2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@Fernando-Reges teşekkürler
@duyguuu37 bende kesinlikle küçümsemiyorum. En son sınav ne zamandı hatırlamıyorum ama sanırım Artvin e 5 kişi aldıkları sınav geçen yıldı. Bende girdim olmadı maalesef. Sınavdan hatırladığım neredeyse 20-30 eski soru ve benzeri soru vardı. O yüzden özellikle son sınavı bulmak istiyorum ki kafamda ki ile gerçekteki aynı mı ? Yanlış yönlendirmek istemiyorum kesinlikle ama tecrübe ettiğim kadarıyla guy un kendine has konuları var ve dışına çok da çıkmıyor. Son soruları bulduğumda daha mantıklı bir yorum yazıcam.
-
@phateh buraya yuklendi galiba eski sorular yani derleyen arkadaslar olmus,olan bir atarsa analizlerinizi merak ettim gercekten bekliyorum
-
@duyguuu37 tabiki bulup inceledikten sonra fikrimi yazarim. Umarim faydali olur.
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
ki şu da var geçici vergi sadece serbet meslek erbabından ve ticari kazançtan alınıyor. enflasyon ortamında kişiler üzerinden vergilendirme yapılmalı. yani o yüzden dedim okuduğunu anlama gibi yapmış diye
2004 13.soru aynen hocam yazar bence sadece gecikmeksizin lafindan geçici vergi demiş gibi geldi.2017 sorulari ve degisiklikler var diye aldim kitabi,killandirdi beni
-
Arkadaşlar ilanda türkiye ekonomisi, büyüme ve kalkınma yazmıyor. Bazı yıllar buralardan soru gelmiş. Bu konulardan sorumlu muyuz? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
-
@baykolombo değilsin ama sorarlarsada yapmak zorundasın.
-
@dibace hocam 4t nin denemelerinden kaç yapıyorsunuz
-
Arkadaslar su 4t denemelerinin 1.baskısıyla 2.baskisi arasında çok bi fark var mı 2 deneme eklenmiş onun haricinde eski sorulari ayni mi.sirf 2 deneme icin almayim
-
Arkadaşlar 2016 2017 guy soruları lazım nette bulamadım olan arkadas var mı
-
@olursaolur yüz sayfalık işletme iktisadi nerde paylaşıldı acaba link var mı
-
@kpss01 bu sene giremedim hocam nasip olmadı
-
@ekonomist dguy sayfasında görmüştümoraya bi bakın hocam
-
Arkadaslar çıkmış sorulari çözerken hani diyor ya dogru cevap c dir ama kurum d olarak açıklamıştır.neyi baz alcam kurum yanlışı doğru kabul etse bile kurum bunu demis diye onu mu işaretliyoruz çok saçma değil mi tek bir doğru vardır kurum düzeltmiyor mu sonra bunu
-
28 aralık 2013 çıkmış sorular mı bilmiyorum ama çok kaliteli özellikle muhasebe sorularına bayıldım
-
@olursaolur Öyle sorular iptal ediliyor
-
Arkadaslar uluslararası kuruluşlar notu olan var mı ? Rica etsem paylaşır misiniz
-
Burasi sessizlesti herkes soru cozuyo sanirim
-
arkadaslar muhasebe guy cok detaya inerler mi sizce? detay calısmalımıyım. denemeler 32 33 gelıyor hep
-
@morand bence detay calışmalısın 20 tanesi çok olay oluyor herkes yapıyor.belirleyici 3-4 tane soru oluyor
-
@morand dguyda inmedi