2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 yok hocam ne ertelenmesi
-
@birgarip yok hocam benimki sadece evham zaten aman yanlis anlasilmayimbilet alacaktimda ziyan olmasin diye sordum ama ertelenmezmis genel dusunce buydu bende aldim zaten
-
Arkadaslar sinava hangi dersler,konular dahil bir turlu bulamadim link atacak veya soyleyebilecek biri var mi? icra iflas ceza vs var mı onlara bakip ona gore calisayim diyorum.
-
@duyguuu37 ertelenmez hocam vmy nin ertelenme ihtimali ayni gun sayistay ptt ve ziraat 'in sinavi olmasından oturu bizim sinava gireceğimiz gun baska bir sinav yok
-
@beyaz02 ceza genel hükümler ve cmk yok hocam onlara bakmayın ilan metninde hangi dersler var belirtilmiş gib duyurular dan bir bakınız lütfen
-
@olursaolur pardon dun duyurularda bulamamistim ilani da. Simdi tekrar bakinca buldum sagolun
-
@olursaolur aslinda vmy nin ertelenmesinde farkli bir amac var hocam 2018 puani ile basvurular da alinacak,ayrica vmy su an mi gelmis aklina insankar zaten vmy icin ptt ve ziraate basvurmadi malesef o kisiler zaten giremio en azindan bircogu
-
@beyaz02 ceza cikmaz icra iflas var hocam ayrica tvs de bakin dguy icin cok cikmiyor filan dediler ustunde durup tekrar etmedim bayag saglam sorular vardi
-
Merhaba arkadaşlar az önce içimden bir ses bir başvurunu kontrol et dedi sanki; girdim baktım ki referanslarımdan birinin ismini ünvanını yazmışım telefon numarasını unutmuşum ne olur nasıl bir sorun yaşarım sizce
-
@elidan muhim degil sıkmayin caninizi
-
@duyguuu37 inşallah ya zaten eski işyerimden bir abinin ismini yazmıştım. Ama onuda eksik yazmışım
-
arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı forumla ilgilenemedim.kanun degişiklikleriyle ilgili bir link varsa verebilir misiniz?
-
@elidan ben de referanslarımin tel numarasini belirtmedim direkt hangi kurumda hangi unvanda yer aldığını yazdim gectim.bu referans kismi cok da önem teşkil etmiyor ya bos bırakıyor zaten herkes
-
@duyguuu37 merhaba. 2017 sorularini anca inceleyebildim. Daha once de soyledigim gibi eski sorulardan bir cok soru var. Ornek verim hizlandiran 29 buhrani philips egrisi hosnutsuzluk verimlilik birlesme ve vergi sorulari hep ayni..belki farkli kelimeler ile sormus ama Soru ayni dogru cevabi sormus. Birinde 29 buhrani icin kim ne dedi demis 2017 keynes ne dedi demis. Burda nacizane tavsiyem cikmis soru konularini iyi bilmek soruyu ezberleyince
vergi kapasitesi diyebilirsin vergi gayretini soran
soruya. Inan bu sinav esnasinda olabilecek bir durum.
Bunlar benim goruslerim ne seni ne de kimseyi aldatmak istemem bence sorulari inceleyen bu sonuca ulasir. Hepimize basarilar dilerim. -
@phateh 2017 soruları var mı hocam elinde buraya da gönderebilir misin
-
-
Bende burda buldum 2016 yi da bulan olursa paylassin lutfen
-
@phateh hocam 2016 sınav olmamış sanirim
-
arkadaslar merhaba guy icin deneme alcam ama 4t yayinlari mi yoksa adem kilic mi alayim hangisi daha iyi
-
@dikotimi 4t al hocam ben cozuyorum suan gayet guzel