2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar il tercih ettikten sonra değiştirebiliyor muyuz sistemde
-
@rybczynski2 evet
-
@ayse_furkan öğrenci numarası yazan yere öğrenci numaranızı yazın. Çalışıp çalışmadığınızı soran yere de çalışıyorsanız çalıştığınız yeri çalışmıyorsanız çalışmıyorum yazın. Sınavda da istediğiniz sorudan cevaplamaya başlayabilirsiniz. Ona göre tercihinizi yapın.
-
@gozde41 76 mı? ilk giriş mi sınava?
-
edirneye pek talep yok galiba.
-
istanbul sıralaması 11000 e kadar gelir mi acaba?
-
@kadrolu-öğrenci adınız @bonus herhalde... anadolu universitesinde ögrenci numarası diye birsey yok kayıt no var.vdk yi arayp sormayi denedim cevap alamadim o amacla sordum.is kısmına ben de sizin de dediginizi dusunebilip calısmıyorum yazıp diger kutuları da doldurmustum kabul etmedi sorun cikti bay/bayan cok bilmis zeki insan.istedigim sorudan baslayabilecegimi biliyorum ukalalıga gerek yok
-
Arkadaşlar, özgeçmisinize yazdığınız şeyler mülakatta size soruluyor. Bana özellikle ailemle ilgili her sey tek tek sorulmuştu yazdığım. Ayrıca iş tecrübeleriniz varsa onları yazarsanız onları da soruyorlar.
-
@rybczynski2 evet ama degistirdikten sonra onayladiginiza emin olun. Gecen sene son gun sehir degistirip onaylamadiklari icin basvuru yapamayanlar olmustu
-
@bcbc3434 Gelmezse şaşarım açıksı
-
@shanks bence biraz zor gibi ama inşallah gelir sizin sıralama kaç acaba?
-
@bcbc3434 3366
-
@shanks benim puan 74 sıralama 11000 lerde sizce gelme ihtimali yüksek mi istanbul için?
-
@bcbc3434 Bence gelir hiç gitmediyse bile en az 2500 kişi gitti önünüzden
-
Arkadaşlar IZMIR GUY kaça kadar
duserr ))) -
@zeyno5454 79-80
-
@duymhuyguy hocam hangi il supriz yapicak. Çok nokta atışı yapıyor gibiisniz. Var mı tahminiizniz ???
-
@zeyno5454 adı üstünde sürpriz bende bilemem
-
@duymhuyguy hocam izmire yazdiniz 79 80. Başka bir il iicn de atin 73 75 diye
-
arkadaşlar sizce bursa bu sene kaçla kapatır