2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 bnim yazdiklarimla ayni noktadayız.Bn sadece gecislerin sebebleruni yazdim.
-
Dunden beri bos muhabbet gizli ego tatmini... yahu bi susun da suradan bilgi edinelim ya hayret bir sey... kimisi karakterini ovmeye bahane arar zırvalar, kimisi puanini ovmeye bahane arar zirvalar. hepiniz issizsiniz iste otesi yok. Bankaya girmis de o giremezmis de su kadar puan almis da huzur onemliymis de. Haydi bi analitik zekanizi ortaya koyun da puanlama/sehir seciminde bi yol haritasi belorleyin, belirletin anca ego... hepiniz IIBF'lisiniz otesi, oteniz yok. Haydi simdi realiteyi konusmaya...
-
@laibsonayipsin burada sizin o basit ve ego tatmini olarak buldugunuz konulari insanlar su an sizin kullandiginiz uslup da tartismadi farkindaysaniz,analtik zekaniz varsa siz yol gosteriniz buyrun,henuz basvuru yapmayan biri olarak bekliyorum fikirilerinizi..
-
Arkadaşlar faktör piyasasından soru çıkıyormu
-
@duyguuu37 hanimefendi (nickinize istinaden, yokse beyefendi de olabilirsiniz kimse kimseyi bilmiyor) cok uzatip kisisellestiriyorsunuz meseleleri ama, birakin da vizyon edinelim, vakanin aslini tartisalim... Buradan size ekmek cikmaz ayrica cidden, ben analitik dusunebildigim iddiasinda degilim dikkat edin, yonlendirme talebim yok, yonlendirilmeye acigim beyani var entrymde. Neyse kurban olayim durun da millet vaziyet icin cabalasin, beyin firtinasi yapadursun. Benimle de tartismayin ben cahil bir adamim size gucum yetmez.
-
@laibsonayipsin estağfirullah bende en az herkes kadar cahilim,sadece usluptan dolayi sizi yanlis anladim galiba,ama yine ayni seyi devam ettirdiniz neyse canininiz sagolsun,ben kendimi soyleyebilirim ancak 80.5 ile maras yarin basvuru mu yapacagim insallah basarilar..Bu arada adim Duygu
-
Millet tek il tercihinden kafayi bozdu. Durun arkadaşlar acele etmeyin bunun daha kurum sınav ve mülakatı var
-
@davetsiz tabi tabi sistemli şekilde ve yavaş yavaş delirmek önemli olan. Unutmayalım ki bu bir maraton
-
Uykum geldi okurken
-
başvuru sayısı kaç oldu arkadaşlar
-
2017 GUY sınavına 79 puan 10.200 sıralama ile İstanbul için girmiştim. 2015 KPSS'den 79 alan kişinin sıralaması 7600'müş. Ataması yapılan kişi sayısı 2.000 olsa toplamda sıralamam 16.000'e tekabül ediyordu. Şimdi tek yıl geçerli ve puanım düşse de sıralama yine 10.000 oldu. 2017 GUY ve diğer alımlarla önümden 2.000 kişi çekildi desek, sıralama düşer 8.000'e. 2017'den farkı il ve alım az demiştik evvelden. İlk girdiğim GUY'a göre oluşan dezavantajları; önümden çekilen 8.000 kişi kapatabilir mi? Şahsen orta ve ortayüksek yani 76 - 80 puan aralığındaki kişilerin İstanbul'a yığılabileceğini düşünüyorum. Kendi adıma az alan illerden birine kumar oynayacağım.
-
2017 guyda cikan ( sayisal) vergi amortismani sorusunu cozecek bi babayigit yok mu?
-
@tahkikat benim 6000 sıralama . Önümden rahat 1500 kişi gitmiştir diyorum . 4500 e normalde gelmeyen il yok . Ama alımın sayı olarak düşük olması baya sıkıntı . İstanbul 76 80 arası yığılma olacağı kesin . Ancak en az 750 1000 kişinin 80 puan üzeri başvuracağını düşünüyorum İstanbul’a . Marmara da Bursa ile İstanbul var sadece o yüzden küçük şehirlerden korkup yazanlar olacak İstanbul’u . Çok büyük kumar işi bu iş . Hayırlısı olsun son güne kadar bekleyeceğim açıkcası .
-
@bybredd Sizin önünüzden 1.500 değil de ancak 1.000 kişi gitmiştir hocam. Sıralamanızı 5.000 olarak düşünün derim Yüksek puanlılar konusunda ise eğer bu bölgede yaşıyorlarsa tercih ederler de eğer ilk kez girmiyorlarsa diğer türlü tercih rasyonel değil. Yüksek puanlıların yazılı mülakat evrelerini hesaba katmaları daha faydalıdır kanaatime göre...
-
Adres bilgileri mernıs ten otomatık mı cıkıyor değiştiremiyormuyuz ?
-
@teklif-eğrisi ben sorulari simdi gordum kapitalizasyon sorusu dediginiz galiba "vergininin kaldirilmasi sonucu sermayenin getirisi artacak" islemi dilim dondugunce anlatayim
Gayrimenkuln degeri=gym yillik getirisi/reel faiz orani
=10000/%10 =100.000 gayrimenkul degeri olur
Soruda %20 vergi orani var 100.000 yuzde yirmisi 20.000 bu alinmayacak ve sermayelesecek tutardir 100.000+20.000=120.000 olurAmortismanda tam tersi yapilir cikartilir
Verginin amortisman yada kapitalizosyon tutarink sorsaydi=gym'un vergisiz degeri-gym'un vergi sonrasi degeri -
@bybredd sizin tezinize gore istanbulu tercih eden 1500 kişinin 1000 civari 80 üstü olursa en yüksek kapatan il olur o zaman.
-
@palamut Kapatmayacak diye birşey yok . Geçen sene gördük Bursa’yı . İmkansız değil Yani . İnsanlar 80 81 bandındakilerin ne kadar tereddütte kaldığı açık bu sene . Herkes garantiye oynayacak bir şekilde
-
@duyguuu37 hocam cıkmıs soruları nereden bulabılırım?
-
@bybredd valla boyle gorunce forumu her gun kararim degisiyorsiz istanbul un yuksek kapatabilecegini dusunuyorsunuz degil mi hocam,80 81 bandinda olan puanlarin riskli oldugunu degil yanlis mi anladim