2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@antoniogramsci notlarini oku arkadasim kpss icin olanlarisoru bankan ya da kpss denemen varsa cozuver cikmis sorulara cok odaklanma soru havuzu guncellendi,istersen 4t denemelerini al,basarilar
-
imeceye aldanmayın arkadaşlar ben çözmeyi dahi düşünmüyorum. geçmiş yıllarda çıkmış olan şeyler zaten zor şeyler değil imece ye bakmasınızda yaparsınız.rutin konu tekrarı hızlıca soru vs. o şekilde hazırlanabilirsiniz
-
Arkadaşlar yeni düzenlemeyle vali atama süreci nasıl?
-
Arkadaşlar guy da en yüksek puandan düşüğe doğru göremiyor muyuz liste falan var mı acaba?
-
Sınav süresi ne kadar arkadaşlar
-
@haha yok kapıda karşılayacaklar seni Çiçek’le ne sınavı ne mülakatı
-
arkadaşlar işletme iktisadı ve uluslararası ilişkiler vs. bu 2 sinden kaç soru çıkıyor tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi ? çalışsam mı çalışmasam mı bilemedim. muhasebe mi baksam diyorum
-
@morand hocam isletme iktisadi cikmis sorulari coz yeter uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar icin de yasin coban in tr ekonomisi kitabında bi bölüm var orayi oku 3 4 sayfacık bisey zaten o kısım.muhasebeye agirlik verin yine tabiki
-
Arkadaslar yüksel hocanin guy denemelerini çizen var mi
-
arkadaşlar 4t guy denemeleri iyidir çözün imeceyi 2 kez döndükten sonra ona yüklendim her gün bir tane çözdüm bazen 75lere düştüm bazen 82 ye kadar çıktım sınavda 81 almıştım.
-
@birgarip hocam bende de ayni sorun var ve ne yapacağımı bilmiyorum resim tam net değil siz çözebildiniz mi..
-
p12 istatistik kaç soru kaç dk hiç bir bilgisi olan yok mu ? soru dağılımı nasıl
-
@birgarip Hocam indirirken resimde sıkıntı yok ama yazıcıdan çıkarttığımda beyaz noktalar oluşuyor.Yağmurun altında vesikalık çekmişim sanki
-
Peki bu 4T Guy denemeleri 24 Haziran'a göre güncellenecek mi bilgisi olan var mı? Şu anda güncel değil sanırım
-
@fernando-reges Arkadaşlar başvuru esnasında yüklediğimiz resimler düşük çözünürlükteydi, o nedenledir. Bir sorun olacağını sanmıyorum kimliğiniz yanınızdayken
-
@fernando-reges hocam fotoyu yüklerken de çözünürlüğü zayifti biraz flu gibi forumda kimseden ses cikmayinca sadece benim öyle zannetmistim bende. Sorun cikmaz umarim girişte.
-
@bilenbayan hocam direk çıktı alınca sorun olmadı
-
@fernando-reges bendede çıktı alınca bi sorun olmadı
-
@olursaolur cıkmıs sorular imeceki sorulardan mı bahsediyorsun hocam
-
Arkadaşlar 2018 kpss hukuk iktisat maliye muhasebe sorularına ulaşabildiniz mi?