2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@demirzihin, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@de_lorean kendi isyan ettiği duruma kendisi yorum yazıyor, vatsapmış gibi de cümle cümle entry giriyor!! Sen kimseye küfredemezsin böyle bir hakkın yok! az sakin ol, geri bas nizamla yaz. Millet "acabalarla" yorum yazıyor başkasına zarar vermek için değil
Kimseye küfür etme hakkın yok diorsun etmediğim bir konu hakkında etmiş gibi yorum silmek ve konuşmak git yat uyu
-
Herkes içinden geçeni yazsın 2 sene önceki manipülasyon durumunu hatırlayın derim
-
@demirzihin sağolun hocam inanın çok yardımcı oldunuz.söylediklerinizi referans alacağım mutlaka.
ancak dünden beri çok üzgünüm.burda face de arkadaşlar 80 puanım var ama kpss den sonra kapak açmadım 2 ayda toparlar mıyım diye soruyorlar ya?
ben kpss den sonra 1 ay ara verdim ve tekrar sarıldım derse.yani ili tuttursam inanıyorum ki mülakata kalırım çünkü her ne kadar sıralamam 12 binde de olsa ben orda kalmadım... o yüzden dün çok üzüldüm.2000 kişilik bir ilan beklerken ona kanalize olmuşken yarısıyla karşı karşıya kalmak...sanki nereyi yazarsam yazayım tutturamacakmışım gibi geliyor çünkü herkes ''sıralamam 5584 gelir mi? 7354 gelir mi?'' diye sorarken benim 12 binle tercih yapmam bile ütopik gibi.... -
@gozde41 benm de sıralamam 8900 lerde denizliliyim ama nedense korkuyorm ne düşünüyorsunuz siz fikir birliği yapsak
-
10 kat revize edilebiliyorsa sayıyıda revize etsinler etkinlik için para lazımsa gönderirim?
-
@i̇ibf bir bakarsın gelir bir bakarsın gelmez barbut atmakla eş değer
-
@marjinalfaydali benim 15 bin net patladık
-
@marjinalfaydali Hocam kimse size bu puanı DA aldırmak istemezdi ona kalırsa. Sağlıklı bir şekilde kararınızı verin gelmese dahi kendiniz söylediniz, hazır ve kararlısınız. Olmasa dahi yeni dönem yeni ilanlara yönelirsiniz. Sıralama söyleyip fikir soranlar iyi stratejist olsalar o malum güzel iller o düşük puanlarla kapatmazlardı. O nedenle belli bir toplumsal kanaat edinip pozisyon alınabilir. Başarılar tekrar.
-
Gecen yıl ile kıyaslama icin yazıyorum bir kez daha.2000 kisilik alımda Ankara 155 kisi alcaktı.775.adayın puanı 79 küsürde kaldı sıralamada 7000 küsürlu olması lazım.Bu yıl sizce Ankara kaç olur?
-
Daha ilan gelmeden bazilari kontenjanlara kadar soyluyor biliyor. Mulakat sonuclari aciklanana kadar neler olur nasil torpiller doner varin siz dusunun
-
@demirzihin maalesef ben de strateji bilmeyenlerdenim.azimli ve kararlıyım çok şükür ama bi daha ki ilanın en az 1 sene sonra gelecek olması da üzücü.nasip bakalım.çok teşekkür ederim hocam.size de başarılar dilerim.
-
@de_lorean öyle görünüyor..
-
Sınav ilanı yukarda bahseden birinin dediği gibi önünden kimsenin gitmediği gibi bir durumda 2000 lik alıma eş değer
72 ye gelecek yer olacaktır 2 sınav önceki gibi Bursa’nın 73 le kapaması gibi?
Ama o ili biz bulur muyuz sürekli mülakattan elenen şahsım adına sınav bile hayal kaldı vay be -
@sofuoglu peki.hocam maas durumu nedir
-
Arkadaşlar merhaba. Bu seneki alım sayısının az olması sizleri korkutmasın geçen sene yapılan alımda 2015-2016 kpss puanları geçerliydi bu sene sadece 2017 kpss puanlarıyla başvuruyoruz bu da puanları biraz daha aşağı çekebilir. Geçen sene yaptığım hatadan sonra ben kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum bence siz de il seçiminize kendiniz karar verin.
-
Çalışan,emek veren, ülkesine en iyi şekilde hizmet edecek kişilerin kazanması ümidiyle. 2018 GUY İlanı Hayırlı Olsun.
-
@ckmkerdal hocam insan ister istemez etkileniyor çevreden malesef... inşallah o şanslı kapatan illerden birini tercih etmiş oluruz...
-
@2iki ufak at be kardeşim . Yüksek lisans için 1 sene Marmaris de yaşadım . 10 bin tl yıllık verdik ev full eşyalı . 5000 de tam olsun kaçsın millet
-
@zenginmemur geçen yıl Ankara'nın kurum sınavı yüksek kapatır fikri dolaşıyordu ortalıkta.cok farklı dinamikler var öngörmek çok zor.mesela 3000 kişi dguy sınavında girecek bunların guy sınavına giren kısmı mantıken Ankara'yı seçer.
-
@de_lorean gercekten öle