2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@david20 ne ara birlik olundu ki hocam misal su an dguy a yazan ayni zamanda bu sinava girecek olanlar var ama donus yapmiyorlar,magdur arkadaslarda 3 5 kisi artik kim varsa yarin arayalim kurumu,ben biletimi zaten ileri tarihe alirim,hek kurum icinde iyi bir durum bu
-
@duyguuu37 Haklısınız hocam birlik olmak sıkıntı kaç oldu foruma yazıyorum ama kimse oralı olmuyor.
-
@david20 vakit gec oldi hocam yarin donus yapan olursa hareket edelim duruma gore,belki promosyonlu ucak bileti filan alanlar vardor onlarda karsi gelebilir bize
-
@duyguuu37 Bişey diyemiyorum hocam ben buldum bilet baya uğraşarak ama bulamıyan insanlarda olacak ne yazık ki hakkımız da hayırlısı ne diyeyim bu tarihe sınav atarken keşke bir düşünerek tarih belirleselerdi.
-
@david20 aslinda ilginc kendileri icin bile sorunlu bir tarih ama vardir bi bildikleri ne diyelim
-
Açıkçası değiştirilmesi iyi olurdu başta ama geç kalındı hareket için. Biz uçak biletimizi aldık keza dönüş biletini de. Ki alan çok olmuştur. 18 ağustos başından beri belliydi, en kötü listeye girdiğimizi görünce değiştirilmesi talep edilmeliydi. Şimdi çoğu kişi değiştirilmez diye bilet aldı.
-
Arkadaşlar lütfen kendinize göre düsünmeyin. Ben adanadan gideceğim sınava ve gidiş için uçak bileti aldım. Iptali siz konusu değil. Ayrıca bu sinavin yapılacağı tarih en başından belliydi. Sizlerde sinava gireceginiz belli olmadan once otobüs biletlerinizi alsaydınız. Biliyorsunuz ki Otobüs biletlerin iptali siz konusu. Eğer girmeye hak kazanmadıysanız bileti iptal eder ücret iadesi alırdınız. Ben dönüş otobüs biletimi bu şekilde yaptim sınava gireceğim belli olmadan önce aldım. Lütfen başka insanları da düşünün
-
@duyguuu37 yahu yeter artık herşeyi çorba etmekten vazgeçin artik. Sinav tarihi günler oncesinden belliydi hatta ona göre tercihler yapıldı simdi mi aklınız başınıza geldi? Ben uçak bileti mi aldim hatta 400 lira para odedim ne olacak simdi maliyetimi sizmi karsilayacaksiniz? Bir ışe kalkışmadan önce başını sonunu düşünün klasik türk mantığı ile son güne işinizi birakirsaniz böyle olur.
-
@david20 kardeşim dalga mı geçiyorsun ? günler öncesinden kaç liraya uçak bileti aldım, alanlar da var aynı şekilde. Bayrdam öncesi olduğu bilinmiyor muydu ? Ne ertelenmesi, ne talebi
-
Iyiki maliye bir sınavı ileri tarihe erteledi. Ama sınava girecekleri açıklamadan erteledi. Biz uçak bileti dönüş otobüs bileti ve kalacak yer hepsini ayarladık. Bayram öncesi olduğu haziran ayında belliydi. Biletinizi alsaydınız otobüs için sonra iptal ederdiniz. Kaldiki normalde bugün açıklanması gereken sınav giriş yerleri 8 gün önce açıklandı. Yani son güne bileti bırakmak yerine önceden baksaydınız. Ben 2 hafta önce aldım biletlerimi . Ama son dakika iş yapmayı seven insanlariz
-
Sinavin ertelendiği falan yok ortalığı ayağa kaldirmayin
-
@yasemen hızlı trende baya yer var onu deneyn isterseniz biz oyle aldk gayet indirimli
-
@bahar27 yazdiklarimi isterseniz once okuyun sonra bu sekilde bir tepki verin,tepki verirken de dogru uslup kullanin,ben de biletimi aldim ve sinav ertelenir mi bayram araligini gozden mi kacirdilar diye arastirarak aldim,benim icin sorun teskil eden bir sey yok yani,birkac arkadas magduriyetini yazinca bende destekleyebilirim eger bu sekilde 3 5 kisi daha varsa dedim,ancak bu durum sabah belli olur istemeyen arkadaslar ve promosyonlu ucak bileti alanlar olabilir dedim,o sebeble kimsenin bir sey yaptigi yok sinav ertelensin ya da ertelenmesin bana fark etmez,lakin ben onlari yazarken bilet alani da almayani da dusundum burada amac zaten bir fikir birligi saglamak,o ne yazik ki sizinle degil hos kalin basarilar
-
@beyzi01 ben biletimi aldim bildigim kadari ile fikri ortata atan @David20 de biletini aldi o sadece magdur olanlari gorunce aceba bu sekilde bir sey olabilir mi diye fikir sundu,akabinde konustuk buradan,insanlari terslemeye asabi davranmaya ne kadar hazirsiniz kendimizi dusundugumuz icin degildi magdur olanlari gorunce boyle bir oneride bulundu,zaten onceden bilet alanlar ucak bileti olanlar buna razi olmayabilir sabah ki gorusleride bekleyelim dedik,sakin olun isterseniz biz burada konustuk diye gib sinavi ertelemedi hos kalin basarilar
-
@walras12 hocam arkadasimizda biletini aldi zaten sadece magdur kisileri gorunce aceba olabilir mi diye dusunduk ama benimde yazdigim gibi ustlerde var bakabilirsiniz ucak bileti alanlar promosyonlu olanlar istemeyebilir sabah tepkileri bekleyelim dedim,zaten istemeyen kisilerde olunca talep edilecek degil neticede bu forum bunun icin var,bu arada bu konuya tepkisini tek duzgun veren sizsiniz tesekkur ederim basarilar
-
@yasemen hocam böyle zamanlarda beb izmitteki otobüs firmalarına bakıyodum. eğer ord varsa izmite sürekli otobüs var. aktarmalı olur ama en azından alternatif
-
@toranj hocam bi otobüs buldum haremden 18 ağustos 00.45 sizce sıkıntı yaşar mıyım tatil başlangıcı olduğundan dolayı Gebze’de trafik çok olabilir diye endişe ediyorum bide tam 00.45 de firmanın yola çıkmadığını göze alarak korkuyorum yetişememekten
-
@yasemen hocam en geç sabah 7 de de ankara da olursunuz bütün trafiği vs. dahil ediyorum ama yol sizi çol yorarsa sınav açısından kötü olabilir. ama beni pek etkilemez mesela
-
@toranj bende hep öyle gidiyorum hocam sınava direkt giriyorum pek etkilemiyor ama o gün tatil başlangıcı olduğu için korktum ama inşallah yetişirim çok sağolun
-
@david20 ben böyle saçma bir istek görmedim. bilet sıkıntısıymış. sınav tarihi belli olalı uzun süre oluyor. giriş belgesi çıkmış tarih belli, giren kişi belli. akıl bulandırmayın.