2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@olursaolur peki sagolun
-
Guy da yazili sinavi kazanan kaç kati mülakata kalıcak arkadaşlar
-
@zeyno5454 2 katı .
-
Keşke şu sınav tarihi değişse ileriye alınsa bir çok insan mağdur olacak bilet bulma konusunda
-
@olursaolur ya çok tsk ederim içime şu serpildi resmen
-
Arkadaşlar guy sınavları hangi okulda oluyor? belli bi okul mu oluyor ya da?
Aslında 12 de çıksak sınavdan 12;30 da aştiye yetişebilir miyim derdindeyim. -
arkadaslar ben bu sınava gırıs belgesını goruntuleyemıyorum. nerede gırecegım bılmıyorum ne yapmam lazım
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar guy sınavları hangi okulda oluyor? belli bi okul mu oluyor ya da?
Aslında 12 de çıksak sınavdan 12;30 da aştiye yetişebilir miyim derdindeyim.Pardon arkadaşlar sorumu geri alıyorum
-
@morand Görüntüleyemiyorum derken? O olmazsa zaten nerede gireceğinizin pek bir anlamı kalmıyor
-
@fernando-reges sınava gırıse kabul edımısım evet yazıyor. yanında sınva gırıs belgesı nı tıklıyorum error vs bırseyler yazıyor
-
tamam operadan actım duzeldı. tarayıcı yuzunden herhalde
-
Yeni başlayan guy 4.025 aliyomis peki 3 yılı doldurup gu olanlar ne kadar aliyo bilginiz var mı. Öğretmenler 30 yılı doldurunca 4200 aliyo ek ders olmadan o zaman ıyi maaş değilmi guy için
-
@maliyaz69 polis 4500 tl alırken guyun 4100 lira alması sence adil mi?
-
@zenginmemur polisle mi kiyasliyorsunuz, gece gündüz vardiyalı da çalışan polislerle
-
@falanfilan tamam öyleyse onu bilmiyorum.
-
@phateh hocam ben internetten baktim ama bulamadim burda paylaşabilirmisiniz acaba..?
-
Su ucreti azimsamayin arkadaslar yıllardır evinde ders calisip da cebinde bu kadar parası olmayan insanlarız çoğumuz..ha bir ekstramız var elbette giden yıllar yıpranan bir zihin beyazlayan saçlar..daha fazlasını saymıyorum bile..devlet dairesinde olmak en kötü ihtimalle bir basamaktır yetmeyecek gibi olursa yükselmek ya da nitelikli kariyer mesleklere çabalamak bizim elimizde.hayatta her zaman her şeyin daha iyisi vardır nerden baktığımız onemli
-
@zenginmemur polisliğin zor ve olduğunu düşünüyorum. Aldıkları maaş az bile. Rabbim ger daim yardimcilari olsun
-
@maliyaz69 hocam şoyle tartismayi noktalayalim ozman polislik girmesi kolay atanmasi kolay ama guyun zor burda birmiyiz benim icin bu onemli
-
@zenginmemur o konuda haklısınız tabi, bizim bölümden bile polis alıyorlar. Kaliteyi düşürduklerini söyleyebiliriz. Fakat mesleğin değer kattığı kişiler değil de mesleğe değer katan kişileri baz alırsak hakkediyorlar, fazlasini bile