2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@varolistan ben de öyle düşünüyorum bu halde 70 yaptım. Yanlış soruları boşversek geri kalanı da çok zor bence
-
4t guy denemelerinden kaç çıkartıyorsunuz ?
-
@busus bende o civarlarda bir sey yaptim hocam moralim bozuldu en son yanlisi saymayi biraktim 73 74 dogru civari
-
içim rahatladı valla herkes aynı civarda doğru yapınca
-
@morand 60 yapiyorum ben:/
-
@dikotimi benım en yuksek 70 muhasebelerini hiç yapamıyorum zaten. o kadar muhasebe çalısmama ragmen. kpss'de 30 net muhasebe bekliyorum 4t dekı muhasebelerin yarısını yapamıyorum
-
@morand alican hocanin tarzi farkli hocam tarzina alismak diye de bir sey yok her zaman bi ozgunnormal yani caninizi sıkmayın
-
alican hocanın
enflasyon oranı 2 çıkıyor. 6 demiş o yanlış
-
Arkadaslar iyi akşamlar rahatsız ediyorum güncellenmiş imece pdf lazım bana tugrul kocer sanırım bununla ilgili bi klasör paylaşmıs ama kapatmıs alamadım elinde olan varsa bana yollayabilir mi o klasörü yada güncel imece?
-
Merhaba arkadaşlar aranızda geçen sene sınava giripte kazanan tecrübeli arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediği ile ilgili bilgi paylaşabilir mi bizlere de yardımcı olabilmesi açısından
-
@ekmcg çok fazla kasmayın kendinizi ders çalışarak soruları görünce basit gelecek bu kadar basit olamaz diye soruyu kurcalamayın. Çıkmış sorular dan çok fazla çıkıyor imeceden ya da Adem kılıçtan en az iki defa tüm soruları çözün. Konu tekrarlarında ayrıntıya inmeyin süreli sorular genellikle çıkıyor 7 gün 10 gün gibi iktisattan zorlanırsınız biraz muhasebe maliye basittir hukukta genel de çıkmış sorular sorulur
-
@köyün-ağası Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
-
@köyün-ağası bir akradas demisti cikmisla guy denemelerini cozdum 81 aldim diye galiba cidden kasmaya gerek yok
-
ben bu forumdakı hemen hemen herkesin mülakata kalacagını düşünüyorum. o yüzden sormak istiyorum tecrubeli arkadaşlara.
- Sınav sonuçları ne zaman açıklanır ve sonuçlar açıklandıktan sonra ne kadar süre zarfında mülakata çağırılırız.
- Üzerimde icra takibi var 3 tane bunlar bana mülakatta arıza çıkarır mı?
-
-
Inşallah kalinir
-
-
Arkadaşlar ben Edirne için guya kaldım sizce kaç doğru yaparsam mülakata kalabilirim
-
@springgg Hocam tamamen sınava bağlı sınavın zorluğuna göre değiştir ama sen 80 göze al
-
İmece çıkmış sorular bazıları çözemiyorum kpss den çok farklı moralim bozuldu daha çıkmış soruların yarısını bile çözemedim yetişir mi