2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Cb genel sekreterligi kaldırıldı
-
@yasemen BK kurulu yerine CB olacak şimdilik böyle ileride kanunla görevleri devredilir veya CB'nda kalır..Ama bunlar Kpss'de çıkmaz hocam bugün yürürlüğe girdi bu saatten sonra soru hazırlamazlar.Ama seçim kanunu değişiklikleri 3-4 ay oldu gelmesi muhtemel
-
Bu akşam da bir kararname yayinlacak tahminimce
-
@yasemen Rica ederim dostum, benim okuldan kalan bir alışkanlık olarak Anayasa Hukukuna Anayasa metninden çalışırım en çok. Tavsiye ederim açıkçası, içinden çıkamadığınızda kitaplara bakarsınız ama kpss kitapları soruların ağırlıklı geldiği yerlere göre hazırlanır o yüzden kitaba göz atmadan olmaz. Zaten her şey anayasada düzenlenmiyor, kanunlara bakmamız gerekebiliyor, kitaplar bu durumda işi kolaylaştırıyor. Anayasa ve İdare Hukukunda anayasa metni genel çerçeveyi çizer. Bundan sonra mümkün olduğunca uyum yasaları ve CB Kararnamelerini takip etmeliyiz.
-
@jakuppp 77.4
-
@hakimim_25 mikronun dip konularından değilmi gelmez bence
-
yeni maliye bakanı berat albayrak umarım naci ağbalı aratmazsın.
-
@plansız teşekkür ederim hocam
-
Ooo berat reis. Her türlü sağlam atamalar gelecek. Naci zaten yapmıyodu. Her türlü daha iyi olur. Bunun kötüsü olmaz
-
@oguzidane en azından genç ve twitterı kendi kullanıyordur ve daha ulaşılabilir biri diye tahmin ediyorum
-
@2iki Onu aratması için 500 atama falan yapması lazım.
-
Naci agbal gittiğine göre bu başlık sağlam bir kutlamayi hakediyor:) o zamn dens diyorum ve cekiliyorum:))
-
Berat Albayrak hepimiz icin hayirli olsun ibbf tayfasigenç,eğitimli,branşı bizlerden,bizi dinleyecek bir bakanimiz oldu insallah
-
@elisa, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Naci agbal gittiğine göre bu başlık sağlam bir kutlamayi hakediyor:) o zamn dens diyorum ve cekiliyorum:))
Edirneli degiliz ama edirne havalari calsin kutlamada
-
Güle güle Naci Ağbal seni rahmetle anacağız:)
-
@olursaolur güle güle sevgi kelebeği:)
-
Aslında bu hafta tam etkinlik yapılacak hafta bakanımız yeni, üstelik genc ve istambul üniversitesi işletme mezunu bence az da olsa durumdan haberdardır güzel bi şekilde bir hafta etkinlik yapsak 1_ilan revize edilsin 2_sayı 2000 olsun 3_tek il tercihi kalksn (magduriyetler belirtilse bir senedir ilan gelmedi tek ilden eleniyorz vs) güzel olmaz mı sizce daha tercihlerin bitmesine mı var da işte elemi taşa koyan olur mu bilmem
-
@veliat34 neden geçen seneyi güncelleyip başvuru yapıyorsunuz direk 2018 guy başvurusunu tıklayın ordan yeni başvuru yapin
-
BenDolar/TL gun icerisinde 4.51'li seviyelerden 4.74'lere kadar yukseldi. Allah rizasi icin bakin dovuz borcu olan bir kurum dusunun, gun icerisinde kurun dip yaptigi seviyelerden hammadde aldigini varsayalim 100.000 dolara, 23.000 tl ortalama doviz zarari yaziyor bu adam... Bir anlamda ort kâr marjini dovizle yok ediyor. Yani degerli arkadaslar, ulkeyi ciddi bir bunalim beklemekte... Hele hele de ABD/CİN ticaret savasi baslamisken, opsesif Trump NAFTA'yi sorguluyorken iyice perisan hallere dusebiliriz... Kirilgan ve her bir adimi dolara endeksli bir ulke olarak cokus sureci hizlanacak gibi... Bunlari yazarken taraf tutuyorsam namert olayim... Aman deyim meslek begenmezlik etmeyin yardirin. Hakkimizda hayirlisi olsun...
-
@laibsonayipsin soze tarafsizca diye baslaman da bile taraf var. Ekonominin e sinden anlamayan insanin biyografisini önce oku sonra gel yorum yap burda. Gelisime ne kadar açık. Yerinde duramayan biri olduğunu ogrenmen cok vaktini almayacaktir. 2. Olarak direk emir alan tarzi biseyler söylemişsin ona istinaden 1 hangi bakan kafasina gore takılabilir ? 2 maliye nin icinde oldugu durum belli. Bürokrasi oligarsisi hat safhada vs vs. Diger sorunları saymaya gerek yok. Belki de cumhurbaşkanı bunu gördüğü için onu oraya uygun gördü..