2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Hukuğu iyi olan arkadaslarim lutfen yardimcı olurmusunuz.Adem Kılıç aldım.hukuk sorularına baslayacagimda güncellenmemiş çok sıkıntı varmi çözümlerde.sağolun
-
@emre1910 adem kilic cikmis sorular mi hocam
-
@emre1910 dguy a girdim ben 2 tane anayasadan degisen soru vardi idareden yoktu icra iflasdan da yoktu maliyenin de degisen kismindan bir sey yoktu bence biraz anayasa hukuku bakim yeterli gibi gorunuo
-
@duyguuu37 aynen çıkmiş sorular hocam..cözum güncellenmemisse hata varsa yanlis öğrenmeyim diye soruyum dedim.hukuklarim zayifda biraz
-
@emre1910 o zaman cozum guncel degilse hocam anayasa degisikliklere kesin bakin bence riske atmayin
-
@duyguuu37 ıste ozel hukuk guncelmi degilmi bunu merak ettim..Ozelim iyi olmadgi icin
-
@emre1910 ceza zaten cikmiyor sinavda medeni de guncel bir sey yok icra da var oda zaten cikarsa 2 tane guncel bir sey olmaz oda ticaret hukukunda var birkac ufak degisiklik bunlarin cikip cikmayacagini bizler bilemeyiz malesef o sebeble bakmakta fayda var
-
@duyguuu37 tammdir sagolun
-
@emre1910 gelirse anayasadan gelir kpss deki gelen o basit soru gibi dün dguyda da anayasadan gelmis 2 soru kasmayın ya çok kolay olur olursa zaten
-
@olursaolur tammdır sağolun
-
Dguya giren arkadaslar kazairust sorusunu ne yaptiniz
-
@erciyess 15 yasinda olmasi
-
@duyguuu37 bende oyle yaptmda bazilari veli izni diyor.. Tesekkurler
-
@erciyess hocam bence soruyu hazirlayanlar izin ile riza kavrami arasinda farka pek takilmadi odak sey 15 yasin doldurulmus olmasi ile 15 yasinda olmak arasindaki farkti bence
-
@duyguuu37 bencede hocam
-
ne zaman buraya baksam bir moralim bozuluyor yok istanbul şampiyonlar ligi olacak falan ister istemez orayı yazan insanı korkutuyor çekincemeye sokuyorsunuz insanın canını sıkıyor iyiki şehir tercihlerindede kimsenin dediğine aldırmadan buraya bir kez bile bakmadan kendi öngörümle hareket etmişim tavsiyem kimseye aldanıp aldırmadan buraya bağlı kalmadan köşenize çekilip dersinizi çalışmak
-
@ceterisparibuss valla hocam Allah yazinca yok istanbulmus yok malatyaymis hepsi bos nasip kapisi bu kime açılacağı belli olmaz..elinden geleni yap tevekkül et olması gereken bu.basaran arkadaşların çoğu kulaklarını dış faktörlere kapatan insanlar emin olabilirsin
-
@olursaolur kesinlikle katılıyorum. Kimse kimsenin nasîbini alamaz. Alayım dese bile, buna yol bulamaz.
-
@ceterisparibuss aldirmayin hocam daha oncede soyledim o puanlar 15 ay onceki puanlardi,su an her yer ayni benim gozumde moral bozmayin,bu tur seyler yazanlar bakin ders calisiyor kimsenin sesi cikmiyor
-
@duyguuu37 Aden kilic mi imece mi çözmek lazım hocam ya karar veremedim