
-
@emr çıkmış yetmez konu çalış aynı şekil devam et çıkmışlara da bak kesin
-
Arkadaşlar uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar notu olan paylaşabilir mi ?
-
Arkadaşlar merhaba. İmecenin pdf'sini buldum ancak içinde 2017 yılı mayıs ayının sınavı yok. 2017 yılı sınavını nereden bulabilirim elinde bulunduran var mı?
-
@boşluk hocam sorular yayınlanmadı toplamışlar bazı arkadaşlar iyi bir şekilde buraya atmayı beceremiyorum mailinizi bana mesaj olarak atın ben size göndereyim 2015 kasım toplama sorularını da.
-
@boşluk daha önce arkadaşlar linkte paylaştı ama kaçıncı sayfada bilmiyorum