2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Urfaya yazıcaklar el kaldırabilir mi ^^
-
79.1 le istanbul,konya,eskişehir,kayseri den birini yazıcam sanırım 2015 kasımda ankarayı seçmiş ve 1 soruyla mülakata kalamamış biri olarak bu arada aydın en son 2015 sınavında vardı ve yazılısı ankarayla birlikte en yüksek illerdendi 85 le kapatmıştı
-
@uruk-hai neden mantıken ankarayı seçer hocam
-
72 ile Afganistan seçmek istiyorum
-
@Oligopol hocam en azından 3 il hakkımız olsun ne bilim bu kadar tolerans sağlanabilir sanki daha başvurulara bir hayli zaman var değilebilir inşallah ikna edebilirsnz hocam yoksa canımız çok yanacak gene
-
Resmen kumar
-
İStanbul sınav ortalaması kaçtı Arkadaşlar
-
@manu1905 ben urfa yazcam çünkü urfada yaşıyorum ama alım 20 kişi bi yandan da korkuyorum siz urfalimisnz
-
@herhangibiri istanbul yazılısı kasımda 84 le kapadı en sonki sınavda 78 le kapattı yazılı sınavı
-
@de_lorean kuzey ırak seç sen terörde kalmadı üstelik
-
@balans-etkisi geçen sene heralde muhasebe zordu değil mi
-
Arkadaşlar bence susmayalım rica ediyorum bu işten anlayan birileri öncü olsun su 4 gün etkinlik yapalım su il ter tercihi muhabbetini hiç olmazsa 3 iöe çıkarmak için gayret edelim bakın önemli bir hafta ve sesimizi bu kadar duyurmuşken istedgmizi koparabilirx üstelik magduriyetimize destek verecek birileri de çıkıyo bi şekilde para toplayalım lutfen sus payı alıp oturmaylm bugun susarsak yarın seneye bu durumu gene yaşarz
-
Sürpriz yaparsa hangi iller yapar tahmininiz var mı?
-
@herhangibiri hocam geçen sene muhasebe çetrefilliydi stoklardan falan gelen sorular uğraştırdı bide kıyıda köşede kalmış hesabın işleyişini falan sormuşlardı ben muhasebede çok zorlanmıştım ama genel olarak alışılagelmişin dışında bi sınavdı adem kılıç formatından farklıydı
-
@ltfye yok hocam nişanlım urfada.
-
Arkadaşlar şu urfa yazcak olanları bi göreyim başvuru çok olur mu ki ya
-
@ltfye urfa iller arasında cazibesi en düşük il bence çok olmaz urfayı tercih eden rahat 74-75 bandını görür diye düşünüyorum
-
İnsanları yalnış yönlendirmeyin insanları bir yerden kaçırıp milletin kaderiyle oynamayın kimsenin ahını almayın bence.
-
@balans-etkisi evet hocam bende geçen sene dershaneye giderken arkadaşlardan o şekilde duymuştum iktisat nasıldı hocam hatırlıyor musunuz
-
@balans-etkisi 2017 de cazibesi düşük iller yüksek kapattı diye hatirliyorum.herkes İstanbul yazacak puanı cosacak diye baya Mardin,Şırnak yazan olmuştu.istanbul beklenenden düşük kapatmıştı.