2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar İstanbul 77 ile kapattı diye şampiyonlar ligine dönecek diye bir şey yok. Şehirlerin son puanları sınav şununla kapatacak diye net bir bilgi vermez. O yuzden İzmir i 70 le kazanan arkadaş orada kimlerle yarışacagini biliyordur umarım. Goreceksiniz kurum sinavı sonuçları arasında büyuk farklar olmayacak.
-
bu forumda sadece İstanbul düşük kapatır diye algı yapan 3-4 kişi tanıyorum.Diğer platformda neler olmuştur Allah bilir.Ve bunlar hala utanmadan yazacaklar burada.Milletin vebali üzerinizde.
-
Bir saattir ağliyorum lanet olsun böyle sisteme
-
@eomer ben hic istanbul dusuk kapatir diyen gormedim hocam ben iller icin yorum yapmadim ama dinlenilmemesi gerektiginj soylemistim birde herkese manipulasyon gozuyle bakildi demek ki yazacam diyenler gercekten yazmis uzgunum hepiniz adina ve bu sacma sisteme
-
İstanbul gerçekten beklediğimin üstünde yer aldı ben 74 bekliyordum şampiyonlar ligi diyebiliriz bu yıl için ama şunu da unutmayın istanbul için yarışan kesimin %80i dguy vmy girecek ve yedekler akacak istanbulda 75 yedekten min 50si atanır. yani mülakata kalan 600ün 350si iş sahibi olarak bu yarıştan ayrılır. herkese kolay gelsin.
-
@kaimoğlan haklisiniz hocam bende kurum sinavlarini incelemistim daha once iller birbirine cok yakin kapatiyor bir ilin kurum sinavink 70 ile kapatacagini misal hic dusunmuyorum
-
@zeyno5454 kaçla girdiniz izmirde büyük bir uçurum var gibi 80 altı yazan duymadim
-
75-77 puana şampiyonlar ligi deniliyor. Aman yarabbim sen aklıma mukayyet ol.
-
@jkeynes ha şunu da hatırlatayım dguy vmy kesin sonuçlarının guy mülakatlarından önce olması için de yoğun baskı gerekir o kısma kalan arkadaşlar için hatırlatma olsun şimdiden.
-
@duyguuu37 Kesinlikle hocam bu tip yerler cok yuksek cok dusuk puan olarak ayrimlanmiştir diye dusunuyorum sonuc olarak dengeye gelecektir.
-
@baumol Ahahahha aynen hocam :)) şampiyonlar ligi gecen senenin Bursa siydi 82 alan girdi 82 alan çıktı.
-
@duyguuu37 her İstanbul yüksek kapatır diyenin altına "insanları yönlendirmeyin düşük kapatır,İstanbul ne zaman yüksek kapatmış ki şimdi kapatsın" yazanı çok gördüm.
-
Bu sistem çok canlar yaktı ve yakacakta yazık ya yemin ediyorum.Çok söyledik gelin şu sistemi değiştirmek için etkinlik yapalım kimse yanaşmadı. Herkes Guy sayısına guy ilanına takıldı. Adam 70 İzmir için mülakata giriyor.77 ile insanlar boşta kalıyor. Manipülasyon yapıp insanların hayatları ile oynayanlar sizi Allaha havel ediyorum. Sıralamaya giremeyenler üzülmeyin Allah daha iyi yerler nasip etsin size. Sizin adınıza çok üzüldüm. Son 5 dk İstanbulu silip adana yazmasaydım bende boştaydım.
-
Malatya kacla kapattı.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Bende demiştim istanbul düşük kapatmaz diye, milletin topa tutmadığı kaldı spekülasyoncu blabla. Bende istanbul yazdım, pişmanım bu ne lan:(
-
istanbulun endüşük puanın sıralaması kaça denk geliyor?
-
@baumol 77 kendi içinde şampiyonlar ligi hocam değelendirmeni bu çerçevede yap yorum yapmak için sallıyorsun ya da kendini üstün görmenin bilinçaltı baskısı içindesin sakin ol rahatla biraz ayrıca hatırlatma bu 77 geçen senenin 81i yapıyor ne denemizi uygun görürsün beyimiz ?
-
@david20 hala diyorum ben bir seyler yapalim il kotasina girdigimiz arkadaslar tuzumuz kuru diye ilgi gostermemezlik yapmayalim,bence bu sistem bazilarinin da isine geldigi icin ses eden cok olmuyor 70 puan ile izmire giren adamin keyfi su an kimse de yok
-
@jkeynes Aynen kardeşim sallıyorum. Münferit zamanlarda sallarım. Severim sallamayı.