2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Yarin basvurularimiz basliyor arkadaslar..
-
@2iki :))) this is turkey. eyw hocam
-
Kayseri düşünen var mı?
-
@james-buchanan ben Kayseri yazacak
-
Kimler nereleri yaziyo şimdi
-
@shady1 ankara manisa arası gidip geliyorum.
-
@shady1 sen neresini yazıcaksın hocam
-
@maxmin sen nereyi yazıyosun onu dememissin dostum. Ben başvurursam konya geçen sene konya mülakatindan elediler ama yine de yazabilirim
Bunlarin sinavina girmeyeceksin aslinda varya ...
insanin daha önce defalarca geçtiği sinava tekrar girmek zorunda kalmasi ne kadar saçma yahu -
Denizli İstanbul arası kararsızım
-
83 İstanbul
-
@gozde41 puan kaç?
-
@shady1 hocam yaşanılan yer harici bir tercihte bulunmak olumsuz etki yaratıyor mu acaba sorgulanıyor mu il tercihleri yani haklısınız en azından 2 kez elenen kişi 3.mülakatta elenemez gibi bir durum getirseler bari ilk kez girenlerin hiç şansı olmazdı heralde ama bu sefer
-
@tysbyno-hi kayseri icin puaniniz nedir hocam
-
@james-buchanan kayseri aydin denizli üçgeni. Kayseri ama degismezse..
-
@sad38guy bende kayseriliyim ama neden cesaret edemiom
-
@duyguuu37 gecenlerde sakarya falan yazmistiniz sanki.. gönlünüzde nere varsa orasini yazin.
-
@sad38guy sakarya ve maras dusunuom hocam b kadrolarda kayseri beni cok uzdu ondan tereddutluyum
-
@gozde41 denizliyle kalkip Kayseriyle uyanmak
-
@duyguuu37 hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@maxmin, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@shady1 hocam yaşanılan yer harici bir tercihte bulunmak olumsuz etki yaratıyor mu acaba sorgulanıyor mu il tercihleri yani haklısınız en azından 2 kez elenen kişi 3.mülakatta elenemez gibi bir durum getirseler bari ilk kez girenlerin hiç şansı olmazdı heralde ama bu sefer
Haha aynen şansi olmazdi ilk girenlerin. 2 kez 3 kez girenleri alsinlar artik ya valla ayip artik ama dinlemiyolar. Ben bi kere memleket yazdim , bi kere istanbul yazdim ıkisinde de elendim. Ama bence memleket yazmak bi de orada hala yaşiyosaniz artıdır.