2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
-
@ertuğrulbey ben urfayi yazdım nolur yüksek kapatmasn:(((
-
@falanfilan eyvallah hocam.2016 da yok mu ?
-
@veliat34 çıkmış soru kitabı almak lazım, ımecede de yok malesef
-
Arkadaşlar MERNIS'te bir problem mi var acaba kayıt olurken 'bu tcye ait MERNIS kaydı bulunamadı' diyor. Kaydolamadım.
-
@falanfilan 2015 Kasım soruları var mi
-
Arkadaşlar size nacizane tavsiyem. Daha sınava yaklaşık 40 gün var. Bugun den cıkmış sorulara çalısıp kpss yi es geçmeyin. Su an kpss ye canlısın. Kpss den sonra kalan 20 gün de o çıkmış sorulara rahat rahat bakarsınız yetişir. Kpss yi boşlarsanız sonradan pişman olursunuz. Bu işin kurum sınavında ya da mülakatta olmama olayı da var, seneye kpss puanına ihtiyaç duyabilir herkes unutmayın, gecen yıl da bu sınava giren biri olarak benden tavsiye
-
@gannicus 2017 girdiysen çıkmış soruların artık hiç bir işe yaramadığını bilmen lazım.Soruları hazırlayan komisyon değişmiş.
-
@shanks evet 2017 ye girdim evet soruların çoğunluğu aynı cıkmıyor artık ama o dediğin sadece soruları ezberleyenler için gecerli. O çıkmışların çözümlerinde anlatılanlar cok işe yarıyor, soruların altındaki konu anlatımları çok önemli o yüzden onları çözmeden girmemek lazım.
-
@gannicus Anlatımlar güzel ona lafım yok zaten ama ezberlemek tamamen boş artık.
-
@shanks ona zaten bende katılıyorum sadece ezberleyecek olan hiç bakmasın zaten. 2015 yılında yapılan sınavda şehirlerin cok yüksek kapatmasına dolayı gecen yıl o iş rafa kalkmıştı
-
@gannicus Bir de kitapçık o kadar küçük olmasa keşke muhasebede çok zorluyor.
-
@shanks hocam muhasebe de finans matematiği çıkıyor mu ? iç -dış iskonto faiz hesaplama yüzde-karışım falan ?
-
@thorstein-veblen Evet ama çok basit genelde.
-
elinde örnek özgeçmiş olan var mı
-
@shanks tamamdır peki sorular ne tarzda idi geçen sene ? Bağlı soru çok muydu muhasebe de ?
-
@thorstein-veblen bir tane vardı toplam 3 soruydu sanırım basitti ama çok işlem gerekti en 15 dakika uğraştım saçma sapan bir şeydi resmen.
-
@shanks evet o iş saçma biraz gerçekten. Ama kurumların sınav ücretleri uçmuşken, bedavaya sınav yapan gib i bu konuda görmezden gelelim bence
-
@busus Trabzonu ben kendimden başkasından duymadım
-
Arkadaşlar 2017 kpss nin geçerlilik süresi 2 yıldı değil mi ?