2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@shady1 neticede bir devlet kurumu hocam il sectirmeyip sinav yapip kendileri de tayin verebilirdi,basit bir banka sinavindan soz etmiyoruz neticede onlara kiyasen cok daha farkli usul ve maas da calisiyor memleketi yazmak buyuk bir arti degil bence,tabi sizde tecrubeli olabilirsiniz saygim sonsuzkeske bende mulakat icin sadece referans hususunu dert etmeyip bu tur unsurlar dusunebilsem
-
@duyguuu37 büyük bir arti demedim ki arti dedim. Il konusunu dikkate aliyolar özellikle ilanda atanilan yerde 5yil calismak zorunludur diye o yuzden yaziyolar hocam. Referans yok diyemem ama olmadan da kazanan var. Kendinizi bunun icin harap etmeyin.
-
@shady1 yaşadığın yer varken niye burayı yazdın gibisinden bir soru ve değerlendirme yaparlar mı direkt diye düşündürdü hocam öyle çok irdelenmiyor diye kabul ediyorum bu cevabınızı madem
-
Adem kiliç in cikmis sorular kitabi nasil alip cozen oldu mu? Aciklamalari tatmin edici mi?
-
@gökyeleli Genel olarak beğenen çok az.
-
-
Herkese günaydın arkadaşlar. Malum başvurular başladı. Herkese başarılar diliyorum. Benim bir sorum olacak. Bu askerlik ile ilişiği olmamak şartı sadece başvuru esnasında mı aranıyor yoksa tüm süreç boyunca mı? Bu konuda kesin bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
@james-buchanan ben de İstanbul kayseri arasındaym ama hala karar veremedim
-
Herkese kolay gelsin. Ilk defa basvuru yapacagim, kaydolmaya calisiyorum sisteme fakat henuz basvurulacak bir pozisyon yoktur siye uyari vererek kaydolma talebimi bosa dusuruyor. Bilgisi olan var mi acaba?
-
@petunya sıralama kaç hocam
-
@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Adem kiliç in cikmis sorular kitabi nasil alip cozen oldu mu? Aciklamalari tatmin edici mi?
açık ara hayatımda gördüğüm en kötü sınav kitabı. yanlış cevaplar var, açıklamalarla verilen yanıt tutmuyor. bilen adamın kafasını karıştırır. bizzat kendisine bu eleştirilerimi mail olarak attım. bir sonraki baskıda düzeltilecek dedi. yahu basarken kimse okumuyor mu bu kitabı? 10 soruda 2 tanesi hatalı.
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@deniz_iktisat 9 dan sonra düzelir diye düşünüyorum hocam
-
@birgarip eyvallah hocam, bekleyim.
-
@gökyeleli bende yeni baskisi var 1 2 yanlis şık oluyor onlarinda cozumu dogru cevabi yanlis sadece
imeceyi cozmedim ama bence guzel kitap 4t nin yayinlarinda da 1 2 yanlis şık oluyor abartili bir yanlislik yok -
Başvuru sırası nosu 9. Tercih bursa arkadaşlara başarılar.
-
Arkadaslar konu dışı. ALAN DENEMESİ onerecek olan var mi ? Simdiden Teşekkürler..
-
Öncelikle herkese başarılar, umarım en çok ihtiyacı olanlar bu mesleğe atanır. Klasik ilk günkü hatalarla karşılaşıyoruz yine. Ya üye olunamıyor, ya KPSS puanı getirilemiyor, yahut sınava birden fazla girenler yılını seçemiyor. Tahminen bir iki güne sistem kendine gelir. Manipülasyonlara aldanmayın, tekrar ediyorum manipülasyonlara aldanmayın evet arkadaşlar burası çok önemli tekrar ediyorum manip
-
@tahkikat bende de kpss puanı getirelemiyor dün vmy için başvuru yaparken de bu sorunu yaşadım
-
@bonus nasıl aştınız hocam o sorunu şuan vmy de aynı sıkıntı bende var