2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bazı yazılanları okuyorumda insanlar adaletten şaşmışlar kendi çıkarları için, Rabbim vicdan vermiş ama ondan da eser kalmamış. Tecrübelerime dayanarak fikrimi söylemek gerekirse mülakat olayı devletin dibine dinamit yerleştirmektir, hele ki partizanlığın bu denli yüksek olduğu ülkemizde, yok 5 kat yetmezmiş de 10 kat olsaymış, 10 kat olunca ne oluyo biliyor musunuz 76 puanlı adam dayısını araya sokup 90 puanlı adamın önüne geçiyor, bu kul hakkı değil de nedir acep. Çağırırsın en fazla 2 katını sınava sokarsın mülakat yapmazsın ya da direk kpss puanına göre alım yaparsın en adili budur zaten, merkezi sınavdan adili olmaz he yok onda da soruları çalıyorlarsa sende bu işi bırak kardeşim yapamıyorsun madem
-
Hocalarim 2015 guy sorulari olan var mi
-
arkadaslar uzerımde 3 tane icra takibi var. hacizlik e devlette görünüyor. bunlar benim guy olmama memur olmama sorun teşkil eder mi ?
-
@morand Birisi bu tür borçların mülakatta avantaj olduğunu söylemişti.Özellikle kamuya borcun varsa.Memur olmanıza muhtemelen engel değildir.
-
@morand sanmıyorum hocam yoksa benim arkadaşlarım kara listedeyken atanamazdı
-
ne bilim kafama takıldı. hepsini toplasan 10.000 lira degil ama ödeyemiyoruz işte napalım.
-
En kötüsude A grubu icin sınav yaklaştıkca hic bir sey bilmiyomusuz gibi bir durumla karşılaşmak
-
@mucize2301 ben yasin coban tr ekonomisi kitabindan bakmıştım kısa zaten 1 saatte biter
-
@zenginmemur o duyguyu herkes yaşıyor başkan. yeni bir derse başladıktan 1 hafta sonra öncekilere yabancı hissediyorsun.
-
Arkadaşlar geçen sene 82 puanla Antalya’ya girememiş birisi olarak tek tavsiyem kimseyi fazla dinlemeyin,kendiniz içinizden gelerek yaşamak istediğiniz ili seçip ona göre tercih yapın. Ben Antalya yazmasam Bursa yazacaktım geçen sene yani demek istediğim nasipte varsa gelir Çin’den Yemen’den nasipte yoksa ne gelir elden.
-
@mrtsmt hocam bu sene bnce gecen yila gore daha zor bnde riske girmeyip istanbul yazdim tabi mulakatta olmadı benim ama bu sene nerdeyse butun iller rsikli her yer 20 kisi aliyo nerdeyse Ankara Istanbul en cok alan yerler bilmiyorum benimde kafam karisik
-
gecen senelerde hazirlanan arkadaslara bilhassa sorum yahu arkadaslar elinde yasin coban isletme iktisadi kitabi pdf dosyasi olan yok mudur?
-
@zenginmemur hocam haklısınız valla Allah yardım etsin benim puan iyi çok şükür bu sene ama bende kurum sınavından çekiniyorum yazdığım ilin şampiyonlar ligi olmasından korkuyorum.
-
Bende şirketler muhasebesini sorcaktim kitap fln bisey var mı nerden caliscaz bi kaç soru çıkıyor galiba
-
@mrtsmt orasida ayri bir sorun asamalar cok zor gercekten birde millet guya begenmiyo
-
@esmeringa hocam elinde olan varmı bilmiyorum da geçen yıl giren biri olarak şunu söyliyim ona gerek yok. Çıkmış soruları çözerken onların arasında var. O soruların çözümlerini iyice incelersen orada anlatılıyor zaten. Onlar yeter yüksek ihtimal. Ben öyle yapmıştım bir sıkıntı da yaşamadım
-
@ltfye hocam sırketler muhasebesi cok detaylı bir alan ve belki 1 2 soru gelir diye biliyorum(tam emin değilim bilen arkadaş varsa yazsın). vakit harcama bence. ama öteki konularda iyiyim benim vaktim bol diyorsan kaynak nette baya var.
-
@gannicus şirketler muhasbsi de o şekilde halledilir mi yoksa kaynak pdf fln gerekio mu
-
@morand ztn sorulara bakınca yapamıyorum hocam vakit de yok acikçasi kpss de yaklaştı çok kapsamliysa çalışamam o zmn ben kısa bisy sandm
-
@kanikey belli değil ki 20-25 de insanı korkutuyor cidden ben de düşünüyorum edirneyi ama bilemedim kesin değil