2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@maesteo 80 doğru yapamam gibi geliyor cikmislarda bile o kadar hiç yapamadım icra iflas bakacağım daha yaz günü hiç ders calisasim da gelmiyor yıllardır beklediğim şey geldi ve olmayacakmis gibi bir his var bende
-
@springgg Hocam belli olmaz son güne kadar sağlam çalışın ve sınav biraz dikkat ister onuda yaparsanız sınav kısmını geçmek çok zor olmuyor.
-
eskişehir için yarışacağımız rakipleri bi' piste alabilir miyiz? .) nerelerdesiniz, çanı yükseltmeyin, istirham edeceğim
-
@ckmkerdal tesekkurlerrr
-
@maesteo teşekkürler
-
Arkadaşlar iyi akşamlar 4t guy denemesi elinde olan var mı️️️
-
Arkadaşlar uluslararası kurululuşlardan güzel bir pdf var mı ya elinizde
-
Guy sinavinda ayni sehri tercih edenler ayni sinifta mi sinava girecek biz iki arkadas arka arkaya siralara düştük de
-
@issizmezun tesadüf olmalı zaten totalde 3 fakülteye dağıtıldık rastgele gelmis sizinki
-
@olursaolur o zaman baya guzrl bir tesaduf olmus yaa bu arada seninde hayirli olsun
-
Ben de kız arkadaşımla aynı sınıfta giriyorum DGUY sınavında da aynı siniftaydık puana göre olduğunu düşünüyorum.
-
@furkanbey Ben çok çalışıyorum 100 alıp çana girmicem
-
4t denemelerine emek verilmis saygi duyuyorum ama bence gerceklikten uzak soru cok var. Bunu sorularin zor oldugu anlaminda söylemiyorum. Mesela kamu hukuku sorularinin birçoğu ne osym ne de guy ayarinda. Sorulari gordugunde bu formatta cikmayacagini ve mantiksiz oldugunu anliyorsun. Maliyet muhasebesi de oyle. O yuzden 4t yi cozup 70 in uzerine bile cikamicam deyip moral bozmayin.
-
@beveridge-eğrisi ben de cozdum 4t yi ilk denemeleri fena değildi guy ayarında geliyodu ama sonlara geldikçe moralim bozulmaya başladı resmen hicbisey bilmiyormuşum hissi bırakıyor insanda.belki gelebilecek zor sorulari görün sürpriz olmasin mantığıyla hazırlanmış olabilir ama sanmıyorum bu guy yine cikmis soruların bir karması olacak
-
A işletmesi 100 tl nakit 50tl taşıt aracı olarak 150tl lik sermaye ile kurulmuş yevmiye kaydında alacakta hangi hesap olur?sermaye hesabımı ödenmemiş sermaye hesabımı ?nedeniyle birlikte açıklarsanız sevinirim
-
@balans-etkisi İlk kayıtta borçta ödenmemiş sermaye alacakta sermaye hesabı olur. nakit para ve taşıt verilince bunlar borçta yer alır ödenmemiş sermaye alacakta yer alır.
-
@varolistan eywallah hocam bende öyle düşündüm ama imecede sorunun cevabı alacak kısmında sermaye olan şıkkı doğru vermiş cevap yanlış o zaman
-
@balans-etkisi Hocam soru direk bunlar sermaye olarak gösterildi diyorsa doğru demiş. Ben taahhüt var sandım. bunlar sermaye olarak gösteriliyorsa borçta nakit ve taşıt alacakta sermaye olur
-
@varolistan taahhüt kaydı yok hocam direk diyorki 100tl. nakit 50tl taşıt olmak üzere 150₺ sermaye ile kurulmuşturz.yapılması gereken yevmiye kaydı?
-
@balans-etkisi Tamam son dediğim doğru o zaman borçta nakit ve taşıt alacakta sermaye