2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@yasemen ekstrem bişey olmazsa gayet yetişirsiniz hocam merak etmeyin. başarılar
-
En son sınavda ben de burda aynı heyecanı yaşıyodum. Şimdi istanbulda guy olarak yazmak varmış bu başlığa..Hepinize bol şans allah yolunuzu açık etsin. Kafanıza takılanlar varsa yardımcı olmaya çalışırım
-
@toranj çok sağolun
-
Arkadaşlar merhaba. Cuma günü sabah saatlerinde eşimle birlikte guy sınavı için Ankara’ya gideceğiz ama İstanbul’dan bilet bulamayıp mağdur olan çok fazla kişi olmuş. Bu yüzden eğer zaman olarak seyahatimize uyacak olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilir
-
@mavi harikasiniz hocam
-
@burcudml cok sagolun insallah ayni forum ayni baslik derken,ayni kurumda da oluruz
-
@duyguuu37 inşallah allah yardımcınız olsun
-
@mavi cok incesiniz hocam Allah kaza bela vermesin
-
Müsteşarlıkların kaldırılmasıyla üst yöneticiler kim oldu ?
-
@david20 aman ya ne ertelemesi yani zaten zor durumda gidicem karnım burnum da 22 eylül dogum olcak nasipse 18 ağustos iyi sakın bişey yapmayın ya bebişimin sansına belki gireim işe bu yıl
-
@burc6 cb idari isler baskanligi
-
@fthemel ay hadi Allah sağ salim kavustursun insallah.ertelenmesin aman sakın bir bayram da insan gibi ders calismadan bayram geçirmek istiyorum
-
Samsundan gitmekte zorlanacak olmaz sanirim ama bende cuma aksami 6 gibi gidicem. Sinavdan cikar cikmazda donucem kismetse. Isteyen 3 kişi gelebilir
-
yahu ne ertelenmesi kafayı mı yediniz. bulun bır yolunu gıdın bıktık ders calısmaktan artık yaz bıttı kafa kıtaptan kalmadı. bitsin geçsin bir an önce biraz nefes alalım.
-
@morand yalniz o konu coktan kapandiulasamayanlara da ulasim icin teklifler yapildi en azindan bir tepki sonucu boyle bir guzellik dogdu iyi calismalar
-
Erteleme olmayacak kesin bilgi .
-
@tysbyno-hi zaten olmayacakti kicalisin calisin son demler artik
-
@burcudml mülakat kalkarsa belki birgün bizde guy oluruz.
-
Alican Hoca twitter de paylaşmış. Guy denemeleri:
https://yadi.sk/i/wnCyqKhH3a3ggv -
@burc6 Bakan yardımcısı hocam