2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@mucize2301 Rica ederim.Allah sizden de razı olsun hocam. @fiscaldrag arkadaşımızdan Allah razı olsun, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim.Ben de başarılar dilerim.Hakkımızda hayırlısı olsun. -
Geçen sene sıralamam 4447 bu sefer 3366 yinede geçen sene kadar rahat değilim
-
@shanks geçen sene puanın kaçtı bu sene puanın kaç
-
@casanova 83,7 bu sene 81,8
-
sevgili dostlar 20 25 kişi alım yapacak iller hakkında ne düşünüyorsunuz ? mesela Edirne
-
@morand yüksel bilgilinin 10 lu denemesi var guya yönelik onuda alabilirsin iktisatı özümsemiş görünüyorsun hocam eksiklerine yönelik konu bak,konuları bitir sınava 25 gün kala falan otur denemeleri çöz çıkmışları çöz gir sınava
-
@fernando-reges bu soruyu daha once bodrumda calisan bir abimize sormustm, o da berbat bir sey cunku varlikli ve hayati yasayan insanlari goruyorsun her gun ve sukretmeyi ogreniyosun demisti. benim de hayalimdeki cevap bu degildi ama idare et
-
@kanikey sıralamaniz kaçtı?
-
@kanikey ben çoğunun düşük kapatacağını düşünüyorum 75-79 arası
-
@kanikey
1 il 73 kusur
2 il 74 kusur,
4 il 75 kusur,
4 il 76 kusur,
5 il 77 kusur,
5 il 78 kusur,
1 il 79 kusur,
1 il 80 kusurle kapatacak. BENCE.
+/-1 oynayabilir. 20li 25li ilan açanlar derken bu çok ucu açık bı soru.
20, 25 kişilik açılan illerden -
@bernaberna 6830
-
UA ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar ı nasıl ve nerden çalışıyorsunuz arkadaşlar güzel notu olan var mı ya da önerebileceğiniz bir kaynak
-
Arkadaşlar il derdine düşmeyin nasip kısmet.Geçen seneden biliyorum birçok insan bu tahminler yüzünden yanıldı üzüldü.Kendi kararınızı kendiniz verin.Geçmişteki illerin kapanislarina bakın ama bunu baz almayın.Yüksek alıp da doğuyu yazan biliyorum.Herkes kendi memleketini yazar ya da yakın bir ili yazar.Tamamen nasip kısmet buna inanıyorum.Allah yardımcımız olsun
-
Bu forumu kaliteli seviyeli bulduğum için sevdiğim için yaziyorumimece çözün ama sınav Kpss formatında.guy kendini yeniledi.2 defa girdim.ilkinde imecenin benzeri gibiydi 2.sınav daha kaliteliydi belirleyici sorular vardı.Belirleyici derken herkes 77 üstü yapıyor önemli olan 85 üstü yapıp yazılıyi kazanmak.
-
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Tecil tarihi olarak e devlette 26 haziran.askerlik şubesinin verdigi kağıtta 30 eylül 2018 e kadar askerlik yönünden bir sakıncası yoktur yazıyor.Benim durumunda olan var mi acaba guy da tecil tarihi olarak ne gircez geçen yıldan hatirlayan var mi hangisinin isaretlendigini
-
Arkdaşlar bu sorulardan sıkıldınız ama ilk defa soruyorum 6600 sıralamaya istanbul için gelme ihtimali nedir ?
-
@ekonomist57 askerlik şubesinin verdiği geçerli
-
@regresyon altmış altı çift sıfır (nokia) olarak okuyanlar çok büyük ihtimal gelir hocam şahsi fikrim tabi içinden geleni seç
-
@shady1 dostum kolay gelsin,biraz uzak kaldım bu işlerden sen takipteydin sürekli galiba geçen seneden puan düşük sıralama aynı neredeyse iki puan arasında 3 puan oynuyor , karşılaştırma yapacak bi veri var mı yoksa ya nasip mi diyelim Vesselam
-
@ekonomist57 aynı şeyi 1 ay önce bende farkedip afallamıştım kardeşim e devlet farklı gösteriyordu. Daha sonra askerlik şubesine gidip sordum. Bana burada 30.09 gözüküyor bizdeki belge geçerli dediler. Sen eğer farklı bir bilgiye ulaşırsan bizi de haberdar edersin.