2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ucanbalon il konusunda fikir alış verişinde bulunmak samimi olmak ayrı il konusunda şöyle kapatır böyle kapatır deyip korkutup etkilemek ayrı.Bu konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen.@rybcznski05 iyi niyetle yazdığını söyleyip kusura bakmayın demiş daha fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum herkes yeterince stresli
-
GÜNCELLENMİŞ İMECE çıkacak mı
-
Arkadaslar birbirimize neden boyle hararetli davraniyoruz,il kacla kapatir siralama ne vs yerine,eskisi gibi calisma konusunda,kaynaklar konusunda,ne bileyim anayasa degisikligi konusunda bilgi alisverisi yapalim,sayfa cok bos ilerliyor,artik kizmalara bile dondu,acik yurekli dogru puanini soyleyip kesin ilini aciklayan varsa buyursun ama bunun harici kavgaya net tahmjnlere gerek yok,ben baslatayim 80.5 puanim 4300 siralamam sakarya veya maras dusunuom,4t guy denemeleri cok iyi,alanin en iyi hocalari hazirlamis,anayasa degisikligi de benim hocam esra hocadan video izleyebilirsiniz.. Herkese basarilar
-
Arkadaslar anayasa değişiklikleri icin hocawebde kanalında emrah hoca vatandaslik konu tekrari olarak video atmis videoların altına slaytları da yüklemiş vaktiniz yoksa indirin okuyun soru da eklemis işinize yarar
-
@duyguuu37 aynen öyle hocam sınava yönelik paylaşımlar olursa daha iyi olur herkes gergin sınav ilanları çok yoktu o yüzden millet patlıyacak yer arıyor ama kimseye gram yararı olmaz bunların hocam yüksel bilgilinin guy denemeleri varmış 10 lu 4t denemeleri ile aynımı acaba?o denemeleri geçen sınavdan önce çözememiştim ama sanırım iyi çözen arkadaşlarımdan duymuştum bu arada bu değişiklikler baya çok sanırım anayasada bide maliyedemi oldu güncel değişiklikler sadece idareyidemi etkiledi acaba??
-
@balans-etkisi hocam bende olan 4t de iktisat kismi yuksel bilgili hazirlamis,maliye arda hakan ogretir ve yalcin gul,hukuk kutluay hoca ve ekibi,muhasebe alican dovletov,kisim kisim da 1 er 2 ser tarih sorusu koymuslar denemelere cozumleri de guzel hocalar da maglum zaten,2017 anayasa degisikligine gore yaziyor kapak da ama henuz oyle koklu bir soruya denk gelmedim,yuksel hocanin denemeleri ile ayni mi bilmiyorum o yuzden icerigi anlatmak istedim,turk vergi sistemi icin bu sayfada degisiklikler daha once paylasildi galiba,idare ve ceza aslinda bayag degisebiljr ama her sey daha belirgin olmadigi icin o degisikliklerin kpss de cok koklu sorulacagini sanmiyorum guy a kadar da muhtemelen sistem biraz daha oturur
-
Son Alımda İstanbul'u kazananlardan biri olarak lütfen kimseyi dinlemeyin ve bu süreçte mümkün olduğunca sosyal paylaşım sitelerinden uzak durun. Çünkü çok yanlış yönlendirmeler oluyor. 2014 yada 2015 miydi bursa ve antalya 73 ile kapamıştı bunun en somut örneği buydu. İçinizdeki sesi dinleyin.
-
açıkça yönlendirme var. istanbul yüksek kapatacak diyenlere inanmayın. manipülasyon yapılıyor. kesinlikle dikkate almayın.
-
Arkadaşlar özel hukukta değişen bir durum var mı ?
-
98 puanla ankara düşünüyorum bilemiyorum gelir mi ki. bir düzine arkadaşım ve iki tavuğum da 85 puanla başvuracak.
-
@duyguuu37 saolun bende şimdi baktım yeni baskısı çıkmış aynı kitabın 2015 baskısı 10 lu denemeyken şimdi 12 li olmuş değişiklikler hemen sorulmaz bencede ama guyda çıkabilir azda olsa
-
@yasemen özel hukukta çok değişen bişey olmamıştır olsada ticaret kısmı falan olabilir
-
@balans-etkisi evet hocam onu soylememisim 12 deneme,basarilar..
-
En son ne zaman imece çıktı güncel olan var mi
-
İ ME CEEEEEEEE
-
@duyguuu37 teşekkür ederim sizede başarılarimza devri yetki devri kesin soru çıkar kurumlar vergisi mükellefi değildir kesin soru hadi 2 soru benden:))
-
Her gün 5 soru paylaşsaydık burda sinava hazirdik:)
-
kaymakamlığa da girecekmisiniz arkadaşkar ? bu bizim kpss guy bilgileri iş görür mü sizce
-
bu imece muhabbeti nedir acaba?
-
@morand
1-Guy bilgileri yetmez
2-Kpss bilgilerini özellikle idare, anayasayı detaylı çalışmalısın ve kamu yönetimini.
3-Çok sağlam referans.ilk iki madde çok önemlidir dikkat etmelisin.
3. madde yoksa ilk ikinin önemi kalmaz.