2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Giremeyen arkadaşları cok iyi anlıyorum ve gerçekden üzüldüm bu sistem yıllardır bir sürü insanon canını yaktı ama dün şunu gördüm ilan geldiğinde ilan revize edilsin il secimi düzeltilsindye defalarca baskı yapalım dendi neymiş 10 katı adayla yüksek puanlılar sınava girmek istemedi destek vermediler dünde yok iptal edilsin yok bilmem ne pardonda şimdiye kadar nerdeydiler bu ilanı alabilmek için defalarca etkinlik yaptık kitap çekilişi kadar bile katılım olmamıştı bazı etkinliklere ama insanoğlu işte ateş kendi ocağıma düşünce anlıyor etkinlikde vslerde destek olan arkadaşları elbetteki tenzih ediyorum ve sınava giremeyecek arkadaşlara moralinizi bozmayın herşeyde gerçekden bir hayır vardır bna 4 yıllık bu süreç bunu öğretti Allaha inanın güvenin bizler için hayırlısı karşımıza elbet bir gün cıkıyor ve sakın motivasyonunuzu düşürmeyin bu işin anahtarı sabır ve motivasyon herkese şimdiden başarılae diliyorum
-
İllerin taban puanini bilen varmi.
Okadar da masraf yapip dukkan actik eger kazanirsam çektiğim krediye calisacam saka gibi. -
Sosyal medyada çok haklı ve yerinde bir tespit gördüm.
-Sinav Kpss den sonra yapılsın diye etkinliklere katılmayanlar şimdi kurum sınavına giriyor! Yazık gerçekten giremeyen arkadaşlar için ben ciddi manada üzüldüm aynısını ben de yaşamıştım bilirim. Güçlü dönmeye bakın arkadaşlar ve belki daha iyisi olacagı içindir cümlesini yav he he diyerek kulak ardı etmeyin inanın öyle oluyor. -
Bizi de çok üzdüler ama oturduk yine ders çalıştık.
-
Arkadaslar gecmis yillara ait il kurum taban puanlara buradan ulasabilirsiniz
-
Arkadaslar il hususunu artik kapatalim,malesef arkadaslarimiza ve bu sacma duzene gercekten uzuluyorumumarim kpss sonuclariniz iyi gelir ve tez zamanda kurumlar ilana cikar.
Gelelim nasil calismaya,bence gecen sene osym dahil her kurum soru havuzunu degistirdigine gore cikmis sorularin cok mantigi kalmadi,ha ongoru olsun soru olsun diye cozulebilir,ama ozellikle kpss notlariniza devam ediniz.
Birde sunu konu var benim ilim 70 le kapatti rahatim 77 ile kapatti stresim diye dusunmeyin o puanlarin uzerinden 15 ay gecti ve hepimiz biliyoruz ki 15 ayda neler yapilir,kurum sinavlarina baktim birkac il haric zaten buyul cogunlugu yakin puanlar da,ancak gecmis yillar ne kadar referans olur bilmiyorum 2017 bence daha net bu konuda o sebeble kurum sinavinda kucuk gorulecek bir il veya rakip yok arkadaslar calismaya devam edelim basarilar..
-
76.66puanla İstanbul a basvurdugum için giremeyen üç yıldır calisan hayalleri mafolan ben tüm etkinlklere katılan ben 70alip Eskişehir de guy sinavina girmeye hak kazanan arkdaslara tebrikler diyecek kadar kendimi kaybetmedim daha
.bu sistem gerçekten kahrolsun hakkimizi yiyen hickimseye zerresini helak etmiyorum -
@nles, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
76.66puanla İstanbul a basvurdugum için giremeyen üç yıldır calisan hayalleri mafolan ben tüm etkinlklere katılan ben 70alip Eskişehir de guy sinavina girmeye hak kazanan arkdaslara tebrikler diyecek kadar kendimi kaybetmedim daha
.bu sistem gerçekten kahrolsun hakkimizi yiyen hickimseye zerresini helak etmiyorum70 alıp senin dediğin gibi HAK KAZANANLARIN günahı ne Peki?
-
80 üstü puan alıp İstanbul seçen adayın bir suçu olmadığı gibi 70 puanla tercih ettiği il için sınava girecek adayın da günahı yok.2107 kpss üzerinden çok vakit geçti. Bu geçen zamanda herkes çok çalıştı. 70 alanlar diye yukardan yukardan konuşarak haksızlık ediliyor.Sınav kaybedilir,mülakat kaybedilir ama yolunuzu,ahlakınızı kaybetmeyin. Kalbinizi karartmayın.
-
@nles onlardaki cesaret sende olsaydi da sen yazsaydin o illeri. Lafa bak ya tebrik etmiyormus. 70 alanı böcek gibi mi goruyorsun bu nasil bi ustten bakistir ya. Bir adaletsizlik varsa sistemde var ancak ona sitem edebilirsin. Baskalarinin cesarerine ve gonullerinden gecen illeri yazdiklari icinde saygi duy. Nasip böyle bir sey iste birisini 70 ile umutlandirirken birisinide 76 ile kudurtuyor. Diger arkadaslar uzerine alinmasin kisisel bir ileti bu.
-
@nles hocam demiyecek kadar mı yazmak istediniz? Cümle sanki öyle devam edecek gibi geldi bana. Yazım hatası mı oldu?
-
İzmir'in kontenjanı niye dolmadı?
-
@nles kendinizi kaybetmis olmazsiniz öyle bi’ durumda içiniz rahat olsun. bu zihniyetle daha da mahvolabilirsiniz.
-
@rootofallevil durum o derece kötü işte. Başvuru o kadar olmuş. Vmy sınavındaki gibi.
-
Bu süreçte çok yıprandım 2015 den beri ama artık bırakıyorum halihazırda okuduğum bir öğretmenlik bölümü var ona odaklanacağım kısmette bu bölümden ekmek yemek yokmuş çok emek verdm iktisat muhasebe maliye hukuk bunlara verdiğim emeği düşünüyorum başka birşeyi değil.İnşaallah sizlerde emeklernizin karşılığını alırsınız.
-
Bula bula puanımın yetmediği tek ili tercih ettim 2014ten beri ya kurum sınavından elendim ya mülakattan elendim ama hiç biri bu durum kadar üzmedi beni, ben gibi 4 yıldır bu kadar emek veripte yıllarımızı çöp edenleri Allaha havale ediyorum. Yazık günah ya inanın bu saçmalıklarla benim durumumda olanlar kadar hak etmeyen var ve hepsi şuan istedikleri yerlerdeler. Canım acıyor artık çok zoruma gidiyor.
-
Arkadaşlar 3 senedir bu sistemin içerisindeyim. İlk defa 'GUY' için ili kazanabildim. Bizi atanmış gibi sevindiren veya üzen bu sisteme lütfen canınızı sıkmayın. 2000 lira stres içinde çalışacağımız Halkbank bile siyasi referans yarıştırıyor. O yüzden daha yazılısı,mülakatı derken yakında sporu da eklerler. Moralinizi bozmayın veya deli gibi sevinmeyin. Bizim psikolojimizi bozdular. Allah'ın da bir adaleti var; herkes verdiği emeği alır çaldığı emeği öder.
-
Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Guy olan birisinin hangi vergi dairesinde çalışacağı neye göre belirleniyor?
-
@suytres kardesim buyuksehirlerde ornegin istanbul gibi nerde ikamet edecegin soruluyor ona gore dagitim yapiliyor misal bakirkoyde ikamet edeceksen seni anadolu yakasina ornegin uskudara vs vermezler. Avrupa yakasinda bir yere gorevlendirirler. Tabi ozel birtakim uygulamalar olabilir o ayri.
-
Ayrica arkadaslar sahsi gorusum sistemin sakat oldugudur. Yoksa 70 puan alip sinava girecek kardesimin ne sucu gunahi var? Lakin 76 kusur alip sinava giremeyen kardesiminde isyani sonuna kadar hakli ALLAH sabirlar versin. Bu sistemin ya ilan ettigin kadro kadar sinava cagiracaksin illeri bolmeden. Ornegin 1000 kisi alinacaksa 10 bin kisiyi sinava cagiracaksin millet sinava girecek sonra iki katini 2 bin kisiyi mulakata alacaksin en son kalan 1000 kisiye ise secin kardesin 15 tane il var 15 tercih yap puanin hangisine yeterse artik diyeceksin. Ikinci bir alternatif ise yine bu sistem devam edecekse o halde en basinda 15 il varsa universite tercihi gibi tercih yapacaksin hangi il gelirse ona gore sinava gireceksin. Hicbirimi olmadi en ama en azindan kardesim bari ilk basvuruda 3 tane il tercih etme hakki vereceksin. Isin ozu kardeslerim giremeyenlerin hakli isyanlarina kizmayin ama dusuk puanla girenlerinde nasibinde varmis ne diyelim deyip gecin. Burda adaylarin hicbir sucu gunahi yok. Haklarinizi helal etmeyecekseniz bu sistemi kurgulayanlara etmeyin ekmeginin pesinde kosan adaylara degil !!!