2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@thorstein-veblen ben mail attım vdk ya. Başvuru yaparken alt kısımda küçük bölümde uyarılar kısmında mail adresleri var onlarda döndü bana belgemin çıktısını istediler akşam üzeride sorun çözüldü tekrar deneyin dediler oldu
-
@bonus dediğim gibi ilk gün. Taslak olarak kaydedip, yapamadığınız sorulara sonra dönün. Hayatımızdaki genel felsefe bu.
-
@bonus tamamdır hocam gönderdim bakalım eyvallah.
-
Arkadaşlar askerlikle alakalı birşey öğrenmem gerekiyor. GIB hangi numaradan ulaşmam gerekiyor
- liste madde
-
Arkadaşlar merhaba. Benim puanım 75 sıralamam 9bin. Sadece şunu merak ediyorum benim sıralamamda olsaydınız nereyi yazardınız neden ? Kimseye manipülasyoncu muamelesi yapılmayacaktır kendim istiyorum seçenek sunmanizi zaten aklımda var bir kaç tane sadece mantık yürütmeye çalışıyorum teşekkürler
-
Ben ilk kez gib e basvuru yapacagim ama forumdan anladigima gore 1 2 gun sonra yapsam basvuru daha makul galiba,sistemsel hatalarin olmasi da ayri garip gelisen ulkemde..
-
Arkadaşlar bu benim de ilk başvurum olacak.
Referans kısmını zorunlu olmadığı için boş bırakıp geçtim. Şu an tek sorunum özgecmis kısmına ne yazabilirim. Normalde özel sektör için cv hazırlamistim ama metin şeklinde değil daha çok kategoriye ayrılmış şekilde hakkımda bilgi verecek şekilde. Tecrübeli arkadaşlar ne yazmamizi ve nasıl yazmamizi öneriler yoksa direk cv mi kopyala yapıştır şeklinde mi atayım?Direk yüklenecek dosya olsa sorun olmazdı ama böyle metin şeklinde yazılan ozgecmisler için hep bir belirsizlik var 1. Tekil mi yazılacak mesela -
@falanfilan bunu bilmiyordum hocam dediginiz gibi tecrubeliler yardimci olursa bizim gibiler icin cok iyi olur
-
@falanfilan mülakatta kendini tanıtıyormuş gibi düşünerek yazabilirsin şahsen ben öyle çok uzun şeyler yazmadım. Doğduğum tarihi yeri okullarımı ve mezun olduğum diploma puanını yazdım. Eğer almış oldugun farklı eğitimler stajlar varsa onları da yazabilirsiniz benim yoktu
-
@duyguuu37 internetten araştırıyorum 1. Tekil le özgecmis yazılır mı diye eleştiren var, kurum buna dikkat eder mi bilmiyorum. İlkokul giriş tarihine kadar bilgi verdik. Ayrıca özgecmis istendiği icin nasıl bir şey nasıl yazilir acaba
-
@falanfilan hocam gumruk ve kyk icin yazmistik ozgecmis daha once ben ve basvuran arkadaslarim dediginiz gibi 1.tekil yazdik bu okulu okudum bu bolumu bitirdim filan gibi seyler
-
@ckmkerdal hocam staj eğitim programı, YDS puanı, aile bilgileri vs hepsini zaten yazdık. Bu yüzden tam kestiremedim nasıl cümle kurdunuz, yine verdiğim bilgileri ayrıntıya girmeden vereceğim o zaman
-
@duyguuu37 tamam ben de böyle yazayım hocam
-
Zaten kendinizi anlatıyorsunuz mecbur 1.tekil olmayacak mı
-
@falanfilan bende oyle yapayim hocamzaten bence onlerinde hakkimjzda sorabilecekleri bir kac sey olsun amaclari bu,zaten mulakat asamasinda anlatiyoruz kendimizi,uygun bulurlarsada masallah detayli sorusturma ile her seye ulasiyorlar bu durumda ,cok onemli degildir galiba 1.tekil ile yazmak
-
Okumuyorlardır zaten kafanıza göre yazın. Maksat karalamak olsun
-
@duyguuu37 tamam hocam teşekkür ederim. Ayrıca bilgisayar sertifikası almıştım, kpss sonrası. Bu tarz bilgileri de ekleyeyim, birkaç hobimi de eklersem tamamdir.
-
@falanfilan basarilar hocam kolay gelsin..
-
Özgeçmişe çok takılmayın. Laubali bir üslup olmasın ama çok böyle resmiyete de girmeyin. Örnek olması açısından ve benim de faydalandığım şu makaleyi okuyun.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kamu-kurumlarina-basvuruda-ozgecmis-nasil-hazirlanmalidir
-
@bonus vmy ye basvururken ogrenci numarasi kismina ne yazılacak ve calısilan is yeri adresi falan soruyo ben calısmıyorum bos bıraktım mı kabul etmiyor...